Monday, 28 May 2012

Hoe maak je een krultang

Krultangen zijn veel gebruikte haar accessoire dat kan je die sexy golvende krullen in een mum van tijd. Bovendien zijn ze eenvoudig zijn om gewoon te gebruiken, in de ijzer-stekker, deze warmte en je haar mode alleen de manier waarop u dat wilt. Het leren van de juiste techniek van het gebruik van krultangen kan helpen de schade aan het haar door deze warmte styling tool te voorkomen. Dus als je verveeld bent van je steil haar en wil je een vleugje glamour toe te voegen aan je lokken met een paar heerlijke krullen, dan is hier een handleiding over hoe je een krultang gebruiken om dramatische looks te creëren zonder een fortuin te besteden aan professionele behandelingen .
Instructies voor het gebruik van krultang
Het selecteren van de krultang; De keuze van de krultang afhankelijk van de grootte van de krullen die je wilt en of u wilt golven en krimpen ook. Uw beste optie in dit geval zou zijn om een ​​krultang die een reeks van loop maten en bijlagen moet kopen. Bijvoorbeeld voor de fijn krullend haar, zou je een kleiner vat grootte van circa 0,75 inch, terwijl de natuurlijke volumineuze krullen vereisen een 1 inch vat grootte. Naast deze, moet u controleren of warmte-instellingen, de veiligheid functies zoals automatische uitschakeling, klaar-indicator licht, veiligheid en grip tip. Bepaalde krultangen hebben extra functies, zoals stoom-instellingen te vergrendelen helpen bij het krullen en draadloze soorten ijzers die draaien op oplaadbare batterijen. Lees meer op haar strijkijzer.
Krultang Materiaal; Dit is een belangrijk kenmerk dat moet worden gehouden bij het aanschaffen van een krultang. De ijzers hebben meestal een reeks van loop-plating, met inbegrip van keramiek, metaal en verchromen. De meest gebruikte en ook de minst dure is de verchroomde krultang. Metalen vergulde ijzers zijn best vermeden als ze kunnen het haar beschadigen en maken het grof en bros. Keramische vergulde ijzers zijn uw beste weddenschap als ze kunnen haarschubben afdichting voor een gladde, glanzende afwerking.
De voorbereiding van uw haar voor Curling; De eerste stap in krullen je haar is het reinigen en conditioneren van uw haar. Als je eenmaal hebt gewassen je haar, goed afdrogen. Dit komt omdat nat haar is slap en niet zo goed krul als droog haar. Op de droge haren, van toepassing wat haar serum of thermisch spuiten bij een warmtebron schade aan de haren te voorkomen. Kam je haar en zorg is het klitvrij als u begint de voorbereiding van de haar voor krullen.
Met behulp van de krultang, Afdeling uw haar in een of twee inch partities. Verzamel een deel van het haar van de voorkant van je hoofd en open de loop van het curling ijzer door het handvat te knijpen. Nu tussen de open borden, leg het gedeelte van je haar en klem naar beneden. Met de haren verzekerd door het ijzer, schuif het vat aan het einde van het haar en krul het ijzer onder, terwijl u wikkel je haar rond het strijkijzer. Beweeg het strijkijzer totdat het is ongeveer een centimeter of twee afstand van de hoofdhuid. Houd er gedurende 30 seconden en laat de krultang door hem voorzichtig uit. Herhaal dit voor de rest van het haar. Als je lang haar hebt dan schuifspelden kan worden gebruikt om beveiligde de gekrulde punten.
Instellen van de krullen; Zodra je hebt al die prachtige krullen of golven in de plaats, gebruik dan een bedrijf spray om de krullen in te stellen. Dan losmaken van het haar afdelingen en stijl je haar met je vingers. Te creëren spiraalkrullen je nodig hebt om de krultang te houden in een verticale richting.
Lees meer over:; hoe te krullen haar met krultang; Rechttrekken Haar met krultang; Krullend Haar Styling Tips; Naast deze tips voor het gebruik van krultang, moet je ook weten hoe de zorg voor je haar. Dus als je eenmaal hebt een knie hoe je een krultang gebruiken, kun verzorging van je haar met behulp van een goede vochtinbrengende conditioner en haarmaskers. Samen met krullend haar zorg, vergeet niet om het ijzer schoon te maken chemische opbouw van haarlak en andere styling te verwijderen. Met tijd en een bepaalde hoeveelheid van de praktijk, kunt u de stijl je haar in een kwestie van momenten om die mooie glamoureuze krullen te krijgen.

No comments:

Post a Comment