Friday 11 November 2011

Wilt u liever Game

'Wilt u liever' is een gesprek spel, idealiter gespeeld in een groep, maar kan gespeeld tussen twee individuen zo goed. In dit spel, zijn de spelers verondersteld to ask hun tegenstanders een vraag waarbij twee precaire scenario, en de tegenstander wordt verondersteld te een van deze twee scenario aan hem gegeven kiezen. Wilt u liever game eigenlijk, draait rond een simpel doel van een speler komt met twee gruwelijke scenario's, en de andere persoon die een beslissing te nemen door te kiezen voor een van hen, die zogenaamd less verschrikkelijk dan de andere. Lees meer op party-games.
Zou je liever Spelinformatie; Hoewel de basisconcept van het spel is hetzelfde, het kan gespeeld worden in meerdere, verschillende manieren. U kunt kiezen de regels van het spel volgens uw gemak, en natuurlijk met consensus onder de spelers. In een van de populairste manieren waarin de 'je liever spel' wordt gespeeld, is een speler in de groep vroeg de vraag. Zodra hij heeft beantwoord, rest van de groep neemt een poll over de dezelfde vraag, en als de spelers antwoord overeenkomt met dat van de groep, wint de speler en verdient een punt. Indien nodig, kan de poll anoniem gehouden, om het spel een beetje interessanter. Het beste ding over dit spel is dat, het kan worden afgespeeld op een zodanige wijze dat niemand wint of verliest, maar de hele groep heeft het als een groepsactiviteit. Een populaire versie van dit spel - de 'Zou Je Veeleer' bordspel impliceert spelers picking een kaart uit veel, en beantwoording van de vraag afgedrukt op. In deze versie, er enkele extra kaarten, waarlangs verdient de speler een kans, hetzij om een ​​afslag of een sanctie overslaan, een extra beurt, wanneer zij struikelt op hen nemen. Hoewel, zijn er geen specifieke regels voor je liever spel, kunt u verzinnen enkele regels van uw eigen die ofwel kunt toevoegen aan het genot of beslissen een winnaar, indien meer aan u aangelegenheden.
Wilt u liever Game Vragen, vragen zijn de belangrijkste onderdelen van je liever spel. Framing deze vragen vergt enige creativiteit, zoals de vragen moeten worden precaire genoeg om de speler gebracht in sommige ernstige dilemma. Enkele voorbeelden van vragen worden hieronder gegeven:; Wilt u liever een kwal of stap kus op een krab? ; Wilt u liever opgesloten in een lift met natte honden of met drie dikke mannen met een slechte adem? ; Wilt u liever een leuke wiskunde docent of geen wiskunde huiswerk? ; Wilt u liever liefde en niet bemind terug, of bemind te worden, maar nooit de liefde? ; Op een onbewoond eiland, zou je liever eet een levende mot de grootte van een tomaat of eet een dode vogel met veren? ; Wilt u liever uw voeten ruiken voor een week of oksels ruiken voor een maand? ; Zou u liever iemand hit uw duim met een enorme hamer, of u in de grote teen met een schiethamer shoot? ; De leeftijdsgroep van mensen, die betrokken zijn bij het spel, moet ook rekening worden gehouden bij de uitwerking van deze vraag. De vragen die u in, zou je liever spel voor volwassenen niet geschikt kan zijn voor hetzelfde spel met kinderen. Ook een vraag als 'Zou u liever opgegeten door mieren of opgegeten door leeuwen?', Die eigenlijk is bedoeld voor je liever spel voor kids, zal geen plezier quotiënt nauwelijks toe te voegen aan een spel met volwassenen.
U kunt ook, vinden deze artikel interessant:; Fun Indoor Games voor groepen; Naughty Truth or Dare Vragen en Dare Ideeën; Zoals we al eerder zijn er tal van je liever spelideeën om uit te kiezen, of je kunt zelfs met ideeën te komen , evenals vragen, van je eigen. Aan het eind van de dag, wat telt is leuk, en plezier moet je niet aan de winnende kant in zo'n spannend en leuk spel af te leiden.

No comments:

Post a Comment