Monday 14 November 2011

Granieten aanrecht Prijs

Graniet is een harde ingenieus rock gevormd door gestolde down gesmolten lava afgekoeld, en toch, haar granulaire structuur maakt het gemakkelijk om knippen en slice in diverse shapes. Graniet countertops geeft een zeer slanke en stijlvolle look indien gebruikt als een oppervlak op vloeren of als tafelbladen. Graniet countertops onderhoud is zeer laag als het gemakkelijk kan worden gepolijst en is zeer gemakkelijk te reinigen en onderhouden. Dit is waarom het heeft wijdverbreide gebruik als een constructie steen opgedaan. In zo'n scenario kunt granieten countertops prijs absoluut invloed de kosten van uw algehele decor.
Terwijl selecteren granieten countertops zijn er vele parameters die u zou moeten overwegen. Graniet countertops kan worden geselecteerd uit verschillende visueel marmer-achtige texturen, kleuren en tinten. Maar een eigenaardige kenmerk van granieten is dat platen die alleen uit een enkele granieten steen gevonden in een steengroeve zullen gelijkaardige look. Het is niet mogelijk om vergelijkbaar uitziende platen vinden uit twee verschillende steengroeven of zelfs twee verschillende stenen van dezelfde steengroeve. Daarom is zeer belangrijk om deze overwegen terwijl het kopen granieten platen, of anders je zult eindigen met ongelijke getextureerde granieten countertops.
Prijs van granieten aanrecht
Evenals de kenmerken van de granietrotsen, granieten countertops prijs ligt in een breed scala. Maar hulpprogramma-wise graniet is een eenmalige investering, waardoor het waard, wanneer het aankomt op langdurig gebruik. Bovendien, zorg de granieten countertops vereiste na installatie is te minimaal. Er zijn vele schoonmaak graniet countertop producten in de markt, maar zelfs een simpele wash dagelijkse of wekelijkse met zeep water, zal hen te schijnen.
Geprijsd op per vierkante meter grond, granieten aanrecht kosten ligt in het bereik van US $ 70 tot US $ 180 per vierkante voet. Dit, op de meeste gelegenheden omvat niet installatie heffingen. Sommige hardware winkels bieden graniet tegen gereduceerde prijs, voornamelijk in niet hoogseizoen, voor zo minder als US $ 35 per voet, wat uiteraard omvat niet installatie. Meeste van de granieten countertops kosten niet van de steen zelf, maar het omvat de kosten wijten aan metselwerk, transport, afwerking en installatie.
Meeste graniet winkels bieden een compleet installatiepakket pakket, dat transport omvat, snijden, polijsten en cementeren. U ook gaan voor een self-ingehuurd contractant voor installatie doel. In dat geval zal je hebt om uit vergoten in het bereik van US $ 10 tot US $ 30 per vierkante voeten voor installeren granieten countertops. Voor gemiddelde middelgrote countertops, zullen de kosten van installeren variëren van US $ 750 tot US $ 1500. De meer gerenommeerde en ervaren contractant u benoemt, hogere zal de installatie kosten worden, maar u kan worden opdat verzekerd over de vakmanschap. Er andere optie die niet erg raadzaam. In geval heb je de Uitrustingen, vaardigheid en ervaring van snijden, polijsten en installeren granieten countertops; deze job kan worden gedaan jezelf. Het enige voordeel daarbij is dat je gemakkelijk kan brengen de kosten van installatie tot een scala van US $ 500 tot US $ 700.
Graniet is gegroepeerd in drie typen A, B, C. Deze groeperingen zijn gebaseerd op de beschikbaarheid van de uitvalsbasis steen waaruit dat specifieke type graniet is verkregen. Die welke gevonden zeer zelden zijn geplaatst in groep A. de soorten die er in groep B of C worden vaker gevonden. Dus, het is duidelijk dat graniet prijs voor die geplaatst in groep countertops A is het hoogste, vergeleken met groep B en C.
Ga voor de tweede hand of herbruikbare graniet andere haalbare optie. Er een optie maken platen uit graniet kliffen die gevonden kunnen worden in elk schroot steen werf. Deze kunnen nuttig blijken, als u een klein aanrecht in gebieden zoals de keuken of op trappen te dekken. These granieten aanrecht prijs is zeer laag en zal helpen besparen u veel geld.
Deze dagen zijn granieten platen al gesneden in een standaard formaat tegels, waardoor de installatie kosten drastisch. Vandaar dat veel mensen gaan voor graniet tegels aanrecht. De granieten aanrecht tegels kunnen kosten ongeveer US $ 5 per vierkante voet. Maar, de modulaire granieten aanrechtblad prijzen zijn in een reeks van US $ 25 tot US $ 40 per vierkante voet. Werkbladen van high-end graniet, zijn verkrijgbaar in grote platen. Deze platen zijn vervaardigd off-sites en dus er is toegevoegd transport kosten krijgt toegevoegd aan granieten aanrecht prijs die ligt in het bereik van US $ 60 en hoger voor per vierkante voet van de installatie.
Lees meer over:; granieten aanrecht voors en tegens, problemen met granieten aanrecht; Hoe om te zorgen voor granieten aanrecht; Dit was een overzicht van de granieten aanrecht prijs, en hoe graniet versterkt de look en feel van een tafelblad. Maar, voordat je in voor een deal altijd bespreken met een paar handelaren en aannemers en neem je beslissingen, afhankelijk van de beste deal die wordt aangeboden.

No comments:

Post a Comment