Thursday 24 November 2011

Rozemarijn Herb Gebruikt

De rozemarijn kruid (Rosmarinus officinalis), ook bekend als het kruid van de liefde, is een overblijvend kruid, meestal gekweekt als sierplant. Deze afkomstig van de Middellandse Zee en is schaal gebruikt als een culinaire kruid in de verschillende mediterrane diëten. De rozemarijn toepassingen zijn niet beperkt tot gebruik in de keuken, haar voordelen en toepassingen zijn veel meer dan dat. Het is bekend om haar kruiden en therapeutische eigenschappen en de olie, dat is de rozemarijn olie, wordt nu gebruikt voor diverse doeleinden. Het was in gebruik sinds de oudheid en is nu het herstel van zijn populariteit als een kruid. Hier is wat meer informatie over het kruid rozemarijn en de diverse voordelen.
Rozemarijn Herb informatie
Het kruid Rozemarijn is een van de meest geurige kruiden, meest in de volksmond wordt gebruikt als wierook. Er wordt gezegd dat de verlichting van de rozemarijn wierook verdrijft alle negativiteit in het gebied. Vroeger werd rozemarijn gegroeid als een kruid in de buurt van huis dat werd geleid door een vrouw. In Griekenland, studenten droegen vaak een takje rozemarijn kruid op hun haren om hen te helpen herinneren en onthouden beter. De onderdelen van de rozemarijn die gebruikt worden het meest onder de bladeren, bloemen en de olie die daaruit wordt verkregen. Veel van de Europese landen volgen nog steeds de traditie van de uitvoering van rozemarijn bij de begrafenis van optochten als een teken van de herdenking van de verloren geliefde. Rozemarijn is een essentieel aspect van veel van deze tradities en overtuigingen en sommige van haar gebruikt vandaag de dag zijn afgeleid van deze oude tradities zelf. Lees meer over het kruid rozemarijn.
Rozemarijn Herb Voordelen
Rozemarijn kruid toepassingen omvatten medicinale toepassingen alsook culinaire gebruikt. Meeste van de voordelen van de rozemarijn kruid kan worden verkregen uit gebruik ervan in culinaire. De ontelbare eigenschappen van de rozemarijn kruid zijn wat maakt het zo heilzaam is in de moderne dag te gebruiken. Het is herstellende, adstringerend, tonic, krampstillende, antibacteriële, antischimmel, antivirale, pijnstillende en anti-inflammatoire eigenschappen in overvloed en dus het brede scala van rozemarijn kruid gebruikt. Hieronder vermelde zijn enkele van de belangrijke toepassingen van de rozemarijn kruid.
Bij gebruik in thee, vleesvervangers of als een marinade, de rozemarijn kruid niet alleen bijdraagt ​​aan de smaak van het voedsel item, het verbetert ook de spijsvertering en geneest aandoeningen gerelateerd aan het spijsverteringsstelsel zoals constipatie en diarree. ; Rosemary kruid is rijk aan vitamine E, die helpt in de strijd tegen vrije radicalen. ; Dit kruid is ook bekend om preventie van kanker eigenschappen, die is een belangrijk voordeel voor de gezondheid van de rozemarijn kruid. Het gebruik van zijn bladeren in culinaire heeft bewezen dat het risico van de ontwikkeling van kanker, zoals darmkanker en longkanker verminderen. ; Rozemarijn olie is een belangrijk aromatherapie olie. Het is bekend om eigenschappen die zijn uitstekend in een ontspannen spieren en het verlichten van stress, spanning en angst te hebben. Het is ook voordelig in de behandeling en genezing van slapeloosheid indien gebruikt als een massage olie voor de hoofd en rug. ; De anti-inflammatoire eigenschappen kan gunstig zijn in het verstrekken van vrijstelling van menstruele krampen en een opgeblazen gevoel. ; Rozemarijn olie is zeer gunstig als een haar olie en kan gebruikt worden om het haar te behandelen, zoals dunner wordend haar, haaruitval en roos. Lees meer over rozemarijn olie voor het haar. ; Rosemary wordt ook vaak gebruikt in de behandeling van astma en andere bovenste luchtwegen aandoeningen. Zijn verzachtende eigenschappen blijken te zijn gunstig voor deze doeleinden. ; Ondanks deze rozemarijn kruid gebruikt, is het essentieel dat het kruid worden gebruikt in matiging of anders zou kunnen een aantal bijwerkingen hebben. Zwangere vrouwen moeten extra voorzichtig zijn tijdens het gebruik van rozemarijn kruid. Indien gebruikt in matiging, zult u kunnen de verschillende gezondheidsvoordelen van dit kruid genieten zonder enige van haar slechte effecten.

No comments:

Post a Comment