Wednesday, 16 May 2012

Blaas droog krullend haar

Föhnen is een van de vele technieken die nodig zijn voor de verzorging van krullend haar. Het grootste voordeel van föhnen krullend haar is dat het de krullende lokken onder controle houdt en maakt ze beheersbaar. Nou, veel krullend haar dragers kennen het belang van het föhnen en doe het op een regelmatige basis. Echter, velen onder hen uiteindelijk met kroeshaar en ruwe haren loop van de tijd. Dit is omdat, weten ze niet de juiste methode van föhnen krullend haar. Als u vindt uw zaak te vergelijken is met dat van een dergelijke ongelukkige mensen, of een amateur in de kunst van het föhnen, heb je struikelde over het juiste artikel.
De volgende beschrijving geeft aan hoe u droog krullend haar blazen. Lees verder om alle basistechnieken van blow leren drogen krullend haar, zowel met als zonder een diffuser. Hier vindt u meer over hoe je krullend haar te beheren.
Hoe droog krullend haar Blow Zonder een diffuser?
Net als alle andere haarverzorging technieken, föhnen moet schoon haar om de volle werking te brengen. Daarom start het met het wassen van je haar. Hier zijn alle algemene instructies voor het föhnen krullend haar.
Stap 1: Kam uw haar grondig voordat je shampoo.; Stap 2: Gebruik een milde shampoo om je haar te wassen.; Stap 3: Vlak na het wassen van toepassing, een diepe of zware conditioner op je natte haar. Gebruik van conditioner voor krullend haar zal een goede optie zijn.; Stap 4: Laat de conditioner voor ongeveer 3-5 minuten op je haar. Dit zal het toestaan ​​van goede absorptie.; Stap 5: Was de conditioner goed uit je haar. Blijf spoelen tot het haar voelt niet glad.; Stap 6: Probeer om je haar te kammen door het uitvoeren van je vingers doorheen.; Stap 7: Wikkel je natte haar met een handdoek, en laat het op een paar minuten. De handdoek absorbeert overtollig vocht uit je haar.; Stap 8: Breng een hitte beschermende föhnen lotion op je haar om die prachtige lokken te beschermen tegen overmatige hitte. Toepassen in sectie om een ​​volledige effect op je haar te krijgen.; Stap 9: Breng een goede kwaliteit haarmousse op je haar. Vermijd de toepassing ervan op de hoofdhuid of haarwortels als je kan eindigen met een vette of vette haar.; Stap 10: Met de hulp van je vingers, probeer om krullen te maken. Dit zal je haar geeft een vloeiend effect na het drogen.; Stap 11: Zet de föhn op een hoge temperatuur, maar houden de snelheid van de ventilator laag.; Stap 12: Föhn je haar begint van onderaf. Stoppen met föhnen, terwijl het haar nog nat is. Anders zal je uiteindelijk meer dan het drogen van uw haar.
Hoe droog krullend haar Blow met een diffuser?
Föhnen je haar zonder een diffuser kan uw droog krullend haar pluizig en onhandelbaar maken over de tijd. Daarom geen gebruik maken een kwaliteit diffuser, terwijl föhnen. Tijdens het uitvoeren van alle hierboven genoemde stappen over 'hoe om te drogen krullend haar blow', een diffuser aan het einde van de föhn in stap 11 passen. Zorg ervoor dat de diffuser goed vast en bedekken de luchtstroom volledig anders wordt de warme lucht zal je haar pluizig maken. Lees meer over kroes krullend haar.
Hoe droog krullend haar Straight Blow?
Kunt u gebruik maken van een föhn om je krullend haar maken kijken rechte voor een paar uur. De basisstappen over hoe droog krullend haar blaas rechte worden hier gegeven. Voer de eerste 8 stappen als hierboven.
Stap 9: Verdeel je haar in kleine stukjes, en clip ze apart. Dit zal u helpen werken aan een stuk.; Stap 10: Neem een ​​deel van de voorkant, en goed kammen met een dikke kwast vanaf de wortels.; Stap 11: Trek de haren gedeelte uit de buurt van je hoofd. Houd het gestrekt en recht, terwijl je blazen drogen.; Stap 12: Voer de droger onderkant van de haarpluk eerste. Föhnen haar op deze manier zal je haar steil te maken.; Stap 13: Herhaal de bovenstaande stap voor elk gedeelte van het haar om je hele haar steil.
Lees meer over:; Hoe droog krullend haar: haarverzorgingsproducten voor Krullend haar: Hair Care voor krullend haar; door te gaan door de hierboven schrijf-up moet u zijn gekomen om te weten dat er zeer kleine verschillen tussen de fout en juiste technieken van föhnen krullend haar. Je nodig hebt om het verschil te begrijpen lang voordat föhnen je haar. Vermeldenswaard is hier dat je moet droog krullend haar alleen wanneer je genoeg tijd in je hand hebt blazen. Drogen aan de lucht krullend haar misschien niet veel goed voor je, maar zal zeker op te slaan je haar steeds pluizig, dof en ruw. De look van je haar je persoonlijkheid weerspiegelt voor een groot deel. Probeer altijd schoon te houden, airconditioning, glanzend en vol leven.

No comments:

Post a Comment