Sunday 6 November 2011

Tramp Stamp Tattoos

Tramp tatoeages hebben een geschiedenis van ongeveer vijftig jaar. Wondering hoe u kon nooit hebben gehoord over hen? Nou, laat me geven u een paar hints. Deze tatoeages zijn zeer populair in de VS, met name Californië. En dat is de reden waarom ze zijn 'liefdevol' bekend als Californië nummerborden. Dus heb je raden welke tatoeages Ik verwijs naar? Tramp stempel tatoeages zijn niets anders dan onderrug tatoeages! Dus nu dat je weet wat is een zwerver stempel, laat zien waarom het zo heet.
Waarom de naam Tramp Stamp?
Hoewel tatoeages zijn zeer populair nu een dag en zelfs als ze worden beschouwd als een symbool van frisheid, zijn er enkele tatoeages die worden beschouwd als prullenbak of 'slecht'; onderrug tatoeages zijn een van hen. In de 19e eeuw waren er veel groepen van mensen die geloofden dat vrouwen die krijgen een onderrug tattoo gedaan, hebben een lage inclinatie tegenover seks. Eerder deed de naam tramp stempel geen negatieve betekenis. Het zou wel tramp stamp simpelweg omdat ze zagen eruit alsof ze waren afgestempeld. Een ander interessant feit over deze tramp stamp tattoos was dat, als ze oorspronkelijk deze term ontstond, werd gebruikt om alleen tribale of Keltische tatoeages verwijzen. Onderrug tatoeages had niets te doen. Het was pas in de vroege jaren '90 toen enkele bevooroordeelde opinion people een vulgaire betekenis aan gaf. Echter, het is een lange tijd terug, nu geen tatoeages worden beschouwd als 'slecht'. In feite, tatoeages zijn als een must als je wilt kijken cool! Dit was over de geschiedenis van de wilde stempel tatoeages. Laten we nu een kijkje nemen op de verschillende ontwerpen. Lees meer over onderrug tatoeages met de naam.
Tramp Stamp Tattoo Designs
Tramp stempel of onderrug tatoeages, zijn erg populair onder vrouwen, voor de hand liggende redenen. Het is immers deze die in het bezit het vermogen om te pronken in een prachtige manier! Maar als je een kerel en nog steeds wens om een ​​onderrug tattoo te laten zetten, er zijn een paar ontwerpen die ook kan bij jou past. Lees meer over onderrug tatoeages voor vrouwen.
Tramp Stamp hart Tattoos; Hart tatoeages kan worden gedaan op elke locatie, maar ze zien er het beste als gedaan op de onderrug. Er zijn ook vele ontwerpen beschikbaar in deze categorie. Als je van eenvoudige ontwerpen, ga dan voor een simpele hart omringd met wijnstokken. Als je wilt uitgewerkte ontwerpen, dan kun je gaan voor een cupido met een hart, of een engel die het hart. Als je de artistieke aard, probeer shading het hart met twee kleuren zoals grijs en rood. U kunt ook verwijzen naar het hart tatoeages voor vrouwen, voor nog meer ideeën.
Tribal Tattoos Tramp; Tribal tattoos ontwerpen kunnen een van de beste keuze, als u op zoek bent voor de wilde vaart stamp tatoeages voor mannen. Tribal tattoos hebben over het algemeen uitgewerkte ontwerpen, waardoor ze een goede keuze, voor zover tramp tatoeages zijn betrokken. Talking about tribale tatoeages ontwerpen, kunnen mannen terecht voor jongensachtige ontwerpen zoals tribal dragon tattoos of de klassieke tribal tattoo ontwerpen, die het gebruik van dikke zwarte ontwerpen te maken. Tramp tatoeages voor vrouwen kan bevatten ontwerpen zoals de tribale tatoeages roos of de tribal vlinder tatoeages. Diverse andere tribale tatoeages, zoals de Polynesische tatoeage of Maori tribal tattoos behoren ook tot de andere opties die je kunt kiezen.
Fairy Tattoos; Fairy tatoeages voor vrouwen zijn ook erg populair als tramp stamp, tattoo ontwerpen. Ze zien er teer, mooi en volkomen meisjesachtig? Indien u krijgt fairy tattoo gedaan, vergeet dan niet om het te vullen met verschillende kleuren! Feeën like tinkerbell of mythische wezens zoals unicorn hebben nogal de vraag.
Dat waren enkele van de zwerver stempel tatoeages voor zowel meisjes als jongens. Naast deze tattoo ontwerpen, zijn er een paar andere ontwerpen zoals vlinder tatoeages of bloemen tatoeages, die ook ziet er heel trendy. Dus ga rush en krijg een zwerver gedaan stempel tatoeage, maar vergeet niet dat alleen tattoo zorg zal helpen de schoonheid van uw unieke tramp stamp tattoo onthullen!

No comments:

Post a Comment