Thursday, 17 May 2012

Hoe te verwijderen Cat Urine van Carpet

Bijna iedereen houdt van huisdieren en er zijn zo velen van ons die willen een eigen. Vraag het aan de eigenaren van gezelschapsdieren van de geneugten van het bezitten van een huisdier. Echter, met alle plezier komt de noodzaak van een goede verzorging van de gezondheid van de huisdieren en problemen van lelijke vlekken worden links om het hele huis. Voor degenen die willen om zich te ontdoen van tapijt vlekken achtergelaten door kattenurine, hier is een aantal nuttige hulp over hoe kattenurine te verwijderen uit tapijt.
Waarom heeft kattenurine hebben een geur?; Voor ons urine is gewoon een manier van het afvoeren van afvalstoffen. Niet zo voor katten. Ja het doet wegvoeren vloeibare giftige stoffen uit het lichaam van de kat, maar het dient ook het doel van markering territoriale grenzen van deze katachtigen. Katten zijn erg territoriaal en net als hun neven in het wild, huiskatten ook hun grondgebied merk met de hulp van hun urine. Zij bereiken dit met de hulp van het eiwit in hun urine waardoor een sterke geur. Zodra katten urine droogt, het kristalliseert. Wanneer we een gemeenschappelijke huishouding schoner verhult kattenurine geur voor enige tijd te gebruiken. Echter, na het effect voorbij is, de kristallen te krijgen geactiveerd en je huis is weer doordrongen van het irritante kattenurine geur.
Hoe Cat Urine van Tapijt verwijderen; Het is waar dat men moet reinigers specifiek bedoeld gebruiken om kattenurine te reinigen. Maar voordat je dat doet, moet je kattenurine vlek uit het tapijt. De beste manier om kattenurine te verwijderen uit tapijt is met behulp van een absorberende papieren handdoeken of droge doek stukken. Plaats het doek of papieren handdoek recht boven de plek en laat het er voor een minuut of twee. Dit zou het absorberend materiaal om te genieten van alle de urine dat er op het oppervlak van het tapijt. Vervang de oude blotting oppervlak met nieuwere. Druk op de blotting papers voorzichtig eerst. Nadat u hebt doorweekt de urine een paar keer, staan ​​in de afgelopen paar stukken van absorberend materiaal dat u op de omgeving. Dit zou genieten van meer urine die nog zouden worden achtergelaten in de diepere lagen van het tapijt. Er is een voorzorgsmaatregel die moet worden genomen, terwijl men probeert om kattenurine te verwijderen uit tapijt. Wrijf niet in de urine! Nou als ik dan nog hoeft te herhalen zal ik dat opnieuw doen! 'Niet wrijven de urine'. Dit zal alleen verspreid het over een groter gebied en toevoegen aan uw arbeid.
Nu dat de urine is gewist uit het tapijt, werk met uw specifieke kattenurine reinigingsmiddel voor tapijt verwijderen van vlekken. De meest populaire producten in de markt voor dit doel zijn die enzymen en bacteriën te gebruiken voor het verwijderen van katten urine van tapijt. Spuit deze vloeistof op het gebied van de vlek en maak deze schoon volgens de instructies. Voor een beter resultaat van toepassing tapijtshampoo naar het getroffen gebied. Dan afspoelen met warm water. Meer over het verwijderen van vlekken uit tapijt huisdier.
Hoe kattenurine geur van Tapijt verwijderen; Dit was over hoe de kat urine te verwijderen uit het tapijt met behulp vervaardigd schoonmakers. Maar er zijn sommige schoonmaakmiddelen oplossingen die kunnen worden thuis gemaakt en gebruikt voor het verwijderen van kattenurine geur van tapijt. Maar dit mag alleen worden gedaan nadat de urine is uitgewist met behulp van het inweken materiaal. Begin met je huis remedie voor het verwijderen van kattenurine geur van tapijt door het mengen van water en azijn in de verhouding 3:1. Pas deze oplossing goed naar het gebied waar er kattenurine. Genieten van de vloeistof met behulp van blotting agenten zoals eerder vermeld. Dan strooi er wat zuiveringszout op het gebied. Bereid een oplossing van 1 / 4 kop van waterstofperoxide en een theelepel vloeibare schotel-wasmiddel. Spray deze vloeistof om alle gebied te bestrijken waarop zuiveringszout is besprenkeld. Nu wrijf met een borstel het oppervlak van het tapijt de baking soda in de waterstofperoxide te ontbinden - schotel-wasmiddel. Het wrijven actie zal ook voor zorgen dat de vloeistof gaat naar de diepere lagen van het tapijt. Laat het tapijt te drogen. Dan schoon met een stofzuiger. In dit proces azijn verwijdert de geur, bakpoeder absorbeert overwegende dat waterstofperoxide doodt de bacteriën die de geur veroorzaken.
Meer informatie over:; Verwijdering van de vlek, Tapijtreiniging, Als je zorgen te maken over hoe om te kattenurine te verwijderen uit tapijt werd waardoor u slapeloze nachten, dan is het tijd om nu te ontspannen. Met deze instructies Ik weet zeker dat het houden van uw tapijt schoon van gezelschapsdieren vlekken zal het makkelijker zijn.

1 comment:

  1. Gelukkig geen tapijt in huis en alleen maar een klein kleedje. Maar als ze naast de bak plast dan maak ik het schoon met schoonmaakazijn en daarna spuit ik er desinfecterende alcohol erover, zodat ze het niet meer kan ruiken. Ook stofzuig ik elke dag en dan zuig ik elke week een beetje waspoeder op dan ruikt het hele huis elke dag aangenaam.

    ReplyDelete