Monday 28 November 2011

Christmas Cactus Planten

Kerstmis cactus plants behoren tot the Zygo-cactus familie en komen oorspronkelijk uit Midden-en Zuid-Amerika. Ze zijn epifytische planten, die meestal worden gevonden in verband met eventuele rotte bladeren en ander afval. Wetenschappelijk bekend als Schlumbergera bridgesii, valt Kerst cactus onder dezelfde familie als dat van Thanksgiving cactus en Pasen cactus. De bloemen van deze tropische plant komt in verschillende kleuren, zoals witte, roze, rood, violet en in combinaties van kleuren. Bloemknoppen worden meestal gezien eind oktober tot december. Planten kunnen opgroeien tot acht duim in diameter, Kerstmis cactus planten zijn de potplanten die kan een zeer goede geschenk zijn. Adequate zorg is moet voor deze prachtige kamerplant.
Aanplant Kerst Cactus
Neem een ​​stengel van een vers kerst cactus en droog de stengel door het op een papieren handdoek. Dit helpt om doorweken het overtollige vocht en voorkomt uit rotten. Neem een ​​pot of container en vul deze met wat turf en zand in een vijftig-vijftig verhouding. Zorg ervoor uw onverslaanbaar gaten onderaan de container. Plant de stam in de pot en houd de pot in zo'n plaats waar het indirect zonlicht krijgen. Spray de bodem met water voorzichtig met een spray fles. U zult kunnen zien groei stamcellen binnen twee weken. Water kan de plant regelmatig, maar ervoor te zorgen dat de bodem niet te nat. Voeden de plant met meststoffen en wacht voor de bloemt naar verschijnen.
Zorg voor Kerstmis cactussen
Licht en Temperatuur; Zonlicht is een must kerst cactus plant voor groeien. Houd de plant buurt van direct zonlicht als directe zonlicht kan de groei van de plant belemmeren. Het is altijd beter als de plant wordt gehouden bij het raam. De normale temperatuur vereist voor deze kamerplant is 65 tot 80 º C. Deze waterplanten prefereren koeler klimatologische omstandigheden voor hun groei. Een dag temperatuur van 61 - 70 º F en nacht temperatuur van 56 tot 65 º F zijn geschikt voor de kerst cactussen groeien. Lees meer over de bodemkunde.
Vochtigheid en water; kerst cactussen hebben 50 tot 60 procent van de vochtigheid voor zijn groei. Een vaas of bak, of een luchtvochtigheid lade, gevuld met water kan dicht bij de plant worden gehouden te verstrekken met vocht. Drenken is must voor deze tropische plant voor het handhaven de bodemvochtigheid niveaus. Droge grond kunnen belemmeren van de plant groei met vallen van de bloemknoppen. Dip uw vinger binnenin de bodem om de natheid van de bodem controleren. Als de grond droog is, dan water is. Het besproeien van de cactus hangt af van de omstandigheden. In droge klimaat, water de plant met een interval van twee tot drie dagen. In vochtige en koele klimaat, watergift is van essentieel belang een keer in een week. In de winter, Kerstmis cactus vereisen minder water om gezonde blooms bevorderen. Overmatig water kan laten ziekten, zoals witrot.
Meststoffen en Snoeien; Feed Kerst cactusplanten met meststoffen twee keer in een maand tijdens lente en zomer. Eventuele kamerplant type meststof is goed voor een actieve groeiende plant. Niet feed hen voordat ontstaan ​​van de bloemknoppen. Snoeien is belangrijk voor goede vertakking van de plant en het ideale moment om te snoeien is de zomer. Dit kan worden gedaan pas na een maand, na de bloeiperiode eindigt. Snoeien de stengels is de makkelijkste manier om meer planten regrow.
Houd uw kerst cactus planten op donkere en koele temperatuur gezonde bloemen te stimuleren. Goede verlichting, de juiste temperatuur en voldoende water zijn de sleutels voor een gezonde bloei van je prachtige kerst cactussen.

No comments:

Post a Comment