Friday, 18 May 2012

Rechttrekken Kroeshaar

Het beheer en de styling kroeshaar, vooral als je niet genoeg tijd hebben, wordt het erg moeilijk en uitdagend. Nou, sommigen van ons zelfs doen in een korte tijd, maar in de uitoefening van afwerken van het snel af, we eindigen met het verbreken van het haar. Dit is zeker niet wenselijk voor ons allemaal! Onze gezonde (hoewel kroes) haar hebben gebroken, alleen maar omdat we niet voldoende tijd hebben om ze te beheren! Eigenlijk is dit de reden, waarom veel mensen gaan naar de salon of salon om kroeshaar rechtzetten. Kroeshaar voor sommige mensen zijn stijl en mode, echter, voor een paar van ons, ze zijn gewoon ongewenst. Daarom, voor de laatstgenoemde, zal deze discussie nuttig, omdat het informeert over enkele eenvoudige manieren om recht te kroeshaar. Lees meer over stijltangen en haar ontkrullen shampoos.
Hoe Kroeshaar Rechttrekken
Ontkrullen is niet een erg uitdagende taak. Je hoeft alleen maar voorzichtig te zijn tijdens het doen en voorzichtig moeten zijn over de producten die u gebruikt voor het. Hier zijn enkele van de manieren om kroeshaar rechtzetten.
Straighten Kroeshaar: Methode # 1; Een effectieve methode van rechtmaken kroeshaar is om rechtop strijken. Je moet een steiltang te gebruiken voor dit doel, dat is een elektrisch apparaat. Droog het haar 's nachts en dan ijzer rechte ze in de ochtend. Nu, terwijl ijzer strekken, zien dat je droge kleine secties te blazen. Clinch het ijzer voor de regio, die dichter bij de wortels van je haar. Dan, langzaam, neem het strijkijzer over het haar naar de uiteinden. Herhaal de procedure indien nodig. Strijkijzer opwarmen kan schade aan uw haar en hoofdhuid dus kies een ijzeren tang, die meerdere niveaus van warmte aanpassing heeft. Lees meer haar strijkijzer.
Straighten Kroeshaar: Methode # 2; Blow drogen is een van de gemakkelijkste en ook de meest gevolgde methodes om kroeshaar rechtzetten. De methode is vrij eenvoudig. Was je haar met shampoo en daarna een conditioner aan. Droog uw haar volledig met een handdoek en vervolgens toepassen wat rechttrekken gel om het haar. Zien dat je de gel gelijkmatig toe te passen en alle regio's van de hoofdhuid. Neem nu een klap droog en gelijkmatig drogen van het haar. Droog een sectie op een moment, zodat drogen is consistent. Terwijl het droge blazen zich op, kam je haren. Eens, het haar geföhnd volledig, dan kunt u overgaan tot toepassing, een haargel of; crème om de rechtheid te handhaven. Lees meer over stylt met föhn.
Straighten Kroeshaar: Methode # 3; hoe natuurlijk rechtzetten kroeshaar? Dat is de vraag, gesteld door veel mensen over de hele wereld, die beu van die kroeshaar, maar wil geen chemische of apparaat op basis technieken om ze recht te zetten. Dus voor deze mensen, wil ik stellen enkele natuurlijke manieren om haar recht. Sommigen van hen zijn,, honing en melk: Dit is een van de beste manier om kroeshaar rechtzetten en het is gemakkelijk ook! Je moet een mengsel van melk en enkele druppels honing te bereiden en vervolgens toe te passen op je haar, gelijkmatig. Houd dit mengsel ongeveer 1 - 2 uur en dan reinig deze dan met de hulp van een milde shampoo. ; Citroensap en Kokosmelk: Dit is een andere effectieve manier van rechttrekken kroeshaar. Maal een kokosnoot in een blender en voeg dan wat citroensap over. Bereid het mengsel en bewaar het in een koelkast gedurende enkele uren. Koeling zou leiden tot de vorming van een schuimlaag op het bovenste gedeelte van de container. Pas dit schuim om het haar en vervolgens bedekken met een warme handdoek voor ongeveer een uur. Was je haar met een goede en milde shampoo en vervolgens volledig droog ze. ; Lees meer over,, Hoe Rechttrekken Krullend Haar; stylt Natuurlijk; ontkrullen Tips; Dus deze waren enkele van de eenvoudige manieren om kroeshaar rechtzetten. Het nemen van een goede haarverzorging na het ontkrullen haar is het belangrijk om te voeden en ze gezond te houden. Met deze discussie in de plaats, hoop ik, voortaan kroeshaar zou een probleem niet meer voor jou. All the best!

No comments:

Post a Comment