Thursday 10 November 2011

How to Get Rid van Back Acne

Terug acne is een vloek voor veel jonge alsook oude mensen. Het is een misvatting dat de acne alleen youngsters beïnvloedt. Integendeel, het is heel vaak voor bij mensen die in hun dertigers en veertigers. Acne presenteert zichzelf op het gezicht en andere lichaamsdelen, waaronder de rug, als puistjes, pukkels, blackheads, whiteheads, papules, puisten en cysten.
De oorzaken van acne zijn overtollige talgproductie door de talgklieren, hormonale onevenwichtigheden, erfelijke factoren, stress, voedselallergieën en chemicaliën in cosmetica. Als u te lijdt, en wilt weten hoe zich te ontdoen van rug acne, dan zijn hier enkele eenvoudige manieren die u kunt vaststellen voor acne controle.
How to Get Rid van Back Natuurlijk acne?
Hou het lichaam schoon te maken; Neem douche twee keer per dag. Houd de rug schoon zoveel als je kunt. Gebruik bij voorkeur een medicinale zeep of een plantaardige zeep voor het baden. Als je in de sport en oefeningen, laat niet de zweet af te wikkelen op de rug, na een fysieke activiteiten. Maak er een punt om onmiddellijk te wassen. Ook wanneer wassen uw rug, niet krachtdadig wrijven, als het misschien leiden tot andere bout van acne. Lees meer op het lichaam van acne wassen.
Te handhaven hygiëne; Draag schone kleren. Kiemen en bacteriën in vuile kleren kan verergeren back acne. Dus voor acne preventie, wast kleren voor het dragen. Ook moet de zepen en detergenten op de kleren volledig worden gespoeld met water als ze ook kunnen de acne gevoelige huid op de rug irriteren.
Neem een ​​gezonde voeding, Als je wilt weten hoe zich te ontdoen van de rug acne littekens, zonder enige inspanning, zou ik willen voorstellen gewoon handhaven van een gezond dieet, en vermijd het eten van gebakken alsook kruidige voedingsmiddelen, als ze kunnen acne veroorzaken. Onder meer veel vezelrijk voedsel in uw dieet omdat ze helpen bij het maken van het spijsverteringsstelsel sterker, dus leidt tot een snellere verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam en het voorkomen van acne in het proces.
Vermijd cafeïne, alcohol en roken. Als u wilt weten hoe zich te ontdoen van acne op de rug van nature, dan is hier de manier waarop - drink kruidenthee, citroensap, tarwe gras sap en Aloë vera sap alledag. Al deze factoren hebben antioxidanten in hen, die acne te voorkomen. Lees meer over lichaamsacne oplossingen.
Overschakelen naar watergedragen Cosmetics; Gebruik water-cosmetica op basis van in plaats van op olie gebaseerde. Aangezien acne-gevoelige huid al een overmaat aan talg en olie, het gebruik van olie op basis van cosmetica op it kunnen verstoppen de poriën nog verder, waardoor de puistjes op de rug, alsmede een acnedoorbraak. Dus of het een moisturizer of een zonnecrème of een lichaam wash, altijd kiezen watergedragen producten.
Uit te oefenen; trainen elke dag, helpt bij het geven van de huid poriën wat extra zuurstof, waardoor de huid helder en stralend.
Slapen op de zijkant; Vermijd slapen op je rug. De acne gevoelige huid kan geïrriteerd raken, als de achterkant wordt gewreven tegen het bed tijdens het slapen, dus verzwarende in het proces.
Back-acne Maskers; Breng terug maskers bereid uit natuurlijke ingrediënten regelmatig. Back maskers bereid uit ingrediënten zoals tomaten, citroensap, havermout, kurkuma, munt en wrongel, zijn vooral bekend om terug te genezen acne. Als u wilt weten hoe zich te ontdoen van acne terug natuurlijk, dan is hier een eenvoudig recept voor behandeling van acne terug.
Neem een ​​tomaat en squeeze haar pulp. Vervolgens passen de tomatenpulp op de rug, laat het op een half uur en daarna, was het gebied met koud water. Lees meer op de rug van acne home remedies.
Massage; Massage je rug. Om zich te ontdoen van acne, massage je rug met natuurlijke oliën, zoals olijfolie of lavendelolie. Deze oliën helpen bij het oplossen van de onzuiverheden van de huid, zoals vuil, extra talg, make-up, enz., waardoor ze een acne breakout.
Water Therapie; Drink veel water en vloeistoffen. Water helpt om onzuiverheden te verwijderen uit het lichaam, de accumulatie van die kan anders leiden tot puistjes acne. Dus om dit, drinken 2-3 liter water alledaagse voorkomen.
Lees meer over:; Natuurlijke acne kuren; Best Acne Behandelingen, ik hoop, met de hierboven genoemde tips, nu weet je hoe zich te ontdoen van acne terug thuis. Besides daarvan, weg te blijven van de zon, en stress is ook erg belangrijk om te voorkomen dat weer acne zich voordoet in de toekomst. Toepassing van zonnebrandcrème voor het voormalige en het doen van yoga voor het laatste, zal helpen uw zaak ook.

No comments:

Post a Comment