Saturday 5 November 2011

Speelgoed voor 2-jarigen

Een 2-jarige kind is vol energie en levenslust. Energie om alles te verkennen die hij tegenkomt. Er is zo veel voor hem om te leren, ontdekken en leren kennen. Leeftijd 2 is een geweldig jaar van de overgang als een kind begint zijn reis naar de kindertijd. Nou, wat kan het beste speelgoed voor 2 jarigen dat kunnen verbeteren leren en als het denken proces van de kinderen? Dit is waar educatief speelgoed voor baby's en kinderen van pas komen.
De opties zijn genoeg daar, als het gaat om speelgoed voor twee jaar. Er zijn zo veel spannende speeltjes voor 2-jarigen dat kan leuk voor uw 2 jaar oude jongen of 2 jaar oude meisje. Als een kwestie van feit, zal er geen noodzaak voor u om hen te introduceren met de klassieke speelgoed voor peuters, zoals de familie en vrienden zullen zorgen dat de rekening door gifting ladingen van hen (ongeacht of het kind de leeftijd). Er is een behoefte van een beetje creativiteit bij het kiezen van speelgoed voor een 2 jaar oud is, omdat er veel speelgoed en spelletjes die zullen worden nutteloos zijn (kruiswoordraadsel!) en soms schadelijke (laserstraal pistool!) voor een kind van die leeftijd.
Top Toys voor 2-jarigen; Rekening houdend met geslacht, speelgoed voor 2-jarigen kunnen worden verdeeld en maakte veelzijdig ook. Bij het selecteren van speelgoed voor 2 jaar oude meisjes, de opties automatisch meer vrouwelijk zoals baby doll, poppenhuis, een veterinair speelgoed kit, arts-kit, minibus met weinig mensen, winkelwagentje, muzikale thee set, pluchen speelgoed, houten speelgoed, Lil Snoopy , de heer en mevrouw Potato Head, bad gieters die het beste zijn voor de badkuipen, muziek blokjes en zo zijn de beste van de beschikbare keuzes. While speelgoed voor 2-jarige jongens is een meer van het mannelijke, een soort mini auto's auto's, auto maizes, jumbo magneto's, raketten, Cariboo set, basketbal hoepels, enz., kan worden gekozen.
Dressing Ups; Het spel 'leren monkey dress' is een van de beste speelgoed voor 2-jarigen. Is het een geweldige manier is om de motorische vaardigheden van de kinderen te verbeteren en hen te onderwijzen op de juiste manier te kleden met behulp van de pluchen speelgoed. Samen met de aap, zijn er poppen, andere dieren en clowns die het kind kunnen leren aan te kleden. Deze speelgoed komen met echte kleding die het kind kunnen betrekking hebben op. Lees op educatieve speelgoed.
Skwish Classics; Dit is weer een ander interessant speeltje voor 2 jaar. Het grootste voordeel van dit speeltje is te zien op de tactiele en visuele ontwikkeling van de kinderen. Het is een complexe structuur van elastische banden en kralen die lijken eindeloos aan het kind en hij kan interpreteren verschillende betekenissen, elke keer dat hij het ziet. De levendige kleuren en makkelijk glijdende kralen maken dit speeltje zeer gunstig voor een 2 jaar oud. Zijn er deze magnetische driehoeken die ook haar hoek verschuivingen per het kind bewerkt. Ze kunnen ook enkele van de beste speelgoed voor 2 jaar.
Vullen en Spill, deze zijn het speelgoed voor 2 jarigen dat weer verbeteren van de motorische vaardigheden en oog-handcoördinatie van de kinderen. Het is een gereedschapskist met veel hardware apparaten die zijn gemaakt van stof, schuim en zachte kunststof. Een vibrerende boormachine, schroevendraaier, hamer, schroeven, zagen en vele andere apparaten zijn er dat een kind kan spelen. Er is een enorme aantal trekkingmogelijkheden in deze te vullen en het morsen sectie, zijn er picknickmanden, school boxes, reistassen en vele spannende kits beschikbaar.
Overeenkomen met de kaarten; Dit zijn de bekende activiteit speelgoed voor 2-jarigen en de soorten boven de 2-jarige leeftijd ook. Matching speelgoed is niets anders dan een dek van interessante flash-kaarten die verschillende thema's, zoals dieren, vogels, machines, auto's, mensen en vele anderen. Het helpt het kind om naar gelijkenis en de verschillen weten in twee dingen. Hij kan realiseren dat de toetreding tot de stukken zal hem het hele plaatje. Kosten van de matching speelgoed is ook erg minimaal en makkelijk op de begroting, kan het ergens in de buurt $ 15 en meer (afhankelijk van het materiaal van het dek).
Magisch Musical, er zijn muzikale dozen uit in verschillende vormen en maten met toonsoorten en tabbladen op hem had gemaakt. Drukken op elk tabblad zal produceren individuele geluiden zoals die van de dieren, vogels, muziek, liedjes en ga zo maar door. Dit speelgoed de kinderen helpen om verschillende geluiden alsook muzieknoten en daarmee zijn ze de beste manier om muzikale interesse bij de kinderen op zo'n jonge leeftijd te ontwikkelen begrijpen. Ze kunnen de kosten tot $ 30 en meer. Lees meer over speelgoed voor baby's.
Aanleg en reconstructie; De reden om het speelgoed per hun functionaliteit categoriseren is de variëteit van het zelfde. Er zijn zo veel interessante speeltjes voor 2-jarigen die kunnen worden geselecteerd als deze constructieve speelgoed voor 2-jarigen. Dit zijn plastic, karton of houten dozen of stukken verschillende vormen en maten die elkaar kunnen worden gebouwd voor een grote schepping. Dit is ook een speeltje voor de tactiele vaardigheden van kinderen te verbeteren. De decoratieve modder en klei, die ook kan worden omgezet in gewenste vorm, etc zijn een aantal constructieve speelgoed voor 2 jaar.
Lees meer over:; creatief speelgoed voor 2-jarigen, leren Toys voor 2-jarigen; Er zijn een aantal kartonnen boeken dat grote foto's van enkele normale dingen die men zou willen het kind vertrouwd te maken met hebben. Keuzes zijn teveel, alles wat je hebt te doen is het selecteren van de beste Gezelschapshonden dat kan worden nuttig de denkniveau en creativiteit van je bundel vreugde te verbeteren. Op deze nota, concludeer ik dit artikel over speelgoed voor 2-jarigen. Hoop dat je vond het nuttig!

No comments:

Post a Comment