Tuesday 1 November 2011

Martin Luther King Day

Je weet dat het niet veel zin te maken; Er zou een wet tegen te zijn; Wie neemt delict; Op een dag in uw viering: oorzaak weten we allemaal in onze gedachten, dat er zou een tijd, dat we u instellen vernietigen; om te laten zien hoeveel we je liefde, en ik ben zeker dat je zou eens; Het zou niet passen perfect meer, dan een wereld feest op de dag heb je kwam te zijn
Gelukkige verjaardag aan u; Gelukkige verjaardag aan u; Happy birthday
Ik dacht dat ik nooit begrepen; Hoe een man die gestorven is voor het goede; niet kon een dag die zou; worden gereserveerd voor zijn erkenning; Want het moet nooit worden; Juist omdat sommige niet kunnen zien; De droom zo duidelijk he; dat zij maken het een illusie geworden; En we weten allemaal alles; Dat hij stond voor de tijd zal brengen, want in vrede onze harten zal zingen, Met dank aan Martin Luther King
Waarom is er nooit een vakantie, waar vrede wordt gevierd, al over de hele wereld
De tijd is op tijd is; Voor mensen zoals u en mij Wie weet de weg naar waarheid, Is liefde en eenheid van al Gods kinderen; Het moet een geweldig evenement, en de hele dag moet worden besteed; In volle herinnering; Van degenen die leefde en stierf voor de eenheid van alle mensen, dus laten we beginnen allemaal, Wij weten dat de liefde kan winnen, laat het uit het niet te houden in; Sing it loud als je kan
We weten dat de sleutel tot alle mensen te verenigen; Is in de droom die je had zo lang geleden; die leeft in alle harten van de mensen; die geloven in de eenheid; We maken de droom werkelijkheid geworden, ik weet dat we; omdat onze harten ons vertellen dus. ~ Het verdrag van 1981 Happy Birthday liedje van Stevie Wonder.
Dit lied was de laatste troef van al degenen die ten gunste van wijdt een dag in de herinnering van de grote Afro-Amerikaanse held, Dr Martin Luther King Jr, de kampioen van de Civil Rights Movement in Amerika. De inspanningen om een ​​federale vakantie herdenkingsmunt van koning vast te stellen, Jr werd geïnitieerd door de eerste zwarte persoon die aan de voorzitter van House Judiciary Committee, John Conyers, sieren al snel na de 1968 moord op Martin Luther King Jr. Het duurde echter een decennium en een half meer aan deze droom van alle Afro-Amerikanen, toen zij in 1983, eindelijk president Ronald Reagan bezweken en een wet te realiseren, waarbij de 3e maandag van januari, elke Martin Luther King Jr Day. De eerste Martin Luther King Day gevierd werd op 20 januari 1986. Vandaag alle 50 staten van de Verenigde Staten van Amerika in acht deze dag in koor, ter ere van alle prestaties van Martin Luther King Jr, het organiseren van speciale evenementen, zoals Martin Luther King Day parade, service en activiteiten. Hieronder vindt u de speciale activiteiten en de douane dat de mensen van Amerika hebben aangenomen over de jaren voor hem die de raciale ongelijkheid en gedefinieerd justice ondervraagd voor velen.
Martin Luther King Day Parade; Het had de handtekeningen van 6 miljoen mensen om de regering om een ​​dag te wijden voor King Jr Vandaag is het een van de vier officiële vakantie erkend door de Amerikaanse regering, die zijn gewijd aan een individu. Parades zijn georganiseerd in talrijke steden in de VS. In Los Angeles het Koninkrijk Day Parade begint vanaf de Martin Luther King Boulevard en gaat op Leimert Park op ongeveer 10.30 uur. Het gehele evenement is telecasted en bevat spectaculaire shows float, marsen, boren presentaties en speciale optredens en optredens van beroemdheden. De optocht in het algemeen wordt gevolgd door speciale gospel-diensten, in het geheugen van Luther King, die was een dominee en een immens religieus mens. Martin Luther King citaten houd getuige van zijn diepe geloof in de kracht van God om het lot van de sociaal onderdrukten verheffen. Deze dienst ziet ook een discussie over de beroemde I have a dream Martin Luther King spreken, samen met live muziek. Kraampjes worden opgezet door lokale verkopers over de hele verzorgingsgebied.
De thema annual Martin Luther King Jr Day Parade in Baltimore te beginnen van Martin Luther King, Jr Boulevard op Eutaw Street, Manhattan's Fifth Avenue Grand Parade reist vanaf de 61e to de 86e straat in New York City, de jaarlijkse MLK Jr Parade in Savannah, Georgia en de Martin Luther King Jr Day Parade in Washington DC te rekenen vanaf Ballou High School op Fourth Street beweegt langs Martin Luther King Avenue, worden alle grootsprakend shows gegeven in het geheugen van de grote man. De duur van deze optochten variëren van stad tot stad. Het kan alles zijn, van twee en een half uur parades tot vijf uur lang spectaculaire shows zoals in het geval van New York. Veel activiteiten zijn opgenomen in het Martin Luther King Jr viering samen met de parades.
Martin Luther King Day Activiteiten, Martin Luther King Day optochten zijn meestal verenigd met activiteiten zoals bloeddonatie campagnes (zoals geregeld door de Savannah Observantie Day Association, Inc), gezondheid beurzen, community services zoals aalmoezen collectie en de distributie van huisgemaakte voedsel en andere voorzieningen in ziekenhuizen en sloppenwijken, zoals georganiseerd door de Joodse Gemeenschap Center in New York.
Human interest documentaires die zich bezighouden met het lijden en het voortbestaan ​​van races bezaaid over de hele wereld, worden gescreend op veel plaatsen samen met de scholen organiseren van speciale bezoeken aan musea en weeshuizen, tehuizen voor gehandicapten en ouderdom woningen op deze dag. Martin Luther King Day-diensten in Atlanta gaat vrijwilligers de besteding van de dag met onder bevoorrechte kinderen, neigt naar hun lichamelijke en geestelijke behoeften, maar ook de renovatie van hun school en omgeving. Veel mensen verzamelen ook in kerken en bibliotheken, met hun jongen, voor preken en uitgebreide discussies over de beginselen van Martin Luther King zoals aangetoond door hem tijdens zijn leven. Fragmenten uit zijn boeken zijn ook te lezen in een aantal plaatsen met een analytische toespraken door geleerden en aanhangers van King's idealen.
Tegenwoordig verschillende gemeenschappen club diverse activiteiten en diensten en het schema in en rond het eigenlijke Martin Luther King Day, waarin gebeurtenissen plaatsvinden gedurende het vorige week en het weekend, nu aangesproken als de Martin Luther King week.
Wilt u meer weten over Martin Luther King, verwijzen naar:; Martin Luther King Jr Biografie; Martin Luther King Jr tijdlijn; Dus uit de tijd dat mensen door de wil van Jesse Helms, dan senator van North Carolina) had de vraag gesteld of sanctionering een hele dag naar een man die nooit een Amerikaanse kantoor gehouden om de dag in het jaar 2000, toen Utah, Virginia en South Carolina steeds de laatste staten te aanvaarden de 3e maandag van elk jaar in januari als officieel betaalde vakantie in het teken van de mens rechten vechter Martin Luther naar Japans Tadatoshi Akiba, burgemeester van Hiroshima, het hosten van een feest ter ere koning, heeft Martin Luther King Jr Day zeker een lange weg afgelegd. Is het een zeer speciale dag voor Amerikanen, blijkt uit de omvang van de georganiseerde evenementen. Niet meer beperkt tot alleen de zwarte gemeenschap, alle burgers van Amerika, heeft vandaag de handen ineenslaan om moed en wijsheid van de man die een verenigde wereld voor ogen van een geëvolueerde menselijke soort te zoeken, een wereld zonder de kluisters van racisme en bekrompenheid. In feite is het deze zeer boodschap van King's, met betrekking tot een wereld die iedereen in staat stelt, ongeacht een burger van welk land aan Martin Luther King Day nemen en vieren de overwinning van de mensheid.

No comments:

Post a Comment