Tuesday, 29 November 2011

Bruidsboeket Ideeën

Als we denken aan een bruiloft zijn er een heleboel beelden die in ons hoofd. We zouden kunnen denken van een kerk versierd met mooie bloemen en het gangpad bezaaid met bloemblaadjes en bruidsmeisjes en bloem meisjes in mooie jurken, maar de meest prominente beeld dat we associëren met de bruid in haar prachtige baljurk jurk en een doorschijnende sluier, wiegen een mooi boeket van bruids bloemen in de handen. Het bruidsboeket is een aloude traditie sinds de Griekse bruiden bruidsboeketten van kruiden uitgevoerd om hen te beschermen tegen boze geesten. Deze dagen bruidsboeketten is nog steeds iedere bruid het beste accessoire en blijft het brandpunt van de bruiloft bloemen. Laten we eens kijken naar enkele unieke bruidsboeket ideeën.
Bruidsboeket ideeën en ontwerpen blijven evolueren en worden steeds als uniek en gepersonaliseerd terwijl de bruiden die ze dragen,. Met de oneindige keuzes beschikbaar zijn, veel bruiden het uitzoeken van bruidsboeketten uitdagend. Er is echter geen goed of fout in bruidsboeketten, alles hangt af van uw smaak en stijl. Als je altijd al wilde een bruids boeket van schitterende tropische bloemen Filippijnse versterkt door glinsterende Swarovski kristallen, dan moet je zeker voor gaan. Een enkele rode roos verpakt in kant zou net zo prachtig. De volgende zijn een paar unieke bruidsboeket ontwerpen die u zullen helpen te identificeren uw stijl en smaak.
Bruidsboeket Ideeën
De makkelijkste manier om te beslissen over een bruidsboeket idee is te halen uit de stijl die je wilt. Er zijn veel verschillende stijlen die geassocieerd kan worden met het thema van de bruiloft of de kleur van de bruidsmeisjes jurken enz. Zodra u hebt beslist over de stijl dan de bloemen zal automatisch hun plaats vallen. Als u wilt uw bruidsboeket te personaliseren en het unieke U kunt zelfs proberen zelfgemaakte bruidsboeketten maken. De volgende zijn een paar ideeën voor bruidsboeketten.
De hand gebonden bruidsboeket: Een van de meest romantische bruidsboeket ideeën zijn handgebonden boeketten. Deze look wordt bereikt door koppelverkoop langgesteelde bloemen met kant en dragen het als een natuurlijke boeket. In het algemeen zal dit type van huwelijk bloemboeketten functie rozen, lelies, madeliefjes, tulpen, narcissen of andere soortgelijke bloemen met stevige stengels. Om een ​​meer formele look, kun je weven parels of fijn wit kant met verschillende kleuren veters. Dit is perfect voor degenen die met een openlucht natuur geïnspireerde bruiloft.
Boeket bruidsboeket: Een zeer populaire optie en een favoriet met veel bruiden is het boeket bruidsboeket. Het is een ronde stelletje kleine bloemen die bedoeld zijn om vervoerd worden in een of twee handen. Boeket boeketten gebruikt kunnen worden met elk type bloem maar zijn bijzonder aantrekkelijk met madeliefjes, mini-anjers, rozenknoppen, viooltjes, lavendel en gedroogde bladeren of live groen met textuur of diepte. Deze stijl is perfect voor degenen voorjaar en de zomer weddings toen de bruid alle mooie kleuren gebruikt in de natuur in de bloemen.
Cascading bruidsboeketten: De overloop boeket is romantische uitstraling en is erg zacht zoekt. Het omvat meestal lelies en rozen, die lijken te laken in een omgekeerde druppelvorm, en geeft de illusie van bloemen die u rustig zitten en trapsgewijs naar beneden de voorzijde van de bruid. The Greenery is meestal erg zacht en vloeiend, en draagt ​​bij aan het totale effect. Vaak deze stijl wordt gebruikt in Victoriaanse stijl bruiloften of zeer formele trouwerijen. Taller brides vind deze stijl heel gratis, indien korter vrouwen het beste kijken met een kleinere cascade boeketten. En het beste deel is dat ze zo eenvoudig te maken, dat je zelfs kunt leren hoe je een cascading boeket te maken.
Bruids-Bling Bouquet: Een van de meest trendy bruidsboeket is bling boeket. In plaats van het snijden van de stengels van de bloemen kort - langer te houden. Lint van wrap over de gehele lengte en vervolgens zet je de hendel boeket met de nieuwste ding - sieraad strass boeket armbanden. Zeer chique en precies de juiste hoeveelheid van bling!
Lees meer over; Calla Lilly Boeketten voor bruiloften, Hoe je eigen bruiloft boeketten te maken; Alternatieven voor bruidsboeketten: Dit waren slechts enkele unieke bruidsboeket ideeën. Creatieve ideeën voor uw bruidsboeket zijn onbegrensd als je verbeelding. U kunt gebruik van exotische bloemen, heldere kleuren of zelfs gebruik maken faux bloemen van hout, kristal, en zelfs kiezen voor zijden bruidsboeketten. Verschillende texturen, elegante monogrammen, een splash van levendige kleur of een creatieve afgescheiden optie kunt u uw bruidsboeket te geven precies de juiste accenten om te kunnen worden een persoonlijke en een uniek onderdeel van uw bruiloft bloemen.

No comments:

Post a Comment