Wednesday 16 November 2011

Geheugen te verbeteren Games

De verschillende geheugen en de hersenen spelen om ons te helpen verhogen onze capaciteit om dingen te onthouden. Tegenwoordig veel van dergelijke games zijn online beschikbaar. De verschillende hersen-spellen geheugen te verbeteren waaruit blijkt nuttig te zijn in dag-tot-dag leven. Geheugen kan simpelweg worden gedefinieerd als het vermogen van een persoon te absorberen, behouden en terugroepen informatie. Het geheugen is ingedeeld als sensorisch geheugen, korte-termijn geheugen en lange-termijn geheugen.
Geheugen te verbeteren Spelen; Er zijn verschillende geheugen games die kunnen worden gebruikt bij het verbeteren van uw geheugen. Games zoals de trivia, verhalen vertellen, blinde legpuzzels zijn de besten. Maar afgezien van deze games, kan men spelen veel op het internet.
Het vertellen van verhalen, het is een van de beste games om je hersenen geheugen te verbeteren. In dit spel heeft men naar Opmaakspellen een verhaal met de hulp van bepaalde objecten. De objecten kan van alles zijn, zoals pen, boeken, toetsen, enz. De verteller heeft samen naar een string de punten vermeld op een zodanige manier, dat ze lijken op een deel van het verhaal. Het is zeer belangrijk voor de verteller om eerst een mentaal beeld van de sequenties die hij gaat werken in het verhaal.
Trivia; Een van de beste games te verbeteren geheugen, trivia quiz is ook nuttig voor toenemende algemene kennis. Er zijn trivia quiz boeken en bordspellen beschikbaar in de markt. Men kan ofwel gebruiken deze klaar gemaakte games of creëren hun eigen quizzen. Plaats van toewijzen het werk van creëren quiz om een ​​enkele persoon, kan een groep mensen dragen en maak de taak veel meer gemakkelijker. Verschillende onderwerpen zoals geschiedenis, films, actualiteit, enz. kan worden gebruikt bij de voorbereiding van de quiz. Dit spel helpt bij de uitoefening van de hersenen in de best mogelijke manier. Lees meer over:; Trivia vragen voor Kids; trivia vragen voor middelbare scholieren; trivia vragen voor volwassenen; Blind Jigsaw Puzzle, het is het zelfde oude puzzel spel, maar speelde in een beetje andere manier. Men heeft om te spelen dit spel 'blind', dwz de ingevulde foto om te worden gebruikt als referentie mag slechts een keer worden bekeken. Het spel biedt een leuke oefening om uw hersenen. Lees meer over hoe je je eigen puzzel puzzel te maken.
Lees meer over:; Memory Spelletjes voor kinderen; Herinnering Spelen voor volwassenen; Herinnering Spelen voor senioren; geheugen te verbeteren Games Online; Er zijn vele websites die het geheugen games voor de gebruikers aan te bieden. De meeste van deze games zijn gebaseerd op de paxeso game namelijk op het identificeren van paren van foto's, nummers, enz. Sommige spelletjes vereisen dat de speler om de dingen in een bepaalde volgorde te onthouden. Bijvoorbeeld, zijn licht (kleuren) flitste in een bepaalde volgorde en de speler wordt gevraagd om herhalen / de juiste kleuren in te voeren in dezelfde volgorde. Veel van dergelijke games zijn beschikbaar op het internet voor de verbetering van het geheugen.
Geheugen te verbeteren Concentratie; het spel van pexeso is populair voor verbetering van het geheugen concentratie. Het kan worden gespeeld met kaarten of tegels met paren van nummers of foto's. De helft van de set van speelkaarten kunnen worden gebruikt voor dit spel. Door het verwijderen van de helft van de kaarten, is een links met een paar van elk van koningen, koninginnen, azen, enz.
In dit spel worden alle kaarten aanvankelijk bewaard in een omgekeerde manier. Men heeft om te draaien een kaart per keer. Het doel van dit spel is om te draaien dergelijke kaarten (paren) de ene na de andere wil zeggen om de positie van de kaarten te onthouden, terwijl bladert door hen.
De verschillende games die boven gemeld zijn nuttig om het geheugen te verbeteren. Games zoals pexeso het meest populair zijn. Men moet ook een bezoek aan het Internet om diverse interessante geheugenspelletjes vinden.

No comments:

Post a Comment