Saturday 19 November 2011

Stop de motor olielek

Motorolie lek is een relatief veel voorkomende verschijnsel dat een keer per autobezitter ervaringen in een tijdje. Het kan lijken onschuldig, maar dat is niet precies het geval. Motorolie is van groot belang voor het goed functioneren van het voertuig. Het werkt als een smeermiddel voor de verschillende mechanische onderdelen van de auto, en fungeert ook als een koelvloeistof in de motor van de auto. Als er niet genoeg olie in de motor, is het gebonden aan resulteren in een aantal ernstig auto-problemen, zoals corrosie en slijtage en beschadiging van diverse bewegende delen van de auto scheuren. De beste maatregel om deze problemen te vermijden is het identificeren en motorolie lekkage te stoppen voordat dit leidt tot verdere schade.
How Engine olielek te identificeren?, Identificatiegegevens olielekkage in auto's is helemaal niet moeilijk, als je goed vertrouwd met de basis symptomen van motorolie lekken. De eenvoudigste methode om olie lekken is te controleren of uw garagevloer of uw oprit voor olievlekken. Typisch, geen olie vlek op je garage of oprit vloer is zeker een indicatie van de motor olie lekt. Indien nodig, kunt u uw oprit te dekken met wit papier om deze olie vlekken gemakkelijker te detecteren. Hoewel dit is de makkelijkste en eenvoudigste manier om te bevestigen als uw auto heeft een motor olie lekt, is het misschien niet altijd fool proof. Lekken die heel klein zijn, of in geval van frequente bewegingen van het voertuig, kunnen deze lekken onopgemerkt blijven. Zoek onder de auto chassis voor veelbetekenende tekens van olie vlekken is een betere manier om olie lekken op te sporen. Als deze methoden vertonen geen tekenen van olielekkage, zijn er weinig kans dat uw auto een motor olielek heeft. Voor het verwijderen van eventuele knagend twijfels in je geest, het openen van de motorkap en het nemen van een blik op de motor voor olie vlekken is de laatste stap die u kunt nemen richting het opsporen motorolie lekkage. Lees meer over hoe olielek vast te stellen.
Hoe Motorolie lek te dichten?; Zodra u ontdekt de motorolie lek bent, kunt u auto repareren om het probleem op te lossen. Als het probleem ernstig is, is het verstandiger om gebruik te maken professionele hulp, kan men echter minor lekproblemen worden gerepareerd door u op uw eigen, met een aantal elementaire kennis over hoe to car oil lekken te stoppen. Als de motor olie lekt wordt geassocieerd met klepdeksels, kunt u ofwel draai de bouten, of vervang het kleppendeksel met een nieuwe in om olielekkage te stoppen. De meeste van de tijd, is olie lekkage veroorzaakt als gevolg van een loszittende bouten. U kunt controleren of de bouten zijn los raken en draai ze indien nodig. Hoewel de kans zijn zeldzaam, kan olielek van uw wagen ook worden veroorzaakt als gevolg van versleten kleppendeksels. In dit geval moet u ze vervangen door nieuwe. Op sommige momenten is olielek ook veroorzaakt door een armoedig vaste olie filter. In dergelijke omstandigheden moet u vast de olie zich goed filter om lekkage te voorkomen. Nog een reden voor de motor olie lekt is schade aan de olie pan of motor afdichting. Deze schade kan worden veroorzaakt door verschillende redenen, waaronder, stoten op gehesen terrein, zoals snelheid breakers, of loopt over een rots. Als de schade aan de olie pan groot is, zal je toevlucht moeten nemen tot het lassen op dezelfde vast te stellen. Als een tijdelijke regeling, kunt u een bout van de grootte van het gat vast in, totdat je het gelast. Hoewel ruwe, werkt deze techniek te helpen in moeilijke situaties. Als het lek is ontstaan ​​als gevolg van de kloof veroorzaakt door versleten afdichting, kunt u een van de stop-lek producten die beschikbaar zijn in de markt om olielekkages te stoppen in de auto.
U mag ook graag Lees meer over:; Hoe het wijzigen van motorolie, Motor Oil Change: Hoe vaak; Door de rampzalige gevolgen die een eenvoudige motor olie lekt kan hebben op uw auto, wordt het zeer belangrijk om de motor olie lekt stoppen bij de vroegste. Eenvoudige maatregelen en periodieke controles kunnen ervoor zorgen dat dit schijnbaar frustrerend probleem worden vermeden. In het geval, je tegenkomt een motor olielek in uw auto, de hierboven beschreven methoden zullen u helpen om eenvoudig dit probleem te verhelpen. Echter, men moet er rekening mee dat een motor, een verwarrend complexe machine, en als je in geval van twijfel het beste zou zijn om gebruik te maken van de diensten van een gereputeerde monteur.

No comments:

Post a Comment