Thursday, 31 May 2012

Asscher cut Engagement Rings

The Asscher cut is zeer vergelijkbaar met de smaragd CuT (de emerald cut is rechthoekig met afgesneden hoeken), met dien verstande dat zijn meer van een vierkant, maar toch uniek in zijn schittering. Deze schittering wordt gebracht voren meest Asscher cut verlovingsringen. Een populaire gesneden, is het Asscher gebruikt in vele sieraden ontwerpen en degenen die liever hun juweeltjes groot, dit is de cut te kiezen.
Asscher Cut, The Asscher cut werd ontwikkeld door Joseph Asscher in 1902 van de Koninklijke Asscher Diamond Company, Amsterdam, Nederland, een 155 jaar oude erfenis. Joseph Asscher, net als zijn vader en broer was een bekend kunstenaar in de diamantsector. Hij ontwierp deze bezuiniging, nadat hij in opdracht van het Koninklijk Huis om 's werelds grootste geslepen diamant in de geschiedenis. Die snijden hielp hem gebruik maken van zijn creativiteit, de Asscher cut was het resultaat van die innovatief denken. Joseph Asscher vastgestelde specifieke parameters voor de kroon van de diamant hoogte, afmetingen tafel en 58 facet uitlijningen, wat leidt tot de beroemde succes. Hij gepatenteerde deze handtekening gesneden met deze bezuiniging steeds een exclusieve en een ongrijpbare product te hebben, zoals de beschikbaarheid ervan is grotendeels geconcentreerd bij de royalty's. Maar dat hielp niet afschrikken haar verkoop, die op de piek waren tot de tweede wereld oorlog.
Zoals de Asscher familie leden waren joods, waren hun bedrijf samen met de diamanten in beslag genomen door de nazi's. De familie werd gedeporteerd en verzonden naar de concentraties kamp. Terwijl de familie waren in de kampen, hun Asscher cut octrooi is verstreken en geen verlenging in zicht, de Asscher cut werd gebruikt door andere bedrijven. De meeste andere diamantairs niet volgen van de parameters die oorspronkelijk ingesteld door Joseph Asscher, wat leidt tot verwarring over de 'juiste' Asscher cut.
Asscher Cut Engagement Rings; De 19e eeuw getuige geweest van een opleving in de populariteit van de snede, Joseph Asscher's nakomelingen leidt het Royal Asscher cut in 2001. Deze bezuiniging was veel verbeterd dat de oorspronkelijke cut, het gaf een extra pauze op paviljoen van de diamant, waardoor de diamant een 74 facetten van de aanpassing, toe te voegen aan zijn superioriteit in het licht prestaties. Deze bezuiniging in zwang als beroemdheden begon de sportieve Asscher cut verlovingsringen alsmede Asscher cut trouwringen.
Hoewel de aankoop van een Asscher cut verlovingsring, 'voelen' is wat de deskundigen advies. Het moet goed hebt gedefinieerd stappen die goed zijn afgeschuind, met een overzicht (hoeken), die symmetrisch is. Zijn 74 facetten creëren een diepgaande verbeterde schitteren. Een hoog niveau van zichtbaarheid in de diepte van de snede wordt bepaald door de stap knippen, dus fouten en insluitsels zijn goed zichtbaar. Exact uitsnijden essentieel de kwaliteit de snede onderhouden. De 4 C's van de diamant te materie; knippen, helderheid, kleur en karaat gewicht. En omdat er een enorme vraag naar diamanten Asscher, vindt men tal van juweliers te houden. Maar altijd vragen voor certificatie, die ervoor zullen zorgen dat wat je bezit is een authentiek Asscher cut. Deze bezuiniging diamant ziet er schitterend uit in platina en goud.
Lees meer over diamanten verlovingsringen en Asscher geslepen diamanten.
Men kan ook kiezen uit een ruime collectie Asscher cut antieke verlovingsringen, als je verbeelding hen. En jongens, wat je ook kiest, vergeet dan niet om naar beneden te krijgen op je knieën!

No comments:

Post a Comment