Wednesday 16 November 2011

Buiten Schilderij Kosten

Waarom doen we schilderen van de buitenkant van ons huis? Nou, misschien lijkt dit een rare vraag, zoals iedereen weet, dat schilderij buitenkant van het huis van de schoonheid verbetert! Maar er is nog een reden, waarom dit werk wordt gedaan? Het is het verstrekken van de muren van ons huis een zegel, die het beschermt tegen de schade zich heeft voorgedaan als gevolg van regen, verzengende zonlicht en andere weersinvloeden componenten. Deze reden is veel belangrijker dan oudere generaties. Het huis muren moeten sterk genoeg om niet te kraken en te verzwakken! Lees meer over home decor.
De buitenkant van het huis van zijn normaal schilderde na een interval van 3 - 5 jaar, als het leven van de meeste van de buitenkant verven is ongeveer 5 jaar. Echter, tegenwoordig krijgen we verven die veel betrouwbaarder en duurzamer te! Daarom is het noodzakelijk dat we de verf, die de muren van onze woning zou beschermen voor een langere tijd te kiezen. De belangrijkste factor als het gaat het schilderij de buitenkant van het huis is de buitenkant schilderen kosten. Veel mensen vinden het te duur. Maar laat me je vertellen dat buiten schilderen kosten zijn afhankelijk van vele factoren, waarvan sommige worden hieronder besproken ... Lees meer over verbeteringen aan het huis.
Factoren Beslissen Huis Buiten Schilderen Kosten
Wil je de buitenkant schilderen kosten weten? Nou, tot oprichting van de exacte prijs is moeilijk, want er zijn vele factoren die de koetswerkkleuren kosten te beïnvloeden. Derhalve kan men niet echt zeggen, of de hele werk is duur of goedkoop. Hier zijn enkele van de factoren, die een belangrijke rol spelen in beslissen het exterieur verf kosten. ; Soort verf: Dit is het belangrijkste. Uw exterieur schilderij kost hangt grotendeels af van het type verf dat u kiest voor uw huis. Er zijn hoge kwaliteit en dure verven, evenals er goedkope verven met kortere duurzaamheid, beschikbaar in de markt. Beschikbare opties zijn alkydverven of latex verf die kunnen goed genoeg om dienen voor een lange tijd. Toch is de beslissing van het kopen van een, hangt van jou af. ; Laad per gallon: Dit is een ander belangrijk bestanddeel. Samen met de buitenkant schilderen kosten per vierkante meter, is het schilderen kost ook geschat in termen van kosten per gallon. Uw exterieur schilderen kosten is recht evenredig met het tarief per gallon. ; Te schilderen oppervlak: Zeker, als je een groot gebied, je zal meer en meer liters verf en daarom zou deze verhoging van de prijs van het schilderen van de buitenkant van uw huis. ; Lokale Labor Charges: Dit hangt volledig op uw gebied van verblijfplaats. Het schilderen van de buitenkant is niet te gaan makkelijk! Is het in feite, omvatte van vele andere sub procedures, die tijd vergen alsook inspanningen om finish. Verwijderen van oude verflagen, schuren, primen, schilderen, opnieuw schilderen, afwerking, enz. zijn de processen die betrokken zijn bij het schilderen exterieur procedure. Bovendien zou je de kleur van de voordeur, poort, garage muren, pijpleidingen, enz., zodat de nieuwe kleur van uw buitenmuren wedstrijd. Arbeidskosten voor al die procedures en ook de kosten van de apparatuur nodig doen ze betrokken zijn bij de koetswerkkleuren kosten. ; Buiten Schilderij kostenraming
We hebben zojuist gezien de belangrijke factoren die een rol spelen bij het bepalen van de buitenkant schilderen kost spelen. Nu gaan wij om te lezen over enkele werkelijke kosten cijfers. Het grootste deel van de buitenkant verven kost ongeveer USD 30 - USD 40 per gallon. Net heb ik al eerder zei, hoe meer het gebied is meer zal het aantal benodigde liters te zijn en dus meer de kosten van de schilderkunst! Overweegt ook de kosten per vierkante meter is belangrijk. Waarschijnlijk, op een gemiddelde, schilderen aannemers rekenen ongeveer USD 2 - USD 3 per vierkante meter. Dus nu, kunt u berekenen de totale exterieur schilderij kosten, overweegt de kosten per gallon, heffing per vierkante voeten en de plaatselijke arbeidsbureaus heffingen. Lees meer over,, Huis Schilderen Cost Estimator, van Binnenlandse Zaken Schilderij kosten; verftechnieken voor wanden, in plaats van met professionals om dit werk te doen, kunt u deze taak te doen, helemaal zelf! Maar alleen als u de exacte techniek van schilderen, de kennis van verf en ook ruim de tijd om dit werk te voltooien weten. Door dit, kunt u bespaart een hoop kosten voor de huren van professionals om dit werk te doen. Met ingang van deze discussie, ik hoop dat het voldoende was genoeg om je uitrekenen de buitenkant schilderen kostenraming. All the best!

No comments:

Post a Comment