Friday 4 November 2011

Verwijder donkere vlekken

Donkere vlekken op de huid voorkomt op grond van verschillende redenen. Langdurige blootstelling aan de zon, natuurlijke verouderingsproces, niet goed functionerende lever, allergie en Onvoldoende huid zorg zijn primary daders achter deze huidaandoening. Donkere vlekken kan maken elke persoon zeer bewust over zijn uiterlijk en kan zelfs deuk zijn of haar gevoel van eigenwaarde in sommige gevallen. Als je wil weten hoe de donkere vlekken te verwijderen, dan zijn hier enkele behandelingen voor het wegwerken van deze huidaandoening.
Hoe die donkere vlekjes verwijderen?
Citroensap, de donkere vlekken die veroorzaakt worden als gevolg van acne kan heel koppig zijn, en het is erg moeilijk zich te ontdoen van hen. Dit is waar het citroensap pas komt. Om te donker vlekken te verwijderen van acne, neem een ​​citroen, knijp het sap en breng dit op het gezicht. Citroensap is rijk aan vitamine C en is een natuurlijke bleekmiddel. Als uw huid in gevoelige, kunt u mix citroensap met rozenwater of honing en breng het op je gezicht. Regelmatige toepassing van citroensap, de andere dag, helpt donkere vlekken te verwijderen op de wijzerplaat.
Vitamine E capsules; Donkere vlekken op de benen, ook wel bekend als hyperpigmentatie, kan thuis worden behandeld met behulp van vitamine E. Om tot donker vlekken te verwijderen uit de benen, gewoon een paar vitamine E capsules, breken ze open, en het verzamelen van de vloeistof. Met deze vloeistof, massage van de aangedane gebied op de benen. Blijven deze massages alledaagse, voor ongeveer een maand, donkere vlekken te verwijderen.
Shea boter, Shea boter, indien toegepast in zijn natuurlijke vorm, op de aangetaste huid, kan zeer effectief zijn om donkere vlekken op de huid te verwijderen. Naast hulp in donkere vlek verwijderen, shea butter helpt bij vochtinbrengende en hydrateren van de huid, waardoor verjongend en verfrissend het. If shea boter niet beschikbaar is, kan lotions en crèmes die shea boter bevatten ook worden gebruikt om ouderdomsvlekken te verwijderen op het gezicht.
Salon Behandelingen; De donkere vlekken te verwijderen uit het gezicht, probeer glycolzuur gezichtsbehandelingen, die worden aangeboden door vele kuuroorden en salons. Deze gezichtsbehandelingen helpen om donkere vlekken verwijderen als glycolzuur is de belangrijkste component gebruikt in deze gezichtsbehandelingen. Glycolzuur helpt bij het verwijderen van de dode cellen en de bovenste laag van de huid, waardoor wordt bijgedragen in een donkere vlek te verwijderen.
Crèmes huid; Er zijn verschillende huid crèmes die beschikbaar zijn in de markt, die echter niet in zijn geheel te verwijderen, maar kan zeker lichter donker vlekken. Topische crèmes bevatten vitamine C kan blijken te zijn heel effectief in het donkere vlek te verwijderen. Crèmes en lotions met hydrochinon, die kunnen worden gekocht over de toonbank zijn uiteindelijk ook voor het vervagen van donkere vlekken.
Laser Therapie; Als geen van de woning en salonbehandelingen effectief blijkt in het verwijderen van de donkere plekken op, dan kan lasertherapie worden gebruikt. In deze therapie wordt de aangedane huid blootgesteld aan een lichtbundel, die de huid binnendringt en vernietigt de cellen die veroorzaken, te spotten. Hoewel lasertherapie kan vrij duur zijn, maar het kan volledig verwijderen van de donkere vlekken van de huid.
Lees meer over:; Donker Spots onder de ogen; Dark Spots op Lips; zwarte vlekjes op de huid: Dit waren een paar methoden die u kunt treffen om donkere vlekken te verwijderen. Zodra het donker vlekken op de huid, het vereist veel tijd, inspanning en geduld om zich te ontdoen van hen. Dus het is altijd verstandig om te voorkomen dat ze zich in de eerste plaats. Voor het voorkomen van donkere vlekken, wanneer u venture in de zon, altijd een zonnebrandmiddel lotion met ten minste 30 SPF. Drink veel water, zodat de giftige stoffen worden verwijderd uit uw lichaam regelmatig en acne, puistjes, etc. niet voorkomen op de huid. Ook, dagelijks te eten een goed uitgebalanceerd dieet en lichaamsbeweging, als deze helpen in de juiste bloedcirculatie, waardoor het behoud van een gezonde en stralende huid.

No comments:

Post a Comment