Saturday 26 November 2011

Olieachtige Huid Makeup

Menselijke wezens hebben talgklieren onder de huid die cruciaal zijn gehydrateerd de huid houden. Echter voor veel mensen deze sebaceous klieren produceren overtollige olie waardoor de poriën onder de huid grote, waardoor de huid look olieachtige. Vette huid oorzaken kan worden toegeschreven aan een verscheidenheid van factoren, waaronder erfelijkheid, zwangerschap, hormonale veranderingen, voedingsgewoonten, enz. Hoewel met de vette huid is frustrerend op zichzelf, make-up op dit type van de huid wordt beschouwd als de moeilijkste taak. De meest problematische ding over het is dat de makeup niet blijft voor een lange tijd en geeft het gezicht een vlekkerige en glanzend verschijning. Echter met het juiste soort make-up producten, is het eigenlijk mogelijk om langdurige makeup toepassing op vette huid. Laten we daarom een ​​kijkje nemen op een vette huid make-up tips die u zullen helpen bij de toepassing van make-up, zonder daadwerkelijk op zoek opgemaakt. Lees meer over de vette huid verzorging.
Vette huid Makeup
De eerste en de belangrijkste factor is dat je in gedachten te houden als het gaat om make-up voor de vette huid is dat het moet worden minimaal gehouden. De reden dat make-up op vette huid fragmentarisch looks is vanwege teveel make-up. Alvorens makeup, is belangrijk om de gezicht grondig schoon. Je moet beginnen met het schoonmaken van uw gezicht met een face wash die bedoeld is voor de vette huid. Een veel voorkomende fout die de meeste mensen maken hier is dat ze scrub hun huid te ontdoen van alle olie uit de huid. Echter, moet dit worden vermeden teveel schrobben ook daadwerkelijk de aandacht van de olie-klieren om meer olie te produceren, waardoor de huid erg vettig. Na zachtjes reinigen met een face wash, breng dan een vochtinbrengende crème die olie vrij. Zodra u zich heeft aangemeld de crème voor de vette huid, laten drogen en vervolgens adstringerende van toepassing op het gezicht. Het voordeel van de toepassing van samentrekkende is dat zij de overtollige olie absorbeert en ook helpt bij het sluiten van de poriën van de huid. Na de toepassing van samentrekkende, kunt u verder met de make-up. Lees meer over minerale make-up voor de vette huid en vloeibare make-up voor acne huid.
Stichting; Zoals ik al eerder zei, een van de belangrijkste factor als het gaat om vette huid make-up is de make-up producten. Het is erg belangrijk dat je een vette huid make-up producten alleen kiezen, als ze zijn gemaakt door het bijhouden van de eisen van de vette huid in het achterhoofd. Daarom moet de stichting die u heel zorgvuldig worden geselecteerd. Gewoonlijk, vette huid is gevoelig voor vlekken en acne problemen, en daarom is het noodzakelijk om een ​​goede basis te gebruiken om ze te verbergen en om zelfs uit de huid toon. Bovendien moet u ook vermijden behulp vloeibare of crème stichtingen die zal steun in toenemende de vettigheid van de huid. Dus, is het het beste om te kiezen voor een volledige dekking matte foundation. Vele malen met een vette huid, de huid wordt een beetje donkerder na de up maken is toegepast, vandaar de stichting moet worden lichter is dan je huidskleur. U moet toepassing van de stichting met een spons en niet met je vingertoppen, want dit kan de huid meer vet. Spreid de stichting over je hele gezicht en je voorhoofd, nek en oren. Als u denkt dat de stichting geworden te zwaar, blot met een tissuepapier. Lees meer over hoe je de perfecte basis te kiezen.
Gezichtspoeder en Blush; Vervolgens komt de gezichtspoeder. U kunt ook de concealer gebruiken voordat u het gezicht poeder donkere vlekken en donkere kringen te verbergen. Dit moet een matte finish men en ook herinneren aan te mengen met de stichting. Zodra je dit hebt gedaan, heb je aan het gezicht poeder aan te brengen. Meestal losse poeders zijn voor dit doel gebruikt, echter, wanneer het aankomt op vette huid makeup, gebruik een die speciaal is gemaakt voor vette huid. Toepassing het poeder met een poederdons licht over het gezicht, want als je het poeder het opbergen over je gezicht, zijn er kansen verzwakken de stichting. De blos dat je gebruiken na toepassen het gezicht poeder moet in de poedervorm en niet in de vorm van room of vloeibare. Gebruik een goede borstel om het blusher toepassing. Net als de stichting, het poeder en blush dat je gebruik moet een tint lichter dan je huidskleur.
Oog make-up; Oog make-up kunnen behoorlijk problematisch wanneer het aankomt tot vette huid. Zelfs hier, u een matte gebaseerd oogschaduw kiezen. Oog make-up moet worden gedaan nadat de toepassing foundation en poeder op de ogen. Voorkomen dat er vloeistof of crème op basis oogschaduw die de vorming van vouwen en lijnen op de ogen kan veroorzaken. For eyeliner, gebruik een potlood en niet de vloeistof een als de latere kan smudge na enige tijd. Verscherpen de eyeliner potlood en toepassing van de lijn door het uitrekken van de zijkanten van uw ogen. Breng wat oogschaduw op de eyeliner zodat het niet snel verdwijnen.
U mag graag weten over:; Daily Skin Care Routine voor Vettige Huid; Exfoliating Vettige Huid; Vettige Huid Remedies; Na deze vette huid make-up tips, de laatste zal de toepassing van lippenstift zijn. Het zal beter te vermijden lipgloss, gebruiken in plaats een matte lipstick van uw favoriete kleur. Deze make-up tips zal ervoor zorgen dat uw vette huid niet vlekkerig uitzien en je zult in staat zijn om een ​​olie-vrije huid de hele dag door.

No comments:

Post a Comment