Saturday, 5 May 2012

Tatoeages voor Stellen

Veel mensen vinden dat het krijgen van een paar tattoo is geen goed idee, want men kan nooit voorspellen wat de toekomst van een relatie. Maar er zijn tattoo liefhebbers die krijg paar tatoeages om hun ware liefde te uiten. Paar tatoeages hebben zelfs trok veel celebrity koppels. We zullen een kijkje nemen op de lijst van deze celebrity koppels later. Er zijn verschillende manieren om een ​​paar tattoo krijgen. Name tatoeages, hart tatoeages, bijpassende tatoeages, liefde citaten en gezegden, etc., zijn enkele van de tatoeages voor koppels. Laten we een kijkje nemen op sommige paren tattoo ontwerpen.
Tatoeages voor Stellen
Vinden van de juiste paar tattoo kan worden beetje moeilijk. Je moet iets dat goed zal betrekking hebben op uw relatie te vinden. Naam tatoeages zijn zeer populair koppels tattoo ontwerpen. Vervoer getatoeëerd de naam van je geliefde, is een heel bijzondere manier van het uiten van uw liefde. Deze naam tatoeages kunnen worden bedrukt in andere tatoeages zoals hart-tatoeages. Lees meer over, het hart tatoeages met namen. Dit soort koppels tatoeages te doen brengen een zeker risico, als je relatie niet lang. Paar tattoo van Billy Bob en Angelina Jolie, is een live voorbeeld van mislukte paar tattoo. Beiden hadden gesneden elkaar namen op hun armen, die later werden gewist met laserchirurgie na hun scheiding. Dus, als je niet wilt gaan voor de naam tatoeage, vind iets wat nooit zal je spijt van krijgt. Als u een getrouwd stel en hebben kinderen, dan kunnen uw kinderen tatoeëren naam een ​​goede optie. Echtparen kunnen ook een tatoeage dat hun huwelijk verjaardag shows. U kunt ook gaan voor een aantal unieke liefde tatoeages voor koppels, zoals een bruiloft bel tattoo met uw huwelijk jaar op. Ring tatoeages of trouwring tatoeages zijn symbolen voor eenheid en loyaliteit. U kunt deze tatoeages door middel van graveren elkaar namen binnen de ringen.
Bijpassende tatoeages voor koppels zijn tatoeages met soortgelijke ontwerpen met vergelijkbare posities. Koppels meestal selecteer een gemeenschappelijke tattoo design dat dicht is hun hart. U en uw partner kunnen krijgen soortgelijke hart tatoeages op je dezelfde lichaamsdelen. Beide kunt u ook een mooie liefde citeer gesneden op uw lichaam. Bovenarmen, voeten, schouders, polsen, enkels, enz., zijn enkele van de opties voor het plaatsen van dergelijke tatoeages. Nog een suggestie over tatoeages voor koppels in de liefde is, krijgt tattooed elkaars geboorte-datum. Ieder paar heeft hun favoriete love song. Ja, kunt u beiden krijgt gebeeldhouwde uw favoriete regel van het lied in de vorm van enkele tattoo. Het krijgen van een hart achter slot en grendel tattoo, is een eigenaardige manier om te tonen hoe goed je bent met elkaar verbonden zijn.
Beroemdheden met Echtpaar Tattoos
Beroemde voetballer David Beckham heeft naam tatoeage van zijn vrouw Victoria op zijn linker onderarm. En Victoria Beckham heeft een tatoeage op haar linkerpols met zijn initialen, DB. ; Acteur Dean McDermott heeft een tatoeage met portret van zijn vrouw (Tori Spelling), op zijn linker bovenarm. Hij heeft ook nog een tatoeage die zegt, Truly Madly Deeply Tori. ; Zanger Marc Anthony heeft getatoeëerd Jennifer Lopez de naam van de binnenkant van zijn rechter pols. ; Acteur Nick Cannon, getatoeëerd naam van zijn vrouw, Mariah op zijn rug. En ze heeft een vlinder tattoo dat zijn naam, Mr.Cannon opgenomen. ; Gescheiden stel, Britney Spears en Kevin Federline, kreeg bijpassende dobbelstenen tatoeages op hun lichaam. ; Deze werden een aantal suggesties voor tatoeages voor koppels. Dus, als je eindelijk uit je geest te koppelen tatoeages hebben, neem dan hulp van de hierboven gegeven ideeën, of kom met je eigen innovatieve tattoo ontwerpen. Zorg ervoor dat de tattoo ontwerp heeft een beroep op jullie beiden en je zult er geen spijt op het hebben van de tatoeage in alle omstandigheden. Happy tatoeëren!

No comments:

Post a Comment