Thursday, 24 May 2012

Aztec Tattoo Art

Een van de oudste tradities van tatoeages, de Azteekse tattoo kunst is populair en bloeit, zelfs in tijden van vandaag. Het aspect van spiritualiteit, die wordt geassocieerd met de kunst van het tatoeëren in de Azteekse cultuur, geeft het een compleet andere betekenis en aanraken. De Azteekse mensen gebruikt om tatoeages te dragen om hun toewijding te tonen aan een bepaalde god. De borst, pols en maag werden de lichaamsdelen waar mensen gebruikt om de sport de Azteekse tatoeages.
Aztec Tattoo Art, complexe en ingewikkelde patronen is de specialiteit van de Azteekse tatoeages. Hun opvallend anders uitzien is de reden achter de Azteekse tatoeages steeds populairder. Echter, men moet niet verder gaan door gewoon de onderscheidende look en complexe patronen van de Azteekse tatoeages. Deze tatoeages hebben aanzienlijke betekenis in elke voorstelling. Een soort ritueel, religieuze praktijken, enz. van de oude Azteekse cultuur wordt geassocieerd met hen. Als de know-how met betrekking tot de Azteekse taal ging op het verminderen in de loop van de tijd, werd het moeilijk om vertalingen van de symbolen in verband met deze tatoeages te maken.
Aztec Tattoos Geschiedenis; de Azteekse tattoo ontwerpen ontstaan ​​in de Meso-Amerikaanse regio, bestaande uit Midden-Amerika en Mexico. Deze vormen van tatoeages ontwikkeld in de 14e eeuw en sommige van hen worden beschouwd als heilig worden door de Azteken. Tatoeages had een belangrijke plaats in de Azteekse cultuur en werden gebruikt voor rituelen. De meeste van deze rituelen werden uitgevoerd om respect te bieden Uitzilopochtle, een god aanbeden door de Azteken. Hernando Cortes, een Spaanse conquistador na aankomst op de Mexicaanse kust in 1519, bleek dat de lokale / inheemse bevolking rituelen van het tatoeëren / tatauing (Maya ritueel) foto's van demonen en goden op hun lichaam uitgevoerd. De Spaanse mening dat deze praktijk van tatauing beelden van demonen op het lichaam als het kwaad. Het inzicht dat Diego de Landa, een Franciscaner monnik geeft ons belangrijke informatie over de Azteekse tatoeages en ontwerpen. Hij reisde veel in Mexico en bestudeerde de verschillende aspecten van het tatoeëren. Aangezien tatauing was pijnlijk, een deel van de Azteken als de praktijk om een ​​test van moed worden. Ook criminelen werden gestraft door hun gezicht tatoeëren. Aldus worden vele van deze feiten en verhalen in verband met Azteekse tatoeëren.
Beste Aztec Tattoo Kunsten; Azteekse mensen gebruikten verschillende soorten tatoeages en degenen die met afbeeldingen van de zon waren van belang. Deze tatoeages speelde een belangrijke rol in de Azteekse cultuur en later werd populair in de moderne tijd. Laten we eens kijken naar de verschillende Azteekse tatoeages met hun betekenis. Lees meer over Azteekse tatoeages en hun betekenis.
Huitzilopochtili; De zon is een belangrijk symbool, gebruikt in verschillende Azteekse tatoeages en ontwerpen. Azteken beschouwd de zon als hoedster van hemelen en dus de tatoeages beeltenis van deze god, van groot belang is.
Quetzalcoatl; De Quetzalcoatl, werd beschouwd als een belangrijke godheid in het oude cultuur van Mexico. Deze god werd ook bekend door de naam, Gevederde Slang. In Mexico werd Quetzalcoatl bekend als Kukulakan, terwijl de naam Gukumatz werd aan hem gegeven door de Quiche-Maya bevolking van Guatemala.
Tezcatlipoca; De Azteekse krijger tattoo design wordt gebruikt om respect te bieden aan Tezcatlipoca, de heer van krijgers. Het is een van de zon tatoeages en staat afgebeeld op de rechter schouder. Lees meer op de schouder van tatoeages ontwerpen.
Arend, De adelaar tatoeage symboliseert moed, kracht en macht. Het was een van de meest gebruikte Bird & dier tatoeages. De kwaliteiten zoals sterke karakter, vliegende vaardigheden en een groot formaat worden toegeschreven aan de adelaar. Daarom, zelfs de Azteekse krijgers droeg de adelaar tatoeages op hun lichaam.
Krokodil; De krokodil tattoo is eigenlijk de afbeelding van een monster-achtige symbool. Het lijkt op een krokodil en heeft vele variaties in het ontwerp. De tatoeage wordt gebruikt om een ​​angstaanjagende natuur verbeelden.
De Azteekse tattoo kunst is een van de rijkste kunstvormen van de oude tijden. De sterke stijging in de populariteit in de afgelopen tijd heeft geleid tot het behoud van deze kunst. Echter, er is behoefte aan onderzoek met betrekking tot de fundamenten van de symbolen en afbeeldingen. Het zou toe te voegen meer betekenis aan de Azteekse tatoeages en ontwerpen.

No comments:

Post a Comment