Thursday 24 November 2011

Hoe bent u in het Spaans

Na een bezoek aan een vreemd land, ik ben van mening je moet weten hoe om te zeggen 'how are you "in de taal van het land. Want ik ben van plan om een ​​Spaans sprekend land te bezoeken, ik probeer te vinden hoe om te zeggen hoe bent u in het Spaans. Net als ik, bent u van plan om een ​​Spaanstalig land te bezoeken of heb je een talenknobbel, dus proberen te weten wat of hoe te zeggen, 'how are you' in het Spaans?
Hoe te zeggen 'how are you' in het Spaans
Spaans is een zeer vriendelijke taal, dus is het logisch dat je mensen zou vragen 'how are you' in het Spaans. In tegenstelling tot in het Engels, in de Spaanse taal, is er een differentiatie in formele en informele taal. Laten we een kijkje nemen op leren hoe aan deze fundamentele hoffelijkheid in beide varianten van de Spaanse taal zeggen.
Hoe vraag 'how are you' in het Spaans - Informele; Als je iemand op een voornaam basis weet of als u praat met een kind, je zal gebruiken ¿como estas? Bij benadering de uitspraak van '¿como estas?' is KOE-Moe EH-STAHS. Het alfabet geschreven in het kapitaal in de uitspraak moeten meer benadrukt worden. U kunt deze vormen wanneer u spreekt met uw gezinsleden ook. Wil je misschien enkele Spaanse zinnen voor reizigers weten.
Hoe vraag 'how are you' in het Spaans - Formal; Aan de andere kant, als je praat met een onbekende persoon of een persoon van hoog aanzien, zoals een ouderling, onderwijzer, priester, rechter of collega's, is er een kleine verschil. U zult een kleine wijziging aan te brengen aan de manier waarop je zegt 'how are you' in het Spaans. Er zal een verandering naar 'estar' het werkwoord, die u gebruikt worden. Nu is de vraag zal veranderen ¿Cómo está?. Echt? Ik weet dat de enige verandering is dat u de 's' verwijderen uit 'estás'. Als u praat met een oudere, zul je gewoon moeten het werkwoord anders conjugaat.
Reageren op 'how are you' in het Spaans
Nu dat je hebt geleerd hoe om te zeggen 'how are you' in het Spaans, ik ben zeker dat je zou zijn nieuwsgierig als ik en wil weten hoe werkt een antwoord op ¿como estas? Net als in het Engels, antwoord je: 'Ik ben goed' en terugkeren dezelfde vraag aan de persoon. We zullen dit zien in een dialoogvenster vorm.
Persoon1: ¡Hola! ¿Como estas?; U: Estoy bien. ¿Y tu?
Nu laat je niet verwarren met '¡Hola!' geschreven voordat ¿como estas?. Gewoon vertaald, is het Hi of Hello. Omdat we weten '¡Hola!', Moeten we in staat om het uit te spreken ook correct. In het Spaans van het alfabet 'h' is stil. Dus als je zegt '¡Hola!', Klinkt het als oh-la.
Als dezelfde dient te worden beantwoord in informele speech, laten we eens kijken hoe zal het gesprek als volgt uitzien:
Persoon1: ¡Hola! ¿Cómo está?; U: Estoy bien. ¿Y usted?
Het verschil ligt in de manier waarop het woord 'jij' wordt gebruikt. Zowel 'tú' en 'usted' bedoel je, maar 'usted' is de meer formele vorm van je.
Lees meer over; Spaanse grammatica, Spaans werkwoorden; Nu dat je weet hoe te zeggen: 'how are you' in het Spaans, ga je gang en het op uw bezoek aan het Spaanstalig land te gebruiken. Echter, zelfs als u kluwen van de formele en informele vorm, don't get nerveus. Omdat je een buitenlander bent, zult u niet worden verweten voor het gebruik van de verkeerde vorm, hoewel je misschien beleefd worden gecorrigeerd. ¡Buen Viaje! (Bon Voyage!)

No comments:

Post a Comment