Wednesday 16 November 2011

Getting ontdoen van donkere kringen onder de ogen

Donkere kringen onder de ogen van een persoon, een indruk te geven dat de persoon ongezond is. Deze donkere kringen maakt de persoon er veel ouder dan hij of zij eigenlijk is. Er zijn een aantal redenen die kunnen leiden tot donkere kringen onder de ogen, zoals erfelijke factoren, gebrek aan voeding in het dieet, gebrek aan slaap, stress, allergie, natuurlijke verouderingsproces en een medische aandoening, beter bekend als, periorbitale hyperpigmentatie, waarin Er is overmatige productie van melanine onder de ogen.
Om zich te ontdoen van donkere kringen, heb je te identificeren wat er precies is ze veroorzaken en volg de huidverzorging corrigerende middelen dienovereenkomstig. Hier zijn een aantal methoden voor het wegwerken van donkere kringen onder de ogen dat ook kan bewijzen heilzaam. Lees meer op donkere kringen onder ogen oorzaken.
Methoden voor het wegwerken van donkere kringen onder de ogen
Neem voldoende slaap, gebrek aan slaap kan leiden tot donkere kringen onder de ogen, dus maak er een punt om voor ten minste 7-8 uur slaap in de nacht alledag. Een dutje van ongeveer twintig minuten in de middag is heel nuttig ook, want het helpt in het maken van je ontspannen en stress-vrij.
Gezonde voeding; Inclusief veel fruit en groenten in uw dieet. Een evenwichtige voeding is er een waarin alle benodigde voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, eiwitten, koolhydraten en vetten zijn inbegrepen, dus plan je dagelijkse voeding dienovereenkomstig. Ook voorkomen dat dergelijke voedingsmiddelen die leiden tot het behoud water, omdat deze voedingsmiddelen vertragen de bloedsomloop van het lichaam, wat leidt tot donkere kringen en andere huidproblemen.
Theezakjes; Als je een donkere kringen en wallen onder de ogen, dan voor het wegwerken van donkere kringen onder de ogen, alsmede de wallen, de beste behandeling zou zijn om theezakjes te gebruiken. Gewoon, neem twee theezakjes en bewaar ze in de koelkast voor ongeveer een uur. Daarna liggen comfortabel, sluit je ogen en houd de theezakjes op hen. Gebruik bij voorkeur kruidenthee zakken zoals ze zijn veel effectiever dan de reguliere Ones.
Citroensap; citroensap een bleekmiddel die ons door de natuur, dus de toepassing ervan onder ogen zal helpen bij het wegwerken van donkere kringen onder de ogen natuurlijk. Voor de toepassing van het citroensap om donkere kringen te verminderen, twee theelepels elk van citroensap en tomatensap te nemen en meng ze. Neem een ​​watje en breng dit mengsel, zacht en gelijkmatig, onder de ogen. Laat het gedurende vijftien minuten en dan afwassen.
Massage, masseren onder de ogen huid met natuurlijke oliën, zoals amandelolie of olijfolie, zal niet alleen helpen bij het wegwerken van donkere kringen, maar ook de wallen onder de ogen. Neem amandelolie en met uw vingertoppen, soepel masseer het onder de ogen huid. Massage elke dag voor ongeveer vijf minuten, voordat je naar bed gaat en je zult zien onder de ogen donkere kringen te verminderen en de uitgezakte huid voelt een beetje aangescherpt.
Komkommer; Een van de meest effectieve home remedies voor donkere kringen, is komkommer sap van toepassing op de huid rond de ogen. Als alternatief kunt u zich snijdt ronde schijfjes komkommer en bewaar ze op uw ogen voor ongeveer vijftien minuten, elke dag.
Make-up make-up Hoewel zal niet blijvend oplossen van uw probleem, maar de toepassing van een oog concealer en een beetje van de huid stichting onder de ogen, kan tijdelijk te verlagen donkere kringen.
Lees meer over:; hoe om donkere kringen onder de ogen te verwijderen; Donkere kringen onder de ogen Behandelingen; Dit zijn een paar manieren om van het wegwerken van donkere kringen onder de ogen. Daarnaast zijn het drinken van veel vocht, gekleed in een zonnebrandcrème, terwijl er buiten in de zon, regelmatig te bewegen en blijven gelukkig in general, krijgt u een stralende, stralende teint, minus de donkere kringen.

No comments:

Post a Comment