Saturday 5 November 2011

Non-verbale Body Language

How Natalie wenste dat ze kon lezen wat er eigenlijk aan de hand in het achterhoofd Lucy's? Haar woorden waren troost, maar haar ogen leek in tegenspraak met wat ze zei.
Dit is een dilemma dat we vaak geconfronteerd. Dit gebeurt omdat de meeste van de keren dat we verzuimen de non-verbale communicatie of lichaamstaal signalen te lezen dat de andere persoon onbewust, stuurt. Als u wilt kunnen non-verbale lichaamstaal te lezen moet je een scherp waarnemer. Je moet kunnen begrijpen wat dat twinkeling in de ogen of dat lichte kanteling van het hoofd van uw doelgroep betekent, omdat deze zijn allemaal tekenen van non-verbale communicatie of lichaamstaal.
Het lezen van non-verbale Body Language
Hoofd: Het hoofd is er niet alleen om ons te helpen na te denken. Het ook, stuurt signalen of we geïnteresseerd bent, verveeld, toestemmende of oneens met de spreker. Knikken is een van de nonverbale cues van lichaamstaal die overeenkomst aanduidt. Draaien iemands hoofd toont afstand desinteresse. Deze zijn gemeenschappelijk lichaamstaal gebaren dat we allemaal kunnen interpreteren. Er zijn echter andere nonverbale gebaren van het hoofd die sturen subtielere berichten. Bijvoorbeeld, een enigszins gekanteld hoofd is een teken van sympathie. Een glimlach die bij een gekanteld hoofd weerspiegelt overeenkomst. Dergelijke een houding van het hoofd kan ook vermeld flirten. Echter, om zeker te zijn, controleren op de volgende tekenen van lichaamstaal in flirten. Andere dan dit, mensen die liggen vaak lager hun hoofd. Echter, dit kan ook een teken van onderwerping. Als een persoon verlaagt zijn hoofd als hij wordt aangevuld, is het niet uit schuldgevoel of lijdzaam, maar gewoon omdat hij een verlegen persoon. Meer over lichaamstaal uitgelegd.
Ogen: Ogen zijn niet alleen spiegels van de ziel, maar ook een manier om ons hart. Veel interviewers proberen om het niveau van het vertrouwen van de ondervraagden via het oogcontact onderhouden zij peilen. Een constante en stabiele blik weerspiegelt het vertrouwen. Echter, hier moeten we onderscheid maken een zelfverzekerde, stabiele blik van staren die wordt beschouwd als een teken van onbeschoftheid worden. Uit te geven een positief beeld van je persoonlijkheid, hier niet aan houden staren naar je gesprekspartner. Kijk hem voor een paar seconden en frequent wegkijken voor een tweede of twee, voordat terugkeert naar de oogcontact zelfverzekerd handhaven. Dit kan gemakkelijk worden gedaan, indien slechts u ontspannen en concentreren op wat de gentleman over de tafel is praten over. Te kunnen geven positieve signalen, tijdens interviews lees meer lichaamstaal voor sollicitatiegesprekken.
Als u zoekt voor looks van belangstelling in de ogen, observeer de leerlingen. Gedilateerde pupillen weerspiegelen belang. Echter niet vergissing grote pupillen na een paar drankjes worden tekens van aantrekkelijkheid, als alcohol en bepaalde drugs hebben ook hetzelfde effect. Om zeker te zijn, lees meer op lichaamstaal tekenen van de attractie. De rol van de ogen bij de interpretatie van lichaamstaal eindigt hier niet! Ontwijken (nonverbale) oogcontact in een lastige situatie is een sterke liegen lichaamstaal. Dergelijke reactie kan ofwel het gevolg zijn van schuld of als gevolg van het wijdverbreide geloof dat de ogen gemakkelijk onze emoties verraden.
Handen: Crossed handen of, zittend of staand stuurt een bericht dat de persoon niet is een laagdrempelige individu. Het weerspiegelt een gereserveerde houding en een stijve persoon die niet wil worden ondervraagd. Integendeel, rust je armen achter je rug toont aan dat de persoon staat open voor wat er wordt besproken en wacht op kans om zijn eigen inbreng over het onderwerp te geven. Zittend met palmen open weerspiegelen een ontspannen stemming. Een stevige handdruk en volledige geeft een zelfverzekerde persoonlijkheid.
Poten: Permanent met benen schouderbreedte duidt een ontspannen persoonlijkheid. Benen regelafstand iets breder een zelfverzekerde individuele weerspiegelt. Behoud van het eigen benen comfortabel afstand van elkaar zittend weer, geeft een ontspannen stemming. Als benen zijn verder uit elkaar gehouden, dan kon worden geïnterpreteerd als een lichaamstaal van seksuele interesse. Tikken iemands benen, zittend, is een teken dat de persoon is nerveus of last over iets. Als ontikkelaar behoudt zijn benen gekruist, zij zittend of staand aangeeft dat de individuele is verlegen of beschermend! Meer over hoe lichaamstaal lezen.
Non-verbale houding
Andere dan de specifieke delen van het lichaam, de algemene houdingen ook, spreken boekdelen over iemands persoonlijkheid en stemming. Als een persoon leunt voorover tijdens het luisteren of praten met je, het laat zien dat hij geïnteresseerd is in jou. Fysieke nabijheid is een zeker teken van aantrekking. Naar u toe te draaien of je lichaam helemaal naar u toe, terwijl in gesprek is een andere non-verbale lichaamstaal teken van aantrekking. Wanneer een man is geïnteresseerd in een vrouw, hij vaak borstels zijn haar (een snelle poging om zichzelf te verzorgen), zit rechtop en trekt zijn schouders terug te kijken groter. Dit is zijn mannelijke lichaam taal attractie laten zien. Om een ​​beter begrip van lichaamstaal van mannen te lezen flirten lichaamstaal van mannen.
Net als mannen, kunnen vrouwelijke lichaamstaal van aantrekking heel specifiek zijn. Read meer daarover bij vrouwen lichaamstaal en flirten lichaamstaal van vrouwen.
Hoewel, non-verbale lichaamstaal stuurt sterke aanwijzingen, over, iemands persoonlijkheid of wat men denkt van de situatie in de hand, is het best niet uitsluitend afhankelijk van deze vorm van non-verbale communicatie. Lichaamstaal is niet uitgelegd in het dezelfde wijze in alle alle culturen. Ook bij het lezen van lichaamstaal niet alleen concentreren op de ogen of de positie van het hoofd. Proberen te lezen, de algehele houding en gedrag van de persoon. Interpreteren van lichaamstaal kan leuk zijn. Echter niet stevig op vertrouwen dat het een mening over iemand vormen. Menselijke wezens zijn complex en hun emoties en gedrag zijn meer zo.

No comments:

Post a Comment