Sunday 13 November 2011

Dode Zee zout Zeep

De Dode Zee is gelegen tussen de Westelijke Jordaanoever en Israël, is het het laagste punt op aarde. De Dode Zee wordt gevoed door de rivier de Jordaan en het heeft de hoogste zoutgehalte. Om precies te zijn, het zout in de Dode Zee is 6 keer meer dan de hoeveelheid zout in de oceanen. De zee is zo zout doordat hij voortdurend wordt gevoed door de lokale rivieren van het gebied en er is geen rivier die de zee afvoeren. Dus het water wordt verzameld in zee en het langzaam verdampt het achterlaten van de mineralen en zouten. Dit proces is al jaren aan. Geen wonder dat de Dode Zee zout en modder zeep maskers worden geladen met uitkeringen.
Voordelen van Dode Zee Zouten
Zout dat wordt gevonden in andere zeeën is samengesteld uit 90% natrium overwegende dat zout in de Dode Zee is slechts 10% natrium en de rest heeft een hoge concentratie van andere mineralen, zoals magnesium, broom, kalium en calcium. Het is vanwege de aanwezigheid van dergelijke mineralen die zeer bevorderlijk zijn voor de huid die mensen reizen van over de hele wereld naar de Dode Zee om te profiteren van haar eigenschappen. Dode Zee modder baden zijn populair sinds de tijd van de farao's. De helende eigenschappen van Dode Zee zout is bekend om mensen te helpen met de huid kwaaltjes zoals eczeem en psoriasis. Geen wonder dat Dode Zeezout psoriasis crèmes zo populair zijn.
Dead Sea Cosmetics staan ​​bekend om hun anti-aging eigenschappen. Dode Zee zouten zijn rijk aan magnesium chloride, dat is de reden waarom baden van Dode Zee zout zepen de huid ten goede komen. Dode Zee modder voordelen van de huid door het verbeteren van bescherming van de huid, de huid is in staat om de barrière zich van schade. De textuur wordt ook zachter omdat Dode Zee zout zepen en met behulp van een Dode Zee modder masker. Een ander bekend feit over Dode Zee-zouten is het gebruik van Dode Zee modder voor acne. Het is zeer effectief voor acne controle en preventie.
Regelmatig gebruik van Dode Zee modder zeep maakt de huid zachter en jonger uitziende. Dode Zee zout scrubs zijn ook bekend om hun schoonmaak-en ontgiftende eigenschappen. Niet alleen dit, maar de voordelen van de Dode Zee baden zouten en andere producten zijn niet alleen uitgebreid tot de huid alleen. De therapeutische eigenschappen van het zout is ook bekend dat de spieren ontspannen.
Dode Zee modder Zeep Recept
Nu dat we de voordelen voor de gezondheid van de zee zouten vallen, laten we eens een kijkje te nemen hoe de zeep wordt gemaakt. Ik bedoel, na al zijn niet alle van ons zijn geduldig genoeg om de Dode Zee te bezoeken.
Ingrediënten; Dode Zee zout; Epsom zout; Baking soda; olie; Smelt-en giet Zeepbasis; Voorbereiding
De hoeveelheden van de bovengenoemde ingrediënten moeten in verhouding staan ​​tot elkaar. Voor de voorbereiding van dit Dode Zee zout zeep, moet u de zeepbasis smelten. Zorg ervoor dat u de instructies aangegeven op de smelt en goed giet basispakket te volgen. Laat het afkoelen ergens, dan mengen in de Dode Zee zout en wat Epsom zout. Voeg in de essentiële oliën, kunt u beslissen om te mengen er zoveel je wilt. Breng het mengsel in de zeep maken van mallen en zet deze om af te koelen op een veilige plaats. In ongeveer een dag tijd uw zeep klaar moet zijn.
Dus dit was alles op Dode Zee zout zepen. Waardoor ze kan heel secuur, maar het goede nieuws is dat men altijd een stelletje van Dode Zee zout producten te bestellen via het internet. Ga je gang, genieten van de mysterieuze wijze waarop de natuur ons voordelen.

No comments:

Post a Comment