Tuesday 22 November 2011

Hoe drie Way Switch Wire

Drieweg-switches zijn voorkeur dezer dagen als ze kunnen controleren lichten, dimmers en houders van twee verschillende punten. Kunnen bijvoorbeeld een gloeilamp geïnstalleerd in uw slaapkamer worden ingeschakeld-of uitschakelen niet alleen vanuit de slaapkamer, maar ook uit de keuken of woonkamer. Hoewel in geringe mate, maar toch de drie manier schakelt het werk om u het leven gemakkelijk en comfortabel. Daarom overweegt de installatie van drie-weg schakelaars bij uw huis, garage, enz. is een verstandig idee.
Voor het installeren of bedrading drieweg, hoeft u geen gesprek een professional. U kunt eenvoudig doen op je eigen als je een aantal basis gereedschappen en loodgieterswerk vaardigheden beschikken. De materialen die nodig zijn voor dit doel zijn een scherpe drieweg schakelaar, geïsoleerde elektrische kabels, mes, draad strippers, zwarte tape en aarding schroeven. Volg de instructies op 'hoe de draad van drieweg schakelaar' hieronder voor een bij u thuis installeren.
Instructies over hoe u een drieweg Wire Elektrische Schakelaar
Stap 1: Bedrading een drie standen schakelaar, kan het nodig ofwel een 14-3 of 12-3 w / grondkabel. De selectie van de kabel grootte hangt af van de belasting die zal worden getrokken in het circuit. Als u wilt, kunt u contact opnemen met een elektricien of een elektrische inspecteur om uit te vinden de informatie over de juiste maat. De 14-3 w / grond kabel heeft drie aders. Deze zijn wit, rood en zwart van kleur. Al deze drie-kabels zijn goed geïsoleerd van buiten.
Stap 2: Zet de stroomonderbrekers vóór aanvang van de werkzaamheden over de bedrading een drie standen schakelaar. U moet bevestigen of de levering van elektriciteit is gestopt in de circuits of niet met de hulp van een elektrische tester. Zorg ervoor dat er geen elektrische stroom lopen in het circuit aan uw werkende glad en het minimaliseren van enige kans van voorkomen van een ongeluk.
Stap 3: U vindt drie terminals in een drie standen schakelaar. Een van hen zal worden gemarkeerd als 'gemeenschappelijk'. De rest van de terminals zullen worden gemarkeerd als 'reizigers'. Je wordt verondersteld aan de haak gemeenschappelijke terminal met een zwarte of rode draad. De zwarte of rode draad is ook algemeen bekend als hete draad. Een van de betalende passagiers wordt bedoeling worden aangesloten op kabel van het hete elektrische bron. De andere reiziger moet worden aangesloten op de hete draad van het armatuur, zoals het licht, plafond ventilator, dimmer, enz.
Stap 4: Nu wordt het tijd om de haak van de reizigers van de ene switch naar dat van de andere. Je hoeft niet aan een bepaalde volgorde te volgen terwijl je dit doet. Maar zorg ervoor dat alle draden zijn vaste en goed verslaafd. Dit zal voorkomen dat u herstellen van de opstelling van de drie weg schakelaar te vaak.
Stap 5: Zorg ervoor dat je zwarte elektrische tapes rond de uiteinden van alle kabels wrap. Dit zal u eraan herinneren evenals anderen over het gevaar in ruwe behandeling van deze elektrische kabels zoals het aanraken van de kabels met natte handen.
Van de bovenstaande instructies zijn van toepassing op 'hoe drie weg dimmer schakeldraad?', 'Hoe drie manier waarop het licht schakeldraad?' en 'hoe drie manier fan schakeldraad?'. Door te gaan door alle instructies over 'hoe om drie wisselschakelaars draad', moet u te weten komen dat deze bijzondere taak om drie wisselschakeling draad doet veel fysieke werk, maar aandacht en zorg niet van u nodig. Vervang de normale schakelaars met drie soorten weg, en genieten van een leven van comfort en gemak thuis, op kantoor en zelfs in de garage.

No comments:

Post a Comment