Wednesday 2 November 2011

Hoe mensen irriteren

Dus, een rubber eendje piepte als je zat aan je bureau op het werk. Je reis op een plant je niet meer weet te plaatsen, buiten uw appartement. You hebben 49 berichten die nog op uw antwoordapparaat, en ze zijn allemaal voor Barack Obama! De wereld kan niet genoeg krijgen van grappen, en je bent niet het enige slachtoffer van vervelende gewoontes of iedereen de grap ideeën. Iedereen is vervelend elkaar, willekeurig of opzet. Je kan evengoed mee door te leren jezelf, hoe je mensen pesten!
How te irriteren People - goed doet!
Hebben een goede lach na het proberen van al deze vervelende technieken op mensen, mag u wel of niet weet! ; Als je kamergenoot slaapt, herschikken alle meubels in zijn of haar kamer. Ze zijn gebonden aan struikelen over iets als ze in het midden het 's nachts. ; Bel je beste vriend, en vertel haar om je te ontmoeten omdat je haar iets zeer belangrijk te vertellen! Toen ze rent om je te ontmoeten en vraagt ​​wat het is, zeggen dat je haar niet kan vertellen totdat ze scheert haar hoofd! ; Probeer zoveel mogelijk, om de volkeren 'zinnen volledig wanneer ze praten, vooral als ze een verhaal of verband houdend incident. En wanneer in de wachtrij bij een bank, de man vraagt ​​voor u om uw map te houden, zodat u kunt zoeken naar je pistool. Kijken naar zijn grote ogen van shock en barstte in lachen uit in zijn gezicht! ; Hoewel praten met iemand, zeggen altijd dat hun naam aan het begin of het einde van een zin. ; Houd het corrigeren van de uitspraak fouten die mensen maken. Het raakt direct de ego. En wanneer in de file met een vriend, spelen alleen muziek die je weet hij of zij heeft een hekel aan. ; Plotseling barstte in tranen uit over de dood van een belangrijk personage in een beroemde film. Howl luider wanneer anderen je proberen te kalmeren. ; Toen hem werd gevraagd vragen alleen beantwoorden in de vorm van dialogen uit films. Bijvoorbeeld, wanneer u wordt gevraagd wat je wilt eten, zeg, een brood van brood en een schone kraag. Wat doet de mens nog meer? (De hond van Baskerville). ; Toss een zak vol centen aan de bezorger te betalen voor de grote order van de pizza voor uw feest! ; Lees meer over streken aan te trekken vrienden en goede grappen om te spelen.
Hoe mensen irriteren op de telefoon
De innovatieve toepassingen die we hebben gemaakt van de telefoon, namelijk prank calls, moet het maken van de heer Alexander Graham Bell omdraaien in zijn graf! Het is te laat om nu te stoppen. Ontdek hoe de mensen te irriteren aan de telefoon. ; Wanneer u een oproep ontvangt, in het midden van het gesprek houd je telefoon uit de buurt en houden schreeuwen 'hello!' om te doen alsof je niet kunt horen, en uiteindelijk op te hangen. ; Herhaaldelijk bellen naar een onbekende persoon het huis en vragen om een ​​bepaalde Mike, ondanks het feit dat verteld dat er is er geen Mike. Na enige tijd, doen alsof Mike zijn en terug te bellen om te vragen of er waren geen berichten voor je. ; Bel een willekeurig getal, en wanneer ze te beantwoorden, vertel hen dat ze de nationale loterij heeft gewonnen (ongeacht of zij een ticket gekocht of niet). Vraag hen te zien zijn op elk desolate plek te halen hun 'speciale' prijs! ; Voordoen als iemand het nemen van een belangrijk onderzoek dat ten goede zal komen aan het land en 'serieus' vragen als 'Als maïsolie wordt gemaakt van maïs en plantaardige olie is gemaakt van fruit te zijn, wat is dan baby-olie van gemaakt? 'En' Who copyright het copyright symbool? '. ; Volg elke verklaring met 'je goed luisteren?' en vraag aan het eind van het gesprek de persoon aan de andere kant om de gehele conversatie te herhalen voor u, maar dat je weet dat ze / hij inderdaad het luisteren was. ; Lees meer over grappige prank call ideeen.
Hoe mensen irriteren op het werk
Ga terug op die vervelende collega of gewoon trekken wat plezier in je alledaagse werk leven, door te leren hoe je mensen ergeren aan het werk. ; E-mail je baas zeggen dat je je bewust bent van al deze 'donkere' geheimen. Ontvang vriendelijk met zijn vrouw op een kantoor te verzamelen daarna. ; Houd het adviseren van uw collega's over hoe om beter te presteren op hun werk, zelfs als je geen kennis over wat ze doen. ; Stuur e-mails om niet alleen uw medewerkers, maar ook uw baas vertellen wat je doet, elk half uur. Bijvoorbeeld 'Uitgaan voor de lunch nu. Wordt u gewaarschuwd wanneer ik terugkeer. " ; Houd uw mobiele telefoon op trilstand, en blijven noemen met de telefoon op uw bureau. De trillingen zijn een Sure Shot manier om je collega's irriteren. ; Wees creatief en gebruik alleen rijmt tijdens het communiceren met collega's via e-mail. ; Vind meer ideeën op:; Office Pranks; Office Pranks: practical jokes op het werk; Wanneer u de kunst van het meester 'hoe mensen te irriteren', en als je met succes kunnen trekken uit deze vervelende trucjes, het leven zal zeker weer mooi zijn!

No comments:

Post a Comment