Tuesday, 15 May 2012

Olijfolie voor haargroei

In de wereld van vandaag, styling je haar met haar krulspelden, straighteners, kleuren, etc, is uitgegroeid tot een fashion statement. Hoewel veranderende kapsels en haarkleuren zien er stijlvol en chic, deze haarstyling producten bevatten chemische stoffen als gevolg waarvan men zich kan opgeven voor de kwaliteit van haar. Vandaar dat, hoewel u genieten van het experimenteren met kapsels, is het belangrijk om goede zorg te nemen van het haar een gezonde haargroei en voor dit, het stimuleren van de beste methode is de natuurlijke methode. Hoewel er verschillende natuurlijke methoden die men kan gebruiken voor het behoud van gezonde haren, is olijfolie voor de haargroei zei een van de beste manier om haargroei te bevorderen. Laten we een kijkje nemen op de voordelen van het gebruik van olijfolie voor haar.
Olijfolie is goed voor haargroei?
Olijfolie wordt gebruikt voor het koken in de hele wereld vanwege de verschillende voordelen voor de gezondheid dat het bezit. Echter, niet veel mensen weten dat er een verband bestaat tussen de olijfolie en de haargroei. Hoewel men zegt goed te zijn voor het behandelen van verschillende huidaandoeningen, is olijfolie gezegd dat de beste remedie voor haar verlies. Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van olijfolie voor haar groei, die zijn als volgt:, Een van de beste voordelen van het gebruik van olijfolie als haar is dat het helpt bij het voorkomen en genezen van haaruitval. De meeste mensen hebben haaruitval als gevolg van de aanwezigheid van een hormoon DTH die leidt het haarzakje as af te nemen. De toepassing van olijfolie om haar verhindert de productie van DTH hormonen op de hoofdhuid, waardoor het wegwerken van het probleem van haarverlies. ; De aanwezigheid van antioxidanten in olijfolie maakt het een geschikte haarolie dat de totale hoofdhuid gezondheid bevordert. De chemische schade die is veroorzaakt door het overmatig gebruik van chemische basis haarproducten kunnen behandeld worden met de hulp van olijfolie, waardoor ruimte voor de groei van gezond haar. ; Afgezien van het feit dat olijfolie is een effectieve behandeling voor haarverlies, fungeert het ook als een natuurlijke conditioner voor het haar. Met andere woorden, de toepassing van olijfolie op haar maakt het glanzend en zacht. ; De anti-schimmel en antibacteriële eigenschappen van olijfolie is een geweldige manier van het wegwerken van het probleem van de roos en hoofdluis. Bovendien, je haar masseren met een mengsel van olijfolie en lavendel olie is zeer ontspannend en fungeert als een grote stress buster. Lees meer over de gezondheid voordelen van olijfolie. ; Olive Oil Hair Treatment
De beste manier van het gebruik van olijfolie voor de haargroei is door simpelweg te masseren je haar mee. Neem een ​​half kopje olijfolie en meng een ander type olie met, bij voorkeur kokos, sesam of ricinusolie. Giet wat olie op je haar en masseer zachtjes met uw vingertoppen op de hoofdhuid zachtjes bewegen naar beneden om de uiteinden van het haar. Als dit gebeurt is, bedek je haar met een douche-cap of misschien een warme handdoek. Na 30 minuten, spoel je haar met een goede shampoo en conditioner. Naast de reguliere olijfolie behandeling, zijn er verschillende andere manieren waarop u kunt olijfolie toe te passen op je haar. Er zijn verschillende olijfolie haar behandeling recepten die u gemakkelijk kunt maken thuis. Hier zijn een aantal van hen:, Een manier is om een ​​pasta te maken door het mengen van olijfolie met kaneel en honing. Eerst moet je de olijfolie hitte en voeg dan wat honing en een theelepel kaneelpoeder aan. Roer goed tot een pasta te maken en vervolgens toepassen op je haar. Laat het op je haar voor vijftien minuten en spoel het af met een shampoo. ; U kunt ook een conditioner met olijfolie. Neem een ​​½ kopje olijfolie in een kom en met een eidooier en enkele druppels citroensap combineren. Meng goed en breng het op je haar. Laat de conditioner op je haar blijft gedurende 15 minuten en dan afspoelen. ; U mag graag meer over lezen:; lichte olijfolie vs Extra Virgin Olive Oil; Olijfolie Nutrition Facts; Zoals u nu weet de voordelen van het gebruik van olijfolie voor de haargroei, ik hoop dat u met behulp van olijfolie te starten op een regelmatige basis. Een ding dat je moet onthouden is dat er verschillende soorten olijfolie op de markt beschikbaar inclusief extra vierge, eerste persing, pure en extra licht. Onder deze soorten olijfolie, het is altijd het beste om extra vierge of vergine olie voor haar behandeling te kiezen als de andere twee zijn gemaakt door middel van chemische processen en chemicaliën bevatten in. Vandaar, gelden extra vierge of vergine olijfolie op je haar en je zal zeker beloond worden met lange, zachte en gezond haar.

No comments:

Post a Comment