Wednesday 23 November 2011

Medieval Times Kostuums

Middeleeuwse kostuums keer kan worden waargenomen in vele films, zoals de Lord of The Ring trilogie en meer recentelijk, de Kronieken van Narnia-serie. Afhankelijk de middeleeuwse tijden teken dat u wilt verkleden als voor de partij thema's of spelen, moet u goed kiezen middeleeuwse tijden kostuum, en het met de juiste accessoires match. Hieronder is de informatie over hoe aan te kleden als een middeleeuws maal karakter met de passende kostuums en accessoires.
Lijst van Medieval Times personages en hun Jurken
Je kunt krijgen middeleeuwse tijden jurken in enige partij leveringen slaan. U kunt kopen de kostuums van deze winkels, of gewoon huren van de kostuums die veel van je geld bespaart. De middeleeuwse tijden kostuums kunnen ook online besteld worden, en er zijn sites die een enorme catalogus van deze jurken aan te bieden. Wilt u verkleden in een kostuum gedragen door sommige beroemde Hollywood ster, vervolgens de internet zoeken voor sites die de kleren gedragen door beroemde Hollywood acteurs bieden.
Boer Man: aan te kleden als een boer man, kan je draagt ​​een katoenen shirt en kousen. Draag een middelmatige lengte tuniek bovenop de shirt, en cinch met een sjerp of touw. Gebruik van accessoires zoals schoenen of hoeden, maar zorg ervoor dat ze zijn gemaakt van doek.
Boerin: om te kleden als een middeleeuwen boerin, draag een kiel, die een lange tuniek meestal gemaakt van linnen. U kunt dragen een loszittende hemd onder een kiel die korte mouwen heeft, in het geval de tuniek is korte mouw. U kunt semi-tie uw haar met een lint, of vlecht uw haar met een lint waarin de kiel kleur wedstrijden.
Ridders: Dit is een andere populaire klasse waarvan de middeleeuwse tijden kleding, zou betekenen dat u een tuniek, zwarte broek en laarzen te dragen. Draag een helm die een bijgevoegde schoorsteen heeft, en accessoires met een riem en draag een lange uitgebreide zwaard.
Rijk / Aristocrat Vrouw: om te kleden als een rijke vrouw, in trouw aan de periode middeleeuwse kleren, kies een uitgebreide jurk ontwerpen en compliment met een even uitgebreide hoofd te bedekken. Zorg ervoor uw toga is gemaakt van een goed materiaal als satijn, en heeft mooie kantwerk in elegante en rijke kleuren.
Rijk / Aristocrat Man: Om je aan te kleden als een rijke man uit de middeleeuwse kleding patronen zal gelijk zijn aan de aristocraten, maar slechts een beetje meer te werken. Het zal ook accesorized met een kroon en een cape. Hetzelfde geldt voor een koning of prins kostuum. Vergeet niet om koninklijke kleuren te gebruiken zoals rood en paars en uitgebreide kant werken in het kostuum.
Pirate: Dit is een zeer populaire kostuum, en maakte meer populair door Captain Jack Sparrow! Te kleden als hem, draag een shirt, een jas, vest en riem over uw borst. Dragen twee riemen met aangehechte gespen, pants en boot covers. Accessorize met een hoed en bandana, en maak vlechten in je haren en bevestig kralen.
Dus, selecteert uit het bovenstaande middeleeuwse tijden kostuums; overeenkomen uw jurk met de goede accessoires en make-up. Ga je gang en flaunt de authentieke look die u hebt bereikt met de juiste middeleeuwse tijden kostuums en accessoires.

No comments:

Post a Comment