Tuesday, 15 May 2012

Clary Sage Olie

Salie etherische olie, ook wel bekend als Clary wort, heldere ogen, Moscatel salie, ogen helder, duidelijk oog of zie Bright is een bleke gouden, geelgekleurde essentiële olie met een wat zoete, nootachtige geur. Deze olie wordt gewonnen door stoomdestillatie uit de bladeren en knoppen van de salie plant, die wetenschappelijk bekend is als de Salvia sclarea of ​​the Labiatae familie. Deze olie bestaat uit componenten zoals alfa terpineol, linalool, neryl acetaat, geraniol, sclareol, caryofylleen, germacrene D en linalyl acetaat. Dit prachtige kruid die blijkbaar wordt verondersteld om een ​​inwoner van Europa is verhoogd naar de sokkel voor zijn groot aantal geneeskrachtige voordelen. In de middeleeuwen werd de salie olie die wordt gebruikt om menstruatiepijn, baarmoeder-en spijsverteringsproblemen te behandelen. Vandaag, als gevolg van zijn veelgeprezen voordelen voor de gezondheid, is de salie plant gekweekt over de hele wereld en wordt gebruikt in tal van tandpasta, scheerschuim crèmes, lotions, oogwater, shampoos, enz.
Gezondheid Voordelen van Clary Sage etherische olie
Salie olie is bekend om zijn afrodisiacum, kalmerend, antiseptisch, anti-schimmel, spijsvertering, regeneratieve, antidepressiva, deodorant en hormoon achtige eigenschappen. Dit is waarom deze olie vaak wordt gebruikt in de aromatherapie zelfs al is het vrij duur. Laten we eens kijken naar enkele salie gebruikt en voordelen voor de gezondheid.
Clary Sage Olie voor Ogen; Een van de namen van salie oliehoudende is duidelijk oog, die zelf al impliceert dat de olie de ogen voordelen in sommige of de andere manier. In de Middeleeuwen werd deze olie aangeduid als 'Oculus Christi', wat 'Oog van Christus', aangezien veel mensen waren verbaasd om zijn opmerkelijke eigenschappen oogproblemen genezen te zien. Deze olie werd gebruikt als reinigingsmiddel voor de ogen en moest gezondheid van het oog te verhogen. Het is niet alleen maakt de ogen helder en fel, maar helpt ook om ooginfecties op afstand te houden en helpt te kalmeren ontstoken ogen. Bovendien, het verbetert ook de visie en beschermt verlies van het gezichtsvermogen en maculaire degeneratie als gevolg van veroudering. Dit is waarom salie olie wordt toegevoegd aan oogwater. Het is echter belangrijk op te merken dat je niet moet salie olie direct te gebruiken voor uw ogen.
Clary Sage Olie voor Stress Reduction; Deze olie is een bekende antidepressivum en stress reliever. Het werkt op de hypothalamus van de hersenen en vermindert angst, stress en angst. Het toevoegen van een paar druppels olie tot een olie brander en te plaatsen in de kamer zal een persoon helpen te ontspannen en te verbeteren je humeur. Het kalmeert je emoties en zenuwen. Bovendien zijn kalmerende eigenschappen helpen bij het wegwerken van slapeloosheid. Voeg een paar druppels salie olie aan het bad voor het slapengaan en hebben een ontspannend bad, gevolgd door diepe slaap. Je kon ook nog een druppel of twee van salie olie op de zakdoek of op de polsen voor ontspannende werking.
Clary Sage Olie voor Haar; Deze essentiële olie claims te stimuleren haargroei, keert haaruitval problemen en herstelt verloren glans van het haar. Zakt ook je alle overtollige olie uit het haar, waardoor regulering van vet haar. Het geeft ook het haar een frisse, gezonde look. Sinds salie olie mengt goed met essentiële oliën, zoals ylang ylang, kamille, lavendel, sandelhout, enz, bereidt een haar voedende mengsel door toevoeging van 2 eetlepels salie olie 3 eetlepels kokosolie, 1 eetlepel olie jasmijn en 5 - 6 druppels ylang -ylang olie. Toepassen en massage goed. Na een half uur, was de olie uit. Lees meer over salie olie voor haar.
Clary Sage Olie en uteriene problemen; Het hormoon balans eigenschappen van salie olie stimuleert de werking van het vrouwelijk hormoon oestrogeen, waardoor die zich voordeed als een geschikte curatieve olie voor het oplossen van menstruatieproblemen, premenstrueel syndroom, menopauze, opvliegers, etc. Het toevoegen van 2 tot 3 druppels salie olie tot een warm kompres en het op de buik helpt verlichten menstruele krampen.
Clary Sage Olie en het opwekken van weeën; We hebben allemaal gehoord over. Nou, salie vaak opgenomen tijdens een levering voor de ontspannende en aromatische eigenschappen. Het gebruik van salie olie weeën op te wekken is te wijten aan de reden dat het versterkt de weeën. Een katoenen bal à twee ondergedompeld in de olie-en salie onder kussen van de zwangere vrouw helpt de vrouw ontspannen. Echter, het hangt ervan af of zij kan de geur van salie olie staan, omdat veel vrouwen hebben een afkeer van het.
Clary Sage Olie en zwangerschap; Aangezien de olie induceert samentrekkingen van de baarmoeder, is het belangrijk dit niet te olie te gebruiken als je zwanger bent want het is bekend dat veroorzaakt miskramen. Er zijn echter veel van opvattingen over het gebruik van deze olie tijdens de zwangerschap. Sommigen zeggen dat het mag alleen worden gebruikt na 37 weken zwangerschap, terwijl sommigen zeggen, het moet alleen worden gebruikt tijdens de bevalling. Enkele andere zegt dat het moet worden gebruikt als je te laat. Dan sommige artsen suggereren dat men niet deze olie gebruiken als borstvoeding. Dus om veilig te zijn, contact op met uw arts voordat u overhaaste conclusies.
Salie olie gebruikt voor acne, roos, frigiditeit, impotentie, hoge bloeddruk, insectenbeten, migraine, kinkhoest, etc. zijn ook bekend. Het is belangrijk om nooit te salie olie direct gebruik en het weg te houden van de ogen en de intern gebruik. Altijd gebruiken na verdunning in sommige vervoerder olie, opdat het de huid verbranden. Bovendien nooit combineren deze olie met andere medicijnen, bestaande uit ijzer. Omdat de olie heeft kalmerende eigenschappen, zorg ervoor dat je niet te rijden of te betrekken jezelf in elke vorm van activiteiten waarvoor concentratie. Salie olie in combinatie met alcohol kan een verdovend effect en speerpunt misselijkheid en nachtmerries hebben en als die in grote doses, kan het tot het geven van hoofdpijn en zelfs vergiftiging. Dus voordat het gebruik van deze olie, zorg ervoor dat je contact op met uw zorgverzekeraar over uw gezondheidstoestand en hoe salie olie te gebruiken.

No comments:

Post a Comment