Tuesday, 1 May 2012

Eenvoudige Tattoos voor mannen

Zoals bijna elke andere vrouw, ik heb een ding voor tattooed mannen. Er is een zekere mysterie en slechte jongen eigenschap die tatoeages te brengen aan de man. Maar wat is nog aantrekkelijker wordt wanneer de man een bepaalde tattoo ontwerp voor een reden heeft, en de interpretatie ervan. Iedere tattoo ontwerp heeft een betekenis, en een persoon moet kiezen het ontwerp houden de betekenis en interpretatie in het achterhoofd. Dus, zonder verdere vertraging, laten we beginnen met tattoo idee suggesties en tatoeages met betekenissen. Check out wat meer eenvoudige tattoo designs voor mannen.
Eenvoudige Tattoos voor mannen; De eenvoudige tatoeages mannen kiezen voor kan worden van het ras hieronder opgesomd. Dit zijn de ontwerpen die men kan gaan voor, ondanks wat ze betekenen. Dat komt omdat de meeste van hen af ​​te leiden rond het thema van liefde en moed. ; Tribal arm tatoeages: Alle tribal tattoo ontwerpen behoren tot moed. De tribale ontwerpen zijn meer spiritueel en gebruikt moet worden gedaan als een ritueel om doorgang naar de volgende wereld. Vandaar dat, terwijl deze modellen kan niet veel betekenen in de huidige omgeving, ze zien er goed en symboliseren moed. ; Dieren: Vervoer van dieren tatoeages van dieren zoals paarden, leeuwen of slangen staat voor moed en verbondenheid met de natuur. Mythische wezens zoals draken en centauren staan ​​ook voor moed en wijsheid met meer mystiek ten opzichte van de anderen. Deze ontwerpen kunnen ook worden gebruikt als volledige mouw tattoo ontwerpen. ; Keltische motieven: De Keltische boom van het leven en andere keltisch kruis tatoeages laten een hele lading van wijsheid. Meer nog, deze ontwerpen zijn ingewikkeld en ziet er echt goed. ; Familie Naam: Veel mannen willen hun familienaam getatoeëerd op zichzelf. Een van mijn vrienden heeft tatoeëerde zijn vaders naam op de achterkant van zijn handpalm. Dit is een geweldige manier om de familie-eer, en hebben een unieke tatoeage ook. ; Butterfly: Butterfly tatoeages in plaatsen zoals de borst of de enkels staan ​​voor een vrije ziel. Hoewel niet veel mannen kiezen voor het, ziet het er echt goed, zo goed afgevoerd. ; Star Tattoos: Sterren hebben allang gidsen voor richting. Zeilers vaak gebruikt om sterren getatoeëerd op zich een juiste gevoel voor richting kunnen zorgen. Lees meer over sterren tattoo betekenissen.; Al deze ontwerpen kunnen uitgevoerd worden door elk een. Ze hebben allemaal een veel diepte in de gevolgtrekking. Vandaar dat bij de keuze van een tattoo ontwerp, onderzoek een beetje over de specifieke betekenis ook.
Eenvoudige armband Tattoos voor mannen; De armband is een traditionele en zeer conventionele keuze voor tatoeages. De meeste mensen krijgen hun eerste tatoeages op de armbanden. Hier zijn een paar eenvoudige maar elegante ontwerpen voor armband tatoeages. ; Tribal Tattoo: Tribal tattoo ontwerpen zijn zeer geschikt voor de arm band. Je kunt gaan voor een lange smalle ontwerp of je zou kunnen kiezen voor een grote ontwerp dat uw schouder kunnen dekken. Deze ontwerpen vaak betrekking op de borst ook. ; Angel Tattoo ontwerpen: Angel tattoo designs zijn erg populair bij de arm band. Dit komt omdat ze niet alleen een schone ziel af te beelden, maar ook het nemen van de aard van de ruimte die de armband te bieden heeft. ; Hawaiian Tattoos: Hawaiian tattoo ontwerpen zoals bloemen en dolfijnen worden steeds heel populair deze dagen. Veel mannen kiezen voor de wijnstok tattoo ontwerp in de arm band. Het toont de mens de verbinding van en affectie voor de natuur. ; Lees meer over kleine tattoo ontwerpen.
Brief-Based Simple Tattoos voor mannen; Overwegende dat tatoeages zijn gemaakt voor een bepaalde betekenis, een brief op basis van tatoeages zijn redelijk populair. Deze tattoo designs in principe bestaan ​​uit alfabetten die belangrijk zijn voor het individu, in begeleiding met een bepaald ontwerp ter aanvulling. Kan bijvoorbeeld een man wiens naam is Andrew kiezen voor basis tatoeage een 'A'. Of, als Andrew's vrouw de naam van Peggy is, kan hij ook kiezen voor basis tatoeage van een 'P' op zijn borst of onderarm.
Met de letter based tatoeages, indien dit ter ere van een andere persoon, is de tatoeage, hetzij gehouden in de buurt van het hart, of in een plek die is vrij goed zichtbaar. Dit gebeurt meestal om aan te tonen en genegenheid en loyaliteit te bewijzen. Lees meer over tattoo lettering ideeën en gothic tattoo ontwerpen.
Zodiac-Based Simple Tattoo Designs; De meeste mannen zijn redelijk gevoelig over sterrenbeelden. Zij zullen ervoor zorgen dat ze precies de kenmerken van hun zodiac wilt. Dit veroorzaakt veel mannen aan dierenriem teken te krijgen op basis van tattoo ontwerpen. Deze ontwerpen zijn meestal op de onderarm, bovenarm band of rug. ; Waterman: Een Aquarius mens kan kiezen voor de waterdrager te ontwerpen. ; Vis: Vissen mannen kunnen kiezen voor de vissen ontwerpen. ; Ram: Ram mannetjes kunnen gaan voor de ram ontwerpen. Bull: De Stieren kunnen gaan voor een tattoo die lijkt op de stier. ; Twins: Tweeling mannen kunnen kiezen voor twee modellen spiegelen elkaar. Het Romeinse cijfer II staat ook voor sterrenbeeld Gemini tatoeages. ; Crab: Cancerians kunnen kiezen voor krab ontwerpen. ; Lion: Leo mannen kunnen kiezen voor leeuwen tattoo ontwerpen. ; Virgin: Maagd mannetjes kunnen gaan voor de Virgo symbool dat lijkt op een gedraaide 'M'. ; Schalen: Libra mannen kunnen kiezen voor een ontwerp dat evenwicht en schalen toont. ; Scorpion: Scorpio men kan opteren voor Scorpio tattoo ontwerpen. ; Centaur: Boogschutters kunnen kiezen voor een centaur tattoo ontwerpen. ; Zee Geit: Steenbok mannen kunnen kiezen voor de zee geit ontwerpen en andere Capricorn tattoo ontwerpen. ; Check dit artikel op eenvoudige tatoeages voor jongens.
Ik hoop dat dit artikel u geholpen met een aantal eenvoudige tattoo designs voor mannen. Dit is waar ik aftekenen! Happy tatoeëren!

No comments:

Post a Comment