Tuesday, 15 May 2012

Kapsels voor krullend haar

Er is geen bepaalde lengte nodig om fantastische kapsels te bereiken voor krullend haar. Het enige wat u hoeft te doen is het volgen van een aantal richtlijnen over de volgende goede haarverzorging technieken en regime. Als u in het bezit van God begaafde haar met natuurlijke krullen, dan zijn de kansen dat u misschien jaloers kijkt krijgen als je over straat loopt. Maar who cares over die eruit ziet? Waarom niet concentreren op verbetering van de weelderige krullen en vind je verschillende kapsels voor krullend haar. Lees meer over hoe om te zorgen voor krullend haar.
Kapsels voor krullend haar - Vrouwen; maakt niet uit wat je haar lengte is, kunt u verschillende kapsels voor krullend haar bij elke gelegenheid. Hier zijn een aantal manieren om deze krullen kijken absoluut verrukkelijk.
Vlechten voor krullend haar; Om uw krullen vlecht, terug te trekken uw haar in een losse paardenstaart en begint deze te koppelen aan de basis van de schedel. Verlaat 2-3 inches aan het eind en bind het met een schattig Scrunchie. Als de kortere krullen zijn coming out van de vlecht, laat ze. De schattige krullen rond je nek en gezicht zal geven het een klassieke uitstraling. Zachte, sexy krullen links op schouderlengte maken een perfecte kapsel voor dunnere gezichtsvormen.
De helft van Boven, Half Look Down; Als u op zoek bent naar kapsels voor natuurlijk krullend haar, zoek dan niet verder. Zodra u uw haren gewassen, laat ze natuurlijk en ontwarren het haar droog met je vingers. Als je krullen beginnen te tonen, gebruiken sommige antikroesserum en toepassen op je haar. Neem wat haar van de top en bind hem achter met leuke accessoires, waarbij de rest van het haar om terug te vallen. Deze stijl is perfect voor alle gelegenheden en vooral wanneer je in een haast.
Schouderlengte Curly Bob, Om de beste glamoureuze zoek kapsel voor kort haar te krijgen, kiezen voor kort krullend bounce stijl. Deze jaren 1940 stijl heeft een oude Hollywood-film kijken en geeft een unieke dimensie toe aan uw gezicht. U kunt gebruik maken van een krultang en styling crème om deze stijl te krijgen, want het geeft verbazingwekkende veerkracht en zwaaien naar je krullen. Zodra de look is voltooid, zal je geen zorgen te maken over het retoucheren van het kapsel.
Kapsels voor krullend haar - Mannen, mannen met krullend haar zien er schattig uit. Als je me niet gelooft, kijk maar naar Orlando Bloom, Justin Timberlake, Lenny Kravitz, Ryan Philippe, en Adrian Grenier. Laten we een kijkje nemen naar hoe je kunt krijgen die schattige krullende kapsels voor krullend haar. Lees meer over kapsels voor mannen met krullend haar.
Schouderlengte krullen; Het beste voorbeeld van dit kapsel zou Orlando Bloom. Als u lang schouderlang krullend haar, dan is dit kapsel is groot bij het handhaven ervan. Na shampoo en conditioner, draai je vingers door je haar te ontwarren. Te scheiden en glans aan de krullen toe te voegen, toe te passen sommige anti-frizz serum.
Medium Lagen; Dit is een van de veelzijdige kapsels voor krullend haar. Het is geknipt en gestyled met medium lagen rondom en wordt verondersteld te los worden gedragen. Gebruik een beetje vloeibaar pommade die geeft glans en scheiden van de haren.
Lange lagen; Shampoo en de conditie van je haar en voordat je haar de tijd krijgt om te drogen, nemen enkele klodders haarcrème en gelden voor je haar. Houd scrunchen het haar van tijd tot tijd, totdat het volledig is opgedroogd. Deze look werkt het beste voor lange lagen van het haar over het hoofd.
Voor meer informatie over kapsels voor krullend haar, ga naar:; kort krullend Kapsels, Lang krullende kapsels; Krullend haar met een pony
Kapsels voor krullend haar - Tips; gemakkelijk kapsels voor krullend haar zorgen, moet je drie eenvoudige regels te volgen:; Regel # 1: de juiste kapsel ophalen van een professionele en ervaren styliste. Vraag hem / haar om je haar te knippen als het droog is. Als je haar droog is, geeft het de natuurlijke vorm van je krullen en zal niet misleiden je kapper, die de neiging heeft te gebeuren met natte haren. Lees meer over kapsel stijlen en ideeën. ; Regel # 2: Wees extra voorzichtig van je mooie krullen en de beste haarproducten voor krullend haar gebruiken. Laat je haar natuurlijk drogen en vermijd overmatig gebruik van blow drogers. Use romige shampoos en conditioners elke keer dat je je haar wast. ; Regel # 3: Cute kapsels voor krullend haar kan moeilijk lijken, maar het is niet helemaal onmogelijk. Afzien van het gebruik zachte borstel kammen, omdat ze de neiging om je natuurlijke krullen schade en onnodige kroes veroorzaken. Gebruik je vingers of een haar halen wanneer je maar wilt om je haar te ontwarren. ; Voor meer informatie over haar styling ideeën, ga naar:; Curly Hair Styling Tips, Ideeën Kapsel voor krullend haar; Het geheim aan het behoud van kapsels voor kort krullend haar of lang is de juiste snit. Als je weet hoe de verzorging van uw prachtige krullen te nemen, dan zijn deze kapsels voor krullend haar zal een fluitje van een cent.

No comments:

Post a Comment