Tuesday 29 November 2011

Baby Shower Spelletjes Ideeën

Baby shower is een gelegenheid waar alle goede vrienden en familieleden van de aan-moeder te verzamelen om de komst van de nieuwe baby te vieren. Het regelen van een baby shower is geen gemakkelijke taak op enigerlei wijze. Het vereist alle voorbereidingen en regelingen soortgelijke dat vereist is voor enige partij. Het kan worden van de baby douche uitnodigingen, baby shower voedsel, baby shower gunsten, etc. Je zal niet leuk als je gasten vervelen zich op uw baby shower, dus je moet wat entertainment in de gelegenheid zijn. Baby shower games voldoen aan uw behoeften van uw gasten vermaken. Zij voegen daaraan toe leuk, warmen het milieu en veel plezier aan het evenement toe te voegen. Laten we een kijkje nemen bij sommige baby shower game ideeën.
Babydouche Games Ideeën
Muzikale Voorzitter: Dit is een van de eenvoudigste baby shower games, waar je wat baby nodig songs. Allen u hoeft te doen is regelen stoelen in de feestzaal, een minder dan het aantal gasten. Face opeenvolgende stoelen in tegengestelde richting. Speel een baby nummer en vraag de gasten om te wandelen rond de stoelen. Dan, plotseling stoppen met de muziek. De gasten moeten scramble voor zitplaatsen en degene die niet het verwerven van een stoel is uit het spel. Verwijder een stoel en verder het spel in op soortgelijke wijze. In de laatste ronde slechts twee deelnemers en een stoel zal blijven. Award wat prijzengeld voor de winnaar.
Denk dat de Tummy Afmetingen: In dit spel de gasten moeten de buik omvang van de raden aan-mama. Bieden snaren aan elk van de gasten en hen vragen om het te snijden tot een grootte ze denken dat de zwangere mama's buik is. Verzamel vervolgens elk van de string, vinden de werkelijke lengte van de buik van de aan-mommy en gunning degene wiens lengte van de string die het dichtst bij de werkelijke grootte van de buik.
Wie ben ik:? Dit is een van de unieke ideeën voor baby shower games. Om dit spel, moet u goed te informeren uw gasten van tevoren aan de babyfoto's van zichzelf te brengen. Verzamel alle babyfoto's en plaats ze in het midden van een tafel. Dan zijn de gasten moeten raden wat baby foto hoort bij welke gast. De gast die maakt maximaal juiste gissingen wint het spel.
Wat zit er in mijn hand: Dit spel een van de beste baby shower game ideeën die alleen gespeeld worden door de behoeften aan-moeder. Verzamel verschillende baby-artikelen, zoals luiers, flessen, enz., en plaats ze in een zak. Blinddoek om de to-be moeder en vraag haar op te pikken een item uit de zak. Ze heeft te raden de baby item in geblinddoekt haar hand. U krijgt grappige en gekke antwoorden.
Naam van de baby: Neem blanco papier op basis van het aantal gasten aanwezig op het feest. Een lijst van alle alfabetten A tot Z aan de linkerkant van elk papier. Verdeel deze documenten onder de gasten en vraag hen in babynamen in te vullen voor elk alfabet. De gasten op de proppen komen met een naam voor elke letter in het alfabet serie. Het opzetten van een termijn van 3 minuten en de gast die schrijft maximale correcte namen, wint het spel. U zult zo veel mogelijk lol in zo'n baby shower games ideeën.
Voor meer baby shower game ideeën verwijzen naar:; Baby Shower Candy Bar Game; Baby Shower activiteiten; komst van de baby is een heel speciaal moment dat moet gevierd worden op een speciale manier. Inclusief baby douche games op de partij verhoogt het plezier en helpt bij het creëren enkele memorabele momenten. Hierboven gegeven een aantal baby shower games ideeën voor je. Probeer deze baby shower games bevatten of komen met een aantal innovatieve spelideeën. Veel plezier!

No comments:

Post a Comment