Friday, 11 May 2012

Make A Baby Rag Quilt

Er is niets beter dan de aanblik van een baby verscholen en slapen rustig in een mooie quilt. Quilts of de kunst van het quilten herinneren me aan mijn grootmoeder. Quilten, zoals de meesten van ons weten is een methode van naaien door middel waarvan 2 of meer lagen van stof tot een dikkere en zachtere gevoerde materiële vorm. Quilts zijn zacht en warm en er is heel mooi gevoel aan hen gehecht. Spreken van quilts, baby rag quilt is niet erg moeilijk te maken. Ze zijn in feite de meest geschikte keuze voor een amateur quilter. Ze zijn makkelijk te maken en als je op je ontrollen het mysterie en plezier bij betrokken zijn! Ben je spel voor het dan? Nou, laat dan bekijk hoe kunnen we een baby rag quilt te maken.
Hoe maak je een baby Rag quilt te maken
Leveringen; ¾ yards elk van de twee verschillende 45-inch breed katoen prints, 1 ¾ meter 45-inch breed flanel, schaar, rolmes en mat (optioneel), liniaal, matching draad, rechte pinnen.
Methode; Cut 35 vierkanten van 8 centimeter van de katoen prints, voor een totaal van 70 vierkanten. Dat zal je baby rag quilt grootte. ; Net als verstandig, neem de flanel, meten en 8 inch pleinen, 35 in aantal snijden van. ; Nu komen we bij het belangrijkste onderdeel. Het is tijd om de stof sandwiches die is gedaan door het stapelen van de vierkanten te maken. Begin met het plaatsen van een katoenen print die haar de verkeerde kant op het oppervlak waar u werkt. ; De loop van de eerste vierkant, plaats de flanellen plein. Op de top van deze flanel plein, zet de ander katoen, print, rechts boven. ; Pin up de randen, van deze pleinen na matching ze nauwkeurig en gelijkmatig. Voortzetting van dit proces, totdat alle velden worden gedaan. Dit zal je baby rag quilt patroon. ; Quilting de lagen aan elkaar, steek en 'X' in de stof sandwich op de top. ; Leg deze op een vlakke ondergrond en de plaatsvervangende 2 verschillende stoffen met verschillende prints, die naar boven worden geconfronteerd. Dit zal een cheque board design. ; De breedte moet gelijk zijn aan vijf van dergelijke blokken en de lengte moet een rij van 7 dergelijke blokken. ; Nu in een rij van vijf, naai elk van de vierkanten samen. De naden van de rij moeten allemaal aan de ene kant van de quilt en hebben aa halve inch naadtoeslag. Voor alle overige 6 rijen, naai op dezelfde manier. ; Met naden idealiter aan de buitenkant, Speld de bovenste rij en de tweede rij. Volg deze door het afstemmen van de kruisende naden van de vierkantjes op elke rij. ; Met een halve inch naadtoeslag en naai deze rijen samen en herhaal het proces voor de rijen die worden achtergelaten. , Dit zal de quilt eruit gebruikelijke quilts te maken aan de ene kant en er zullen blootgesteld naden aan de andere kant. ; Neem de buitenste randen van de quilt en weer een halve inch naad lijn naai langs de randen. ; Langs elke exposed naad, clip ¼ inch breed bezuinigingen, samen met de randen van de quilt. Wees voorzichtig om de steken van de baby quilt clip. Kijk daar. Viola! Je hebt net geslaagd en zeer goed op dat een baby rag quilt te maken! Nu weet je hoe je een lap quilt te maken!
De finishing touch
Eindelijk, na u klaar bent met het maken van de RAG-quilt, nu wat je hoeft te doen is de quilt wassen. Was het met een beetje poeder of gewoon met gewoon water. Tijdens en na het wassen, controleer de naden. Wassen zal rafelen de randen. Als u bent vergeten om een ​​van de naad clip, de naad clip of naden voorafgaand aan het drogen. Na het drogen, clip de extra draden, als het nodig is. Een ander belangrijk ding is de achterkant van de quilt. In het geval je je realiseert dat je geknipt in een naad of naden onbewust, vouw het rafelt eerste. Dan weer naai over de vorige naad, terug stiksel aan het begin en het einde van de naad. Maak deze nieuwe naad een beetje langer dan de oorspronkelijke, voor het toevoegen van kracht om je baby quilt. U bent nu klaar! Lees meer over hoe je een baby quilt te maken.
Laatste, maar niet de minste, wegstoppen uw bundel van vreugde in en zie je baby af te gaan in een mooie diepe slaap! Kom ik er over nadenk wanneer u daadwerkelijk een baby rag quilt te maken, het is heel bevredigend, is het niet? Toch proberen en experimenteren met de patronen en de blokken, het is fantastisch! Geen 'grapje' hier!

No comments:

Post a Comment