Saturday 12 November 2011

Verbaal Geweld in Huwelijk

Niemand verwacht dat hun huwelijk te zetten lelijk, maar de trieste realiteit is dat het geval is, voor velen wordt het zelfs fataal zijn. Echtelijk misbruik of huiselijk geweld kan bestendigen dan seksueel of fysiek misbruik tot een veel subtielere vorm; verbaal geweld. Degenen die hebben meegemaakt, zeggen dat het de slechtste vorm van mishandeling voor haar achterlaat geen fysieke litteken, maar slaagt erin om litteken van een individu geest en ziel. In tegenstelling tot andere vormen van misbruik, verbaal geweld in het huwelijk komt zonder een luid geluid.
Verbaal Geweld in het huwelijk; Verbaal geweld in het huwelijk gaat niet over een hard woord gesproken in een vlaag van woede, of zelfs een belediging slordig gegooid, is het systematisch gebruik van taal in een onrechtmatige wijze specifiek worden gebruikt om de echtgenoot minderwaardig voelen, onzeker en lopen naar beneden. Verbaal geweld omvat eveneens de schriftelijke vorm. Aangezien er geen algemeen aanvaarde definitie van verbaal geweld, om elke vorm van communicatie met het opzet schade toebrengen aan de persoon die wordt gesproken die kan bestaan ​​uit taal die vernederend is, naam roepen, schreeuwen, denigrerende opmerkingen, beledigend, intimiderend en bedreigend .
Verbaal geweld in het huwelijk is een van de moeilijkste vormen van misbruik als het gaat om het beoordelen van emotionele schade wordt toegebracht aan de dader. Zoals het is subtiel, zelfs als schreeuwen is opgenomen, het duurt een lange tijd voor de misbruikte om te beseffen dat ze worden misbruikt. De periode tussen het krijgen uitgescholden tot zijn realisatie is vol trauma's, en de onzekerheid over de vraag waarom er een wordt misbruikt. Omdat het niet altijd geleverd met fysiek geweld, de mishandelde is meestal in zelfverloochening. Echter, met de tijd de dader wordt aangemoedigd door niet-vergeldingsmaatregelen het slachtoffer van het gedrag, waardoor de intensiteit van verbaal geweld, en uiteindelijk escaleert tot fysiek geweld.
Al jaren was verbaal geweld in het huwelijk denken aan een gender-kwestie, waarbij de daders worden mannen en de slachtoffers; vrouwen. Hoewel de verhouding van vrouwen die mondeling gehavend en anders zal altijd hoger zijn, ook mannen het slachtoffer bent. Huiselijk geweld tegen vrouwen werd benadrukt in 1970, toen de vrouw rechten en feminisme werd voren gebracht, en sinds de late jaren 1970, huiselijk geweld tegen mannen heeft ook veel aandacht gekregen. Daarom heeft verbaal geweld in het huwelijk nu samengebracht onder de deken van 'huiselijk geweld', waar het misbruik kan onder echtgenoten, tegen kinderen of intieme partners.
Waarom doen verbaal misbruik mensen, hoe gaat men vergeet huwelijksgeloften van de handhaving van de echtgenoot van de waardigheid en respect, hoe een stop loving de andere en denk dat het goed is te veroorzaken emotionele en mentale trauma's? Ik ben ervan overtuigd dat dit zijn vragen die de meesten van ons te vragen, vooral als we weten dat een slachtoffer of zijn slachtoffer onszelf. Antwoorden zijn niet makkelijk te vinden, want er zijn een heleboel van de betrokken sociologische en levensbeschouwelijke factoren. Verbale misbruik, of enige andere vorm van huiselijk geweld is niet geslacht, ras, cultuur, leeftijd of geslacht specifieke, kan het iedereen overkomen, op elk niveau lagen. As dominantie is een onderdeel van vele culturen, verbaal geweld in het huwelijk is min of meer geaccepteerd. En als sluipend in de natuur, niet erkend, meer door de misbruikte dan de dader.
Psychologen geloven dat mensen die misbruik en aanvaarden misbruik hebben dit patroon thuis geleerd. Ten minste 50% van de gedocumenteerde gevallen hebben een vroege geschiedenis, die bestond uit het ontvangen van misbruik zelf en / of het zien van anderen worden misbruikt. Als gevolg daarvan wordt de 'normale manier van leven'. Een andere reden dat ook zou kunnen toeschrijven naar de praktijk van verbaal geweld is de 'behoefte aan controle, of control'. Als verbale misbruik is bedoeld om intimidatie, onzekerheid, emotionele trauma's en de afhankelijkheid veroorzaken, de dader ontleent een sadistische plezier in de wetenschap dat ze het vermogen.
Geestelijke of lichamelijke stoornissen zijn ook redenen voor verbaal misbruik. Personen die lijden aan woede management vraagstukken, narcistische persoonlijkheidsstoornis, asociale of psychopathische neigingen, middelenmisbruik, of intermitterende explosieve gedragsstoornissen de behoefte voelen om leiband van hun oncontroleerbare woede en frustratie over hun echtgenoot, die soms verder gaat dan verbaal geweld. In alle gevallen van verbaal geweld in het huwelijk de verbale misbruikers van mening dat ze gelijk aan de echtgenoot mondeling in te voeren, als de echtgenoot gevraagd.
Tekenen van verbaal geweld in het huwelijk; Zoals eerder gezegd, verbaal geweld niet altijd te komen met zichtbare tekenen, het wordt moeilijk om af te bakenen een duidelijke lijn tussen wat scheldpartijen en wat niet. Verbaal geweld is het gebruik van de taal bedoeld om te kwetsen en de luisteraar te vernederen, is niet toevallig helemaal. Het eerste teken is meestal naam roepen, in combinatie met schreeuwen, vloeken, schreeuwen en gaat mondeling ballistische voor zeer weinig reden. Echter, sommige verbal misbruikers doen het slim, ze verhullen beledigingen, spot, minachting en bekritiseren door het manipuleren van hun woorden, vooral wanneer in het openbaar altijd maar de boodschap over te brengen aan hun echtgenoot.
Verbaal geweld kan ook in tijden overstijgt en woorden naar daden, acties die over te brengen dat men niet geliefd is, ongewenst, en kan gemakkelijk worden genegeerd. Een mondelinge misbruiker prooien steeds na een denken aan een afhankelijke slachtoffer met behulp van een taal die bedreigingen overbrengt van schade, of zelfs het verlaten van de familie in een berooide toestand. Verbale misbruikers altijd de schuld voor alle verkeerde beslissingen gemaakt met behulp van valse beschuldigingen bedoeld om een ​​twijfel in het besluit van het slachtoffer maken van mogelijkheden te creëren. Verbaal geweld is ook taal zei een te maken een goed gevoel, maar met de bedoeling van het manipuleren van mensen te onderwerpen aan of te accepteren ongewenst gedrag. Een constante ontslag van uw meningen en gevoelens, en het gebruik van dreigende woorden zijn ook tekenen van verbaal geweld in het huwelijk.
Omgaan met Verbaal Geweld in het huwelijk; herkennen misbruik en aanvaarden dat een misbruikt wordt is de eerste stap om hulp voor jezelf. Hoe om te stoppen verbale mishandeling binnen het huwelijk is absoluut noodzakelijk, omdat in de meeste gevallen waarin zij zich voordoen, het begint meestal met een paar rare zinnen per dag, en in korte tijd escaleert tegen bedreigingen en verbaal geweld tot fysieke geweld dat kan fataal zijn. Hoewel makkelijker gezegd dan gedaan, om de misbruikte behoeften worden proactief. Begrijpen dat er mensen in uw kring van familie en vrienden die een handje te helpen, of verwijzen u naar een praatgroep. Counseling en therapie is een andere manier om te gaan met een gewelddadige huwelijk. Maar het omgaan met een misbruiker moet helpen. Hulp die ervoor zal zorgen dat er geen lichamelijk letsel komt naar u of uw kinderen (indien aanwezig), wanneer het tijd is om de dader het hoofd te nemen op. Hoewel er wetten in de Verenigde Staten van Amerika voor huiselijk geweld, alleen verbaal geweld valt binnen haar domein als het geweld is een deel daarvan, anders ontbreken van een definitie maakt scheldpartijen niet-ontvankelijk verklaard in de rechtbank. Daarom is het belangrijk te nemen van een ondersteunende groep te helpen, en back-ups zijn in de plaats, in het geval van een ongewenste gebeurtenis.
Lees meer op:: huiselijk Violence feiten; Burgerlijke problemen; Huwelijkstherapie, effecten van verbaal geweld in het huwelijk kan verwoestende, niet alleen op u maar op uw kinderen en de samenleving als geheel. Gewelddadige relatie zijn moeilijk te behandelen, vooral als de dader dosis niet geloven in het verkeerd doet. Gedaan over een langere duur, met de de bedoeling om te kwetsen, traumatiseren en verlamde een individuele emotioneel en mentaal, zal de mishandelde geloven in hun eigen onwaardigheid, zoals verwacht door de dader. Niets is schadelijker voor de geest van een persoon dan wordt verteld dat ze niet waardig zijn. Deze schade zal jaren duren om te genezen, of je mee leven of opstaan ​​tegen en geteld worden, is uiteindelijk gaat om uw keuze.

No comments:

Post a Comment