Monday, 28 May 2012

Veranda Decorating Ideas

Een klassieker op zoek veranda is van essentieel belang om het gehele karakter van uw huis te verbeteren. Een veranda geeft een hint van je binnenshuis aan de gasten. Dus waardoor het lijkt het beste is wat je moet streven naar! Zeker, je moet. Het is een belangrijk onderdeel van uw huis. Terwijl je uren in het reinigen en verfraaiing van uw huis, moet u extra tijd voor de veranda te nemen. De veranda decoreren ideeën die in dit artikel zullen jullie zeker helpen bij het maken het een klassiek gebied.
Beste Porch Decorating Ideas; Een front porch heeft om de 'ontspannen' element. Daarom is dit comfortabele en gelet op het net als een andere kamer terwijl decoratie is het belangrijk om het een plek die elke gast zal aanbidden.
Veranda Decorating Ideas # 1: Reiniging; De eerste stap van het versieren van een veranda is om schoon te maken. De-verrommeling is het de primaire taak. Je hoeft alleen maar te nemen van al die onnodige dingen liggen in uw veranda. Zodra deze is de-rommelig, krijg je een idee van de de totale beschikbare ruimte. Nu was het of maak het schoon met RAG stuks en wasmiddel, zodat vloeren, meubels, muren, glas, etc. allemaal schoongemaakt worden. Dit maakt de veranda ziet er fris en helder. Nu beginnen met het toevoegen van nieuwe elementen aan de veranda.
Veranda Decorating Ideas # 2: Wanden en vloeren; Dit zijn de belangrijke elementen van een veranda. Een veranda heeft een glazen bekleding, anders zou de veranda open van een of meer zijden. De muren moeten worden ingekleurd helder. U kunt altijd gebruik maken van donkere tinten als er gaat worden voldoende natuurlijke lichtinval komen inch In geval van kleine veranda, alleen gebruik maken van lichte kleuren. U kunt kiezen voor geel of oranje. Andere kleuren die aanvulling op uw exterieur ziet er geweldig uit. Warme tinten geven een geweldig gevoel aan de veranda. You kunt ook kiezen voor faux verftechnieken te geven een stijlvolle look. Vloer moet worden glanzende om een ​​heldere en perfecte uitstraling hebben. U kunt kiezen voor hoogglans dek glazuur van de vloer te schilderen.
Veranda Decorating Ideas # 3: Meubelen Meubelen is een van de factoren die een belangrijke rol spelen in gracing je de look van je veranda. Vergeet niet dat het om echt comfortabel. Veranda is het gebied dat koffie in de vroege ochtend of chatten met je vrienden. Dit is de plek waar je graag een luie zondag te beginnen met een krant, dus de vergadering regeling worden de beste en gezellig ook. U kunt kiezen uit een metalen, houten of lederen meubels. Rieten sofa's en gebogen hout rockers als de beste die voor uw veranda. Metallic blijft het beste voor kleine ruimtes omdat zij niet geven van een 'geblokkeerde-up' look. Voor grote veranda, kunt u kiezen voor de comfortabele lederen. Na alle keuze van het meubilair zal grotendeels afhangen van de vraag of u een open portiek, afgeschermd terras of overdekte veranda. Rieten meubels is een slimme keuze als het gaat om een ​​all-weather meubelen. Sommige van de houten meubelen die opkomt voor de elementen is ook een goede keuze. Zorg ervoor dat u tabellen en 1-2 nachtkastjes ook.
Veranda Decorating Ideas # 4: Inrichting; Alle de sofa's, stoelen, ligstoelen, schommels moeten beste kussens. Heldere en kleurrijke interieur geeft een fris en mooi kijken naar de veranda. Gebruiken stoffen met unieke patronen en textuur. Gebruik maken van alle-of stoffen voor gordijnen, in het geval van open portiek. Voor afgeschermde veranda, het gebruik see-through bamboe jaloezieën of donkere stof gordijnen. Zorg ervoor dat de stof is zonnewerende anders zal je na verloop van tijd. Met behulp van lucifer roll-ups of rotan roll-ups is een geweldig idee om de meubels te beschermen tegen regen en zon. Bovendien, deze geven een natuurlijke en cool touch naar de veranda.
Veranda Decorating Ideas # 5: Verlichting; ingebouwde verlichting is een van de ultieme manier voor het verlichten van de veranda. Je zult waarschijnlijk dit alleen na het avond. Hebben speciale decoratieve lampen voor late avonden. Vermijd de reguliere verlichting als u in uw huis. Het bijhouden van de veranda-verlichting dimmen creëert een ideale ambiance. Zorg ervoor dat kleine lampjes verlichten elke hoek, zodat het hele gebied is goed zichtbaar. Kleine kroonluchters kan ook worden gebruikt om een ​​mooi uitziende veranda hebben. Lees meer over kroonluchter verlichting.
Veranda Decorating Ideas # 6: Planten, een van de decoreren tips voor uw terras of serre is het plaatsen van veel planten. In plaats van andere accessoires kunt u verschillende verscheidenheid van planten die veel zonlicht kan verdragen. Vergeet niet dat je moet dus voor dergelijke installaties opt in een serre dat ze daar goed kunnen gedijen. U kunt ze in de hoeken op de hoek tafels. Ook met de opknoping planten is een goed idee om de serre te versieren. Veel groen is een gemakkelijke manier om een ​​veranda die een koel gevoel geeft ook op dit gebied te versieren. Een van de front porch decoreren ideeën voor de herfst is vallen decoratieartikelen, zoals dennenappels, appels, takjes en bessen, bladeren, pompoenen, korenhalmen en cranberries te krijgen en ze in de veranda. Ga voor een wandeling, krijgen deze items en geef uw creativiteit je veranda te versieren met deze mooie elementen van de natuur te verkennen. Dit is een van de veranda decoreren ideeën voor val die de perfecte sfeer op dit gebied te creëren.
De bovengenoemde veranda decoreren ideeën zal je zeker helpen bij het maken van uw veranda een perfecte plek. Neem de tijd en kijk voor rassen en opties in meubelen, stoffering en accessoires die nodig zijn om uw veranda te versieren. Dit zal zorgen voor een perfecte output, een elegante veranda!

No comments:

Post a Comment