Wednesday 30 November 2011

Ideeën Valentine's Day Voor Koppels

Er zijn veel verhalen in verband met de Dag van de Valentine's. De legenda is het, dat Sint Valentijn was een jonge priester van Rome, die diende onder keizer Claudius II, in de derde eeuw. De keizer realiseerde zich dat jonge mannen betere soldaten waren en hij besloot om het huwelijk van de jonge mannen in zijn koninkrijk te verbieden. Valentine niet eens om dit en bleef om jonge geliefden trouwen. Toen Claudius geleerd van dit, hij gevangen Valentine en kende hem met de dood zin. Sint Valentijn werd gedood op 14 februari, dat is ook de dag dat hij eerst naar een kaart om zijn liefde ondertekend, 'Van je Valentijn ". Het meisje dat hij stuurde het naar wordt aangenomen dat de cipier's dochter, met wie hij verliefd werd op tijdens de bevalling te zijn. Valentijnsdag wordt gevierd vanaf dat moment met grote liefde en hartstocht. Ja, wat is jouw Valentijnsdag ideeën voor koppels, op 14 februari? Hier zijn een paar romantische ideeën voor Valentijn Vay, zodat u niet missen op alle liefde. Lees meer over Saint Valentijnsdag geschiedenis.
Ideeën voor Valentijnsdag
Romantisch uitje; Er is altijd een plek die u wilt bezoeken. Wandeling door het rijstroken, ontdek de kunst en van de zonsondergang aan het einde van de reis. Dus wat wacht u nog op? Deze Valentijnsdag, is het juiste moment voor deze romantische uitje. Een klein uitstapje naar een dichtbij plaats is de beste valentines Cadeaus voor hem. Volg gewoon uw hart het Valentijn, de liefde in de lucht te voelen. Zie opnieuw een volledig nieuwe plaats en verliefd over, op een plaats die zou worden geëtst in de reis van de liefde, voor eeuwig en altijd! Lees meer op Valentijnsdag ideeën voor vriendje.
Verleng uw geloften, Dit een van de Dag van de Valentine's ideeën voor paartjes, is specifiek bedoeld voor de echtparen. Verleng de geloften hebt gemaakt aan elk de 14e van februari. Als je in liefde met hem / haar om vervolgens te trouwen, dan is het nu de tijd om verliefd te worden helemaal opnieuw. Verleng uw geloften op een cruiseschip of op een top-of-line hotel, met uw kinderen, vrienden en relatief. Als u niet gehuwd bent, wees niet ontmoedigd. nu voorstellen om de liefde van je liefde. Wat zou een betere tijd dan dit, om te zeggen, 'I love you'. Lees meer op de romantische ideeën voor Valentijnsdag.
Romantisch diner; Dit is mijn favoriet. Kook ik hem het meest romantisch diner met overvloed van afrodisiaca. Openen van een fles goede wijn en genieten van het over een diner bij kaarslicht, onder de sterrenhemel. Geniet van elke bit van de maaltijd in elkaars gezelschap, dat is onbetaalbaar. Heb ik echt nodig om je te vertellen, wat er gebeurt na het diner onder de effecten van wijn ??!!?? Ga je wat gepassioneerde actie! Dit is de geliefde Valentijn cadeaus voor hem en Valentijn cadeaus voor haar.
Een dag van Pure romantiek; Aangezien je een paar, veeleisende leven laat weinig ruimte voor romantiek. Neem een ​​dag vrij van het drukke leven en brengen de dag, volledig, met elkaar. Wakker met uw liefde aan je zijde. SIP de vroege ochtend thee in de tuin, terwijl u geknuffeld in een warm fuzzy deken. Wel eens een passionele romance opwarmen tussen jullie twee. Kook een aantal exotische lunch samen, als de middag vuil per minuut. Als de dageraad tot zonsondergang wordt het grootste deel van elke ademhaling moment te maken op dit Valentine's Day.
Lees meer op unieke ideeën voor Valentijnsdag.
Valentijnsdag ideeën voor koppels zijn bedoeld om de romantiek weer op te rakelen. Ik hoop dat deze ideeën voor Valentijnsdag, reignite de romantiek in je leven en maak uw obligatie sterker en voor altijd! Fijne Valentijnsdag?

No comments:

Post a Comment