Monday 21 November 2011

Kenmerken van een held

Mijn favoriete lijn in 'Spiderman' de film was, met grote kracht komt grote verantwoordelijkheid. Een held is niet alleen iemand die handelt in films en draagt ​​fancy kleren of redt zijn dame liefde uit de slechteriken, hij is iemand die staat voor kracht, dapperheid uithoudingsvermogen en nederigheid. We kijken films met deze actie helden vechten voor een goed doel zien, maar we negeren vaak het echte leven helden die we dagelijks te confronteren, maar nog steeds niet schelen om hun inspanningen waarderen.
Brandweerlieden, politieagenten, redders, soldaten, artsen of zelfs een simpele man die hun leven riskeren dagelijks om ons te helpen met hun moed en dapperheid zijn ware helden. Soldaten vechten oorlogen aan de grenzen houden van de burgers veilig. Brandweerlieden en politieagenten strijd tegen criminelen en de controle dodelijke situaties door hun leven riskeren. Gewone mannen en vrouwen die vechten ongeneeslijke ziekten zoals kanker, aids, mentale en fysieke handicap zijn ook helden omdat ze de kracht hebben om het leven tegemoet met een sterke aanpak. Wat zijn de kenmerken van een held? Om te weten Lees verder ...
10 Eigenschappen van een Held; Een echte held is iemand die wordt geconfronteerd met dagelijkse uitdagingen dapper en leeft met een glimlach ondanks de problemen en tekortkomingen. Hier staan ​​de 10 meest prominente eigenschappen held. ; Bravery: U kunt niet dapper zijn als je had alleen prachtige dingen gebeuren met je. ~ Mary Tyler Meer: Dit is het belangrijkste kenmerk van een held. Je moet moedig zijn om op te staan ​​en te bestrijden. ; Moed: Succes niet definitief is, falen is niet fataal: het is de moed om verder te gaan dat telt ~ Winston Churchill: U de moed nodig om een ​​situatie te bestrijden, ongeacht hoe slecht het is. Helden hebben de angst te verliezen, maar ze hebben ook de moed om weg te rijden die angst. ; Bepaling: Het verschil tussen het onmogelijke en mogelijke ligt in de vaststelling van een man. ~ Tommy Lasorda: Als je de wil om iets, maakt niet uit vechten hoe zwak je bent, je zult winnen. ; Dedication: De enige tiran Ik accepteer in deze wereld is het 'nog klein stem in mij. ~ Mahatma Gandhi: Opdracht in een taak loont uiteindelijk. ; Endurance: Bid niet om lichtere lasten, maar voor een sterkere rug. ~ Onbekend: Als je sterk genoeg bent te mislukken gezicht, niets kan je ervan weerhouden het bereiken van je doel. ; Volharding: Wanneer u bij ons aan het einde van je touw, een knoop en hang op. Franklin D. Roosevelt ~: Als u aanhoudende zijn u gebonden bent om uiteindelijk overwinnen. ; Valor: Waar leven is erger dan de dood, dan is het de ware moed om te durven leven. ~ Thomas Brown Sr: Te vet genoeg standhouden tegen de verkeerd toen niemand kan ware heldendom show. ; Onbaatzuchtigheid: Zonder onbaatzuchtige dienstbaarheid, niemand krijgt ooit de vruchten van hun beloningen. ~ Sri Guru Granth Sahib: Je moet onzelfzuchtig in je leven te worden herinnerd als een held. ; Sacrifice: die dingen die waardevol zijn alleen gered door het offer. ~ David Kenyon Webster: Het is zeer moeilijk om offers maar een ware held offers maken zonder aarzelen. ; Nederigheid: Om echt geweldig, heeft men te staan ​​met de mensen, niet erboven. ~ Charles de Montesquieu. Je moet niet eerst uitgezonden over uzelf maar wees down to earth en nederig. ; Dit zijn enkele van de belangrijkste eigenschappen van een held. Lees meer op de lijst van superhelden.
Kenmerken van een epische held; Ergens in films van de epische held projecten ook een afbeelding van een real life held. Laten we een kijkje nemen op enkele van de kenmerken van een epische held waar mensen kunnen betrekking hebben op. ; Een epische held is meestal afgebeeld als een strijder die vecht voor zijn land, maar heeft een eenvoudig leven. , Hij moet zich ertoe een lange reis vol met uitdagingen op zijn weg en heeft aan verschillende gevechten om zijn doel te bereiken. ; Een epische held altijd neemt onderscheidende taken die niemand anders ooit durft te. ; Hij kan tegenkomen haunted bos of betoverende heksen dat hij vecht met zijn uithoudingsvermogen en moed en uiteindelijk bereikt zijn lot met een zelfverzekerde hart. ; Hij heeft kwaliteiten als moed, eerlijkheid en de bereidheid om offers te brengen. ; Een episch held staat voor alles wat ons lief als onszelf zien, dus ze zijn zo beroemd met het publiek. ; Een aantal beroemde epos Beowulf helden, Odysseus uit 'The Odyssey', Aragorn uit 'Lord of the Rings', enz.; Kenmerken van een tragische held; Er moet een tragische held in een film. Hij kan zowel de hoofdpersoon of een kant held die ondersteunt het verhaal lijn. ; In Aristoteles 'speelt, een tragische held had altijd kenmerken als grootheid en een nobele gestalte. Een tragische held was vrij sterk geportretteerd in Aristoteles 'spelen' Poëtica '. , In de de play 'Macbeth' van Shakespeare, tragische held Macbeth was een slachtoffer van zijn twijfel en onzekerheid. Dus de held ondergang is te wijten aan zijn eigen fouten en acties. Dit is een prominent kenmerk van een tragische held. , In Shakespeare's 'Romeo and Juliet', heeft Romeo afgeschilderd als een sterke slachtoffer van de regels die door de samenleving. Hij kon niet een sterk beslissingscentrum en dus zelfmoord gepleegd voor zijn liefde. ; Een tragische held heeft te lijden als gevolg van zijn eigen fouten of iemand anders, zoals blijkt in de film 'Julius Ceaser' waar de tragische held was Brutus. ; Enkele voorbeelden van een tragische held bent Othello, Macbeth, Brutus, enz. Dit waren enkele kenmerken van een held. Of het nu een echte held of een epische held, zij zijn voorbeeldige figuren die inspireren de gewone man. Hun uitzonderlijke moed, de adel en kracht maakt de wereld tegen ze opkijken en het loopvlak op de weg die zij stellen.

No comments:

Post a Comment