Tuesday, 22 May 2012

Graviola Boom

Graviola boom is een groenblijvende boom inheems aan de noordelijke regio van Zuid-Amerika. Het wordt ook gevonden in een paar landen van Sub-Sahara Afrika en Zuidoost-Azië. Ook wel aangeduid als Zuurzak in veel regio's waar het is gevonden, wordt de boom graviola specifiek aangeduid als Guanabana in Spanje, Guyabano in Filippijnen en Athippazham in India. Vanwege de verschillende voordelen voor de gezondheid, is graviola boom uitgegroeid tot een van de belangrijkste commerciële gewassen in verschillende delen van de wereld.
Graviola boomteelt; Graviola boom is een kleine boom die kan groeien tot een hoogte van vijf tot zes meter. De bladeren zijn relatief groot en groen, met een glanzend oppervlak. De boom groeit goed in gebieden met een hoge luchtvochtigheid en relatief warme winters. Temperaturen onder 49 graden Fahrenheit schadelijk zijn voor de groei van deze soort, en de verdere daling van de temperatuur kan zelfs leiden tot de boom om te sterven. Graviola boom is gegroeid in overvloed in Mexico, het Caribisch gebied, Centraal-Amerika, de Filippijnen, enz. De plant wordt ook geteeld in het zuiden van Florida, maar het gebruik is beperkt tot de lokale consumptie.
Groenten en het gebruik ervan; De boom wordt meestal gekweekt voor zijn stekelig groen gekleurde vruchten, die kan groeien tot een lengte van 7 tot 12 inch en weegt tot 5,5 kg. Deze eetbare vrucht bevat wit vruchtvlees en zwarte pitten. Het vruchtvlees is zoet van smaak, waardoor het een ideaal bestanddeel van verschillende snoepjes, ijs aroma's evenals sappen. Op sommige plaatsen wordt het ook gebruikt als een dessert, terwijl op sommige plaatsen, fruit bars of ijs gemaakt van deze vrucht zijn heel populair.
Graviola Boom Benefits; Graviola boom heeft tal van voordelen voor de gezondheid, variërend van een bron van essentiële voedingsstoffen aan de behandeling van verschillende kwalen. Zijn vruchten, zaden, is bladeren, wortels en zelfs schors gebruikt om een ​​scala van aandoeningen te behandelen. Zoveel voedingswaarde van graviola betreft, is het een rijk aan koolhydraten en bepaalde vitaminen. De vrucht helpt ook bij het behoud van gezonde glucose in ons lichaam. Vanwege hun medicinale waarde hebben graviola boom zaden, bladeren en wortels worden belangrijk bestanddeel van kruidenmiddelen voor diverse ziekten. De inboorlingen van de plaatsen waar deze bomen worden geteeld ze gebruiken om de symptomen van verschillende aandoeningen, waaronder koorts en artritis te verlichten. In het Caribisch gebied, laat slapen op graviola boom is gezegd dat het een effectieve maatregel om de koorts te genezen zijn. Door haar kalmerende en zenuwen relaxerend kwaliteiten, graviola boom kan nuttig zijn in het induceren van een aantal broodnodige slaap bij mensen die lijden aan slapeloosheid. The graviola vruchten en zaden ook helpen bij de behandeling van kwalen met betrekking tot maag, vooral degenen die worden veroorzaakt als gevolg van een parasitaire infectie. Graviola boom extract wordt gebruikt om de pijn in verband met aandoeningen zoals artritis en reuma te verlichten. De praktijk van het gebruik van dit extract als een insectenwerend middel wordt beoefend door de lokale bevolking sinds eeuwen. Volgens sommige onderzoekers, nog een ander voordeel van de gezondheid graviola boom is het helpen bij de behandeling en het inperken van de symptomen van kanker. Een chemische bekend als Annonaceous acetogeninen aanwezig in verschillende delen van deze boom heeft de capaciteit aan te vallen en te vernietigen de kankercellen in het lichaam.
Hoewel graviola boom heeft groot belang in de traditionele geneeskunde, de voordelen ervan zijn nog niet worden ondersteund door wetenschappelijk bewijsmateriaal. Vanaf nu zijn de verschillende producten van graviola boom uitsluitend verkocht als voedingssupplementen. Echter, deskundigen geloven dat deze producten een aantal bijwerkingen hebben, en dus moet men voorzichtig zijn bij het gebruik daarvan.

No comments:

Post a Comment