Monday 7 November 2011

Hoe gebarentaal te leren

Mensen zoals wij die hebben horen en praten zintuigen vind het heel moeilijk om te communiceren met degenen die zijn doof en stom. De beste manier waardoor deze communicatie-probleem kan worden opgelost wordt door te weten hoe om gebarentaal te alfabetten en woorden te leren.
Gebarentaal
In eenvoudige woorden, gebarentaal heeft betrekking op een methode met behulp van gebaren de communicatie handen, ogen, hoofd, gezichtsuitdrukkingen en houdingen van het lichaam. Het wordt gebruikt door dove en stomme mensen om te communiceren onderling. Mensen hebben gehoord en spreken zintuigen ook gebruik maken van deze taal om te communiceren met dove mensen. U moet er rekening mee dat gebarentaal niet universeel is. Elk land heeft zijn eigen gebarentaal dus, zijn er meer dan honderd soorten gebarentaal. Bijvoorbeeld, zou de American Sign Language (ASL) verschillen van de Britse Gebarentaal (BSL). Lees meer over de geschiedenis van gebarentaal.
Redenen voor leren van gebarentaal
Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een ​​persoon zou willen weten hoe om gebarentaal te leren. Men kan willen de taal effectief te kunnen communiceren met dove mensen in zijn familie of in het algemeen leren. One zou zelfs kunnen proberen om de taal te leren voor steeds een doventolk. Sommige mensen kunnen deze taal willen weten om te experimenteren met een totaal andere kunst van communicatie. Lees meer over gebarentolk salaris.
Richtsnoeren over hoe om gebarentaal te leren
Start met de basis en Boeken; te weten hoe om gebarentaal voor kinderen en volwassenen te leren, moet je beginnen met de basics, zoals in elke andere verbale taal. Eerst moet je leren hoe je de alfabetten spreuk met het gebruik van de vingers van je handen, omdat dit noodzakelijk zou zijn voor het uitdrukken van hele woorden en zinnen. Om naar de basics van deze gebarentaal kent, kun je ook verwijzen naar een aantal goede gebarentaal boeken die verkrijgbaar zijn in de markt. Maar net het lezen van deze boeken zal je niet een goed teken taalgebruiker. Ze zijn gewoon bedoeld voor het krijgen van de fundamentele begrip van wat de taal is alles over.
Gebarentaal cursussen; U moet een gebarentaal cursus of opleiding te volgen van een gereputeerde organisatie of universiteit. Eerder werd deze taal niet algemeen bekend, als gevolg waren er geen of minder erg aantal hogescholen en onderwijsinstellingen die cursussen aangeboden in gebarentaal. Maar tegenwoordig zijn ze een eerlijk bedrag van universiteiten en opleidingsinstituten die dergelijke cursussen aanbieden.
Je kunt eenvoudig hogescholen in staten zoals Illinois, Californië, Florida, Massachusetts, en nog veel meer. Die denken hoe om te leren gebarentaal online moeten begrijpen dat, hoewel er een breed scala van online cursussen beschikbaar, het is altijd beter om te leren in de praktijk. Samen met bijwonen van gebarentaal trainingen, kunt u ook kijken instructie DVD's die betrekking hebben op het onderwerp. Een andere goede optie is om naar te kijken nieuws voor slechthorenden en films van dove karakters.
Ervaring op te doen; Nadat je hebt alle theoretische kennis van de woorden en alfabetten gebruikt in gebarentaal, is het tijd om te gaan wonen. Maar voordat het gebruik van de taal in het algemeen, is het beter om het grondig praktijk aan huis. Ga in het openbaar en proberen te communiceren met dove mensen of mensen met ernstig gehoorverlies. U kunt een organisatie ook aanpak voor doofstommen en vraag hen als je kan dienen als vrijwilliger voor een project dat bestaat uit de communicatie met dove mensen met behulp van gebarentaal.
Lees meer over:; Amerikaanse Gebarentaal alfabet; gebarentaal voor Kids; babygebarentaal de werkelijke communicatie met dove mensen zullen zeker beter uw teken talige communicatie en interpretatie vaardigheden. Ik hoop dat het bovenstaande artikel kunnen nuttige informatie over hoe om gebarentaal te leren hebben gegeven.

No comments:

Post a Comment