Sunday, 27 November 2011

Schildpad Tattoo Designs

Een van de redenen waarom tatoeages zijn uitgegroeid tot een rage is, omdat ervan wordt uitgegaan dat tatoeages de vrijheid om persoonlijkheid en individualiteit uit te drukken te geven. Een andere reden is de brede acceptatie van tatoeages in de wereld cultuur. In de meeste van de wereld culturen, zijn tatoeages geassocieerd met spiritualiteit. Als u overweegt om een ​​tattoo gemaakt, wilt u misschien een gedachte te geven aan schildpad tattoo ontwerpen.
Schildpad Tattoo Designs - Begrip
Schildpad tatoeages zijn erg populair in de jongere generatie. De schildpad is een amfibie die een leven in twee omgevingen leidt, namelijk op het land als in water. Laten's zien wat zijn de betekenissen geassocieerd met schildpad tattoo designs. ; In de oude cultuur werd gezegd dat een schildpad is symbolisch voor de uitoefening van de aarde op zijn rug. , In westerse culturen, schildpadden gezien als symbolen van en wijsheid geduld. ; Deze dieren zijn traag, maar toch zeer stabiel, en worden gezien als een symbool van doorzettingsvermogen ook. , Zij zijn ook gezegd te worden de symbolen van vruchtbaarheid, als zij leggen een zeer groot aantal eieren. ; De schaal van de schildpad is hard en is een symbool van bescherming en kracht. , Sinds de schildpad is in staat om de wereld te ontsnappen in het comfort van zijn schelp, een aantal mensen zich identificeren zich bij deze amfibieën. , Lang leven is andere symbolisering geassocieerd met schildpadden. ; De geest van de schildpad kan worden beschreven in het kort, als een van bescherming, genezing en ook innerlijke kennis.
Schildpad Tattoo Designs
Er zijn een grote verscheidenheid van schildpadden tatoeage ontwerpen die kunt u kiezen uit als u beslist om een ​​schildpad tatoeage. Hier zijn enkele van de populaire schildpad tattoo ontwerpen, met een korte uitleg van hun betekenis.
Polynesian Turtle Tattoo Designs; De Polynesiërs zijn verspreid in de Cook Eilanden, Samoa, Tonga, Paaseiland, Tahiti, Frans Polynesië en ook Hawaii. De betekenis in verband met schildpad tatoeages in de Polynesische tatoeage ideeën is dat van een lang leven en vruchtbaarheid. In de Polynesische tattoo ontwerpen, een schildpad wordt ook gezegd dat de genealogie, sociale en persoonlijke prestaties van de persoon te vertegenwoordigen. In de Hawaii-eilanden, en ook volgens de Amerikaanse Indianen, schildpadden vertegenwoordigen ook kalmte en rust. Klik hier om lezen over Hawaiian tatoeages voor mannen en Hawaiian tatoeages voor meisjes.
Chinese en Japanse Turtle Tattoo Designs; In de Chinese cultuur, heeft de schildpad toegeschreven met kwaliteiten zoals sterkte, uithoudingsvermogen, traagheid, fecunditeit en ook langlevenrisico. Als een zaak van feite was een beeld van een schildpad ook gebruikt op de keizerlijke banner die bescherming in oorlog. Zeeschildpad tattoo ontwerpen in de Japanse cultuur staan ​​voor het embleem van Kumpira. Kumpira wordt gezegd dat de God van zeilers. Bent u misschien geïnteresseerd in het lezen over Chinese tatoeages en their meaningsand Japanse tatoeages en hun betekenis.
Afrikaans Turtle Tattoo Design; Uit alle symbolisering, een schildpad heeft een andere betekenis in Afrikaanse cultuur. In Afrikaanse overtuigingen, is een schildpad is een mannelijk symbool. Het staat ook voor vruchtbaarheid, samen met een embleem van de bescherming.
Griekse Schildpad Tattoo Designs; In tegenstelling tot het geloof in Afrika, in het oude Griekenland, een schildpad was een embleem van Aphrodite, de godin van de liefde. Het was ook geassocieerd als dier met vrouwelijkheid en met meegevende aspect van water.
Mayan en Iroquois Turtle Tattoo Designs; Voor de Maya indianen, was een schildpad geassocieerd met land, water en donder. One Maya godheid is ook aangetoond dat het dragen van een schildpad op dit punt. De reus schildpad voor Iroquois is een symbool van wijste.
Aztec Turtle Tattoo ontwerpen; Onder de Azteken, schildpad tattoo ontwerpen zijn niet erg populair, aangezien er een negatieve betekenis daaraan verbonden. For de Azteken een schildpad symbolizes lafheid en opschepperij. Ze zijn ook gezien als hard op de buitenkant en zacht aan de binnenkant. Om het in simpele woorden, schildpadden gezegd dat het een dubbele persoonlijkheid bezitten. Lees meer over Azteekse tattoo ontwerpen.
Other Turtle Tattoo Designs; Onder de mensen wonen in de kustgebieden, een schildpad ook wordt gezegd de voorbode van goede fortuin. Aangezien het een gracieuze zwemmer, het staat ook voor vrijheid. Een zee vrouwelijke schildpad graaft een nest en legt honderden eitjes op een tijd en keert terug naar de zee. Vanaf het moment dat het geboren is, een baby zeeschildpad moet vechten om te overleven. Vandaar dat een schildpad is ook een teken van een strijder en een overlevende.
Lees meer over:; Man Tattoo ontwerpen; Schouder Tattoo ontwerpen; Arm Tattoos for Guys, als je eindelijk besloten om een ​​tattoo te laten gebeuren schildpad, zijn er veel gratis schildpad tattoo ontwerpen waaruit u kunt kiezen. Of, als u genoeg creatief, kunt u zelfs uw eigen ontwerp schildpad tattoo. De schoonheid van schildpad tattoo ontwerpen is dat andere ontwerpt ook kunnen worden opgenomen in hen. Er zijn duizenden variaties van schildpad tattoo ontwerpen. Als u niet wilt je tatoeage zichtbaar te worden, kunt u kiezen een klein ontwerpbureau alsmede en plaats deze op een discrete locatie. Kunt u ook kiezen voor een tatoeage ontwerp which your personal meaning past ook. Het is ook belangrijk op te merken dat tatoeages, terwijl een mooie manier om je persoonlijkheid uit te drukken, permanent zijn, en tatoeage verwijdering is een pijnlijke, vervelende, en vaak mislukte taak. Zo, voordat je alle tatoeages gedaan, zou het verstandig zijn om het onderzoek en de perfecte tatoeage voor u te vinden.

No comments:

Post a Comment