Friday, 11 May 2012

Hoe te installeren Kitchen Sink

Aanrecht is een essentieel onderdeel van uw keuken. Je hebt het nodig om verschillende redenen zoals het wassen van gebruiksvoorwerpen, die het water voor het koken, het wassen van de aanrecht handig en nog veel meer. Als u zich afvraagt ​​hoe te installeren keuken dan zinken bent u op de juiste pagina. Hier is een stapsgewijze procedure van aanrecht installatie. Na deze stappen zal zeker helpen je hoe makkelijk dit loodgieterij taak werkelijk is. Laten we beginnen.
Hoe installeer ik een Kitchen Sink: Stap voor stap procedure
Benodigde materialen; Wastafel, kraan en zeef; meetlint, kleefband; Marker, boormachine, Saber-zaagblad, flexibel aanbod buizen; Loodgieter stopverf; P-val; Procedure
Stap 1; principe als je wilt dat de nieuwe aanrecht zodat hij op de keuken aanrecht en een keuken kast eronder. De eerste plaats, te beginnen door het meten van de ruimte onder en de breedte van het aanrecht. Dit zal u helpen om de breedte en diepte van de nieuwe wasbak aan te schaffen beslissen. Meestal een 22 cm breed wastafel zal goed passen in een aanrecht met een breedte van 24 centimeter. In het geval er een backsplash ook, dan kunt u kiezen voor een 20 - 20 ½ cm breed wastafel.
Stap 2; Tijdens het installeren van aanrecht, bedenk dan dat u goed vinden de opening in het werkblad. In de meeste gevallen een sjabloon wordt geleverd door de gootsteen fabrikant, terwijl u er een aanschaffen, naar rechts plaatsing te garanderen. Dus de eerste plaats moet u deze zinken sjabloon plaats op het aanrecht. Het moet zo worden geplaatst dat er tenminste 1 ½ - 2 cm ruimte tussen de rand en het aanrecht's voorkant, waar je staat. Ook moet worden gecentreerd op de kast met gootsteen. In het geval, uw keuken aanrecht is breder het dan bovengenoemde metingen, dan moet je plaats de naar achteren zakken niet meer dan 4 cm van de voorzijde het aanrecht's Edge. Nu, als je eenmaal hebt geplaatst de gootsteen sjabloon op de juiste positie, tape en markeer de omtrek. Verwijder nu de sjabloon. Laten we eens kijken naar de volgende stap van aanrecht installatie.
Stap 3; Neem de boor en beginnen met het maken 3/8-inch-diameter gaten in vier hoeken en toetreden tot de vier hole met een viltstift. Nu moet je-out dit stuk te snijden. Dus, steek een sabel-zaagblad in een van de vier gaten en start het snijproces. Verplaatsen van de ene hole naar de volgende, na de marker lijn. Verwijder nu de cut-out als je eenmaal klaar bent met het snijden procedure.
Stap 4; Nu moet je aan bepaalde kleine onderdelen die goed moet worden gedaan voordat je klaar bent met aanrecht installatie op het aanrecht te installeren. Dit zal versnellen en de steun eenvoudige installatie. Eerst moet je een keukenkraan of spuit te installeren. Vraagt ​​u zich af hoe aanrecht kraan te installeren of hoe je aanrecht veldspuit te installeren? Nou, hier is een makkelijke! Volg gewoon de keukenkraan installatie procedure in de handleiding van de fabrikant. Nu finish door het aanbrengen van de gootsteen zeef in de gootsteen gat in het midden. Nu is het aanrecht is klaar om te worden geïnstalleerd.
Stap 5; Houd de spoelbak ondersteboven. Neem de loodgieter stopverf en toe te passen op alle randen van de spoelbak. Flip de gootsteen om haar goede kant brengen en plaats het in de toonbank holte. Meestal de gootsteen wordt vastgesteld met behulp van clips van de onderkant die trek hem strak naar beneden en ervoor te zorgen dat er geen ruimte gelaten tussen de wastafel en aanrecht. Deze clips zijn verder verslaafd en de schroeven aangedraaid zijn. Lees meer over onderbouw RVS spoelbakken.
Stap 6; Nu moet je de gootsteen met de onderdelen onder de spoelbak ruimte komen. Hier is hoe te installeren gootsteenputje pijpen. Start van deze stap door het aansluiten van de P-val. Volgende gebruik van flexibele aanvoerlijnen naar de kraan lijn te verbinden met de warme en koude aanvoerlijnen. Verwijder de beluchter uit de kraan. Nu komen de zeef aan de afvoerpijp lijn. Zet op het water en laat hem 2-3 minuten. Nu opnieuw de beluchter. De procedure van gootsteen installatie is voltooid en zijn klaar om te worden gebruikt.
Kunnen ook als bijlage de kast deuren nadat je klaar bent met de installatie, ter dekking van de ruimte onder de wastafel, om alle lelijke leidingen en slangen te verbergen. Nou, hoe aanrecht te installeren is niet een moeilijke taak als u de bovengenoemde procedure. Toch? Probeer het gewoon!

No comments:

Post a Comment