Wednesday, 23 May 2012

Scorpio Tattoo Designs

Een tatoeage of body art is een van de populairste vorm van zelfexpressie deze dagen. Hoewel de kunst en het concept van tattoo ontwerpen is erg oud, heeft zij opgedaan veel populariteit in de afgelopen jaren. Sommige mensen zichzelf versieren met tatoeages gewoon omwille van de mode, terwijl sommigen hebben het gedaan om de diepere betekenis in verband met het te symboliseren. Wat de reden ook, tatoeages zijn zeer populair bij zowel mannen als vrouwen, vooral jonge volwassenen. Want er zijn een groot aantal ontwerpen om uit te kiezen, is een gebonden om volledig in de war raken. Echter, als u op zoek bent naar een tatoeage die heeft een sterke betekenis evenals aantrekkingskracht die ermee verbonden zijn, kun je gaan voor de Scorpio zodiac tatoeage.
Scorpio Tattoo Designs; Een schorpioen is vaak gerelateerd aan het donker en dus intimideert mensen. Daarom is een schorpioen tattoo geliefd om zijn opvallende en intrigerende design. Mannen en vrouwen die houden van mysterie en raadsel zal zeker graag Schorpioen tattoo ontwerpen gedaan op hun lichaam hebben. Een ander voordeel van de Scorpio tatoeage is dat het kan worden versierd op een deel van het lichaam en het zal nooit falen om aandacht en interesse te vangen. Het kan worden gemaakt op de armen, schouders, benen, buik, rug of zelfs voeten. Er zijn verschillende Schorpioen tattoo ontwerpen om uit te kiezen. U kunt uw eigen ontwerp tattoo, ga dan voor de kleurrijke Scorpio tatoeages, of zelfs de Keltische of de tribal tattoo ontwerpen Scorpio gedaan. Scorpio tattoo ontwerpen voor meisjes en jongens zijn min of meer hetzelfde. Meisjes kunnen hebben kleinere en delicate Scorpio tatoeages op hun polsen, enkels of armen terwijl de Schorpioen tattoo designs voor jongens bestaan ​​uit helderder en exotische kleuren. Jongens kunnen zelfs grote Scorpio tatoeage op hun arm of bovenste rug. Lees meer over tribale tatoeages.
Scorpio Tattoo Betekenis; De meeste van de tijd, de Schorpioen tattoo wordt gemaakt door mensen die behoren tot het sterrenbeeld Schorpioen. Mensen geboren uit 23 oktober-22 november behoren tot de de zon teken Schorpioen en vandaar dat zij graag het symbool van hun sterrenbeeld op hun lichaam hebben. Daarom Schorpioen tattoo ontwerpen zijn gebruikt om alle kwaliteiten in verband met de Schorpioen sterrenbeeld betekenen. Het staat voor vastberadenheid, waardigheid, zelfvertrouwen, sensualiteit en toewijding. Er zijn verschillende referenties van een Schorpioen in de Griekse mythologie, de Bijbel en ook in de boeddhistische culturen.
Keltische en de tribale tatoeages Scorpio worden verondersteld te houden boze geesten af ​​als steken van een schorpioen. Een van de minder bekende betekenissen van een Schorpioen tattoo is het symbool van de hoogste moedersterfte te offeren. Een Schorpioen tattoo staat ook symbool voor de overwinning van de hoogste over het kwade of over het donker. Scorpio tatoeages zijn ook in verschillende vormen, zoals die met zijn staart opgerold, of de andere met haar zijn staart zo scherp als een naald. Scorpio tattoo ontwerpen kunnen ook worden gedaan door het combineren van andere ontwerpen zoals vlammen, initialen van zijn naam, enz. om het te personaliseren. U kunt uw creativiteit en fantasie en creëer uw eigen ontwerpen. Met een beetje van het onderzoek, kunt u vinden van de perfecte tattoo artiest en zeker krijgen wat je wilt.
Lees meer over:; Tribal Zodiac Tattoos; Zodiac Tattoo Designs voor Meisjes; Alvorens een tatoeage, een ding te onthouden is dat het maken van tatoeage als tatoeage verwijderen is zeer pijnlijk. Of je behoort tot de Schorpioen sterrenbeeld of niet, Schorpioen tattoo ontwerpen nooit in de steek in het vastleggen van andermans belang. Of het is een enorme schorpioen op je arm of rug of een bescheiden zoekt kleurrijke schorpioen op je enkel, zal Schorpioen tattoo designs zeker verbazen en mystificeren de toeschouwer. En de pijn zal gewoon de moeite waard!

No comments:

Post a Comment