Monday 21 November 2011

Hoe naar Silver Schoon

Zilveren sieraden en verzilverde voorwerpen zijn geliefd voor hun schittering en glans die kan verdwijnen als ze niet goed behandeld. Zilver is een van de meest fragiele metalen behoorden onder diegenen die gewoonlijk worden gebruikt en dus neiging om haar glans verliest behoorlijk snel. Reinigen zilver is de enige manier om zijn blik voor een lange tijd handhaven.
Het meest voorkomende probleem met zilverwerk en sieraden is bezoedelen de dat formulieren op. Dit dofheid wordt gevormd wanneer zilver is blootgesteld aan vocht en kan turn zilver zwart, grijs en zelfs groen op keer. De edelstenen die zijn gevonden op zilveren sieraden kan maken het heel moeilijk om het schoon, en vandaar is het essentieel om de juiste methode van reinigen zilver bepalen, voordat je kunt beginnen reinigen elk zilver item. Er zijn nogal wat methoden die gebruikt kunnen worden om zilver schoon thuis, maar zeker voor het gebruik van deze methoden heeft uw zilveren of verzilverde item niet op enigerlei wijze schade. Hier zijn een paar methoden die u kunt gebruiken om de verschillende zilveren voorwerpen schoon te maken. Lees meer over sieraden reiniging.
Hoe Silver Jewelry at Home Schoon
Te reinigen zilveren sieraden thuis, moet u een zelfgemaakte sieraden schonere bereiden behulp van eenvoudige huishoudelijke items zoals zuiveringszout, aluminiumfolie en zeep. Allereerst moet u de zilveren sieraden schoon met een zachte zeep en gewoon water. Natte de sieraden onder stromend water, giet wat vloeibare zeep op een oude, zachte tandenborstel en vervolgens voorzichtig run de borstel over de zilveren sieraden. Reinig alle groeven en hoeken van de sieraden-item en spoel onder gewoon stromend water. Plaats de sieraden op een zachte handdoek.
Vervolgens, lijn een pan met aluminiumfolie en toevoegen aan deze wat heet water. Voeg 2 eetlepels soda op het warme water in de pan en roer tot het grondig oplost in het water. Plaats de schone zilveren sieraden in het water, zodanig dat de zilveren raakt de aluminiumfolie. Laat het in het water verblijven voor ongeveer een half uur en dan de sieraden uit de pan. Spoel het onder koele stromend water en droog het op een zachte handdoek. U ziet een schitteren op uw sieraden like it is gloednieuw. Lees meer over zilveren sieraden schoonmaken van tips.
Hoe naar Silver Ketting Schoon
Zilveren kettingen, especially slang kettingen en een dat sommigen ingewikkelde ontwerpen en patronen hebben, kunnen zeer moeilijk schoon te maken. Daarom zilveren halskettingen je nodig hebt om een ​​zilveren glans die commercieel beschikbaar is schoon te maken. Deze polijst zal beter werken in het reinigen van zilveren sieraden en voorwerpen die anders moeilijk schoon te maken.
U mag ook gebruik maken van zuiveringszout pasta op de zilveren item dat is een beetje sterk als vergeleken met de aluminiumfolie methode. Mix wat zuiveringszout met water tot een dikke pasta formulier. Wrijf deze pasta op de zilveren sieraden en gebruik een zachte tandenborstel om de pasta zacht te werken op het zilver en het verblijf voor een tijdje te laten. Then, afspoelen de pasta en grondig de zilveren droog met een zachte handdoek. Lees meer over hoe zilveren sieraden reinigen.
Hoe Silver-Plated Items Schoon
Verzilverde items effectief kan worden gereinigd met tandpasta die bevat geen gel. Dab wat tandpasta op de verzilverde item en gebruik een zachte wash doek om de tandpasta werkzaamheden op het item. Zachtjes werkzaamheden de tandpasta in cirkelvormige bewegingen en vervolgens afspoelen met sommige warm stromend water. U mag ook gebruiken wat water te spoelen de zilveren item plated en vervolgens droog het met een zachte handdoek of washandje.
Nu dat je weet hoe zilver schone, handhaven IT en schoonhouden moet gemakkelijk voor jou. Zilver kan worden beschermd tegen ontluistering door slaan in sieraden dozen en schoonmaken onmiddellijk na gebruik. Ook voor zorgen dat het niet in contact komen met vocht die kan aantasten it.

No comments:

Post a Comment