Wednesday 2 November 2011

Soorten champignons

Paddestoelen niet onder planten noch onder de dieren en zijn geclassificeerd als schimmels. We zijn ons allemaal bewust van de gemeenschappelijke paddestoelen gevormd als schattige pad ontlasting. Echter, er zijn meer dan 2000 verschillende soorten paddestoelen groeien op het oppervlak van de aarde, die komen in allerlei vormen en maten. Er zijn wit, geel, bruin, rood, zwart paddestoel soorten en alle kleuren kan men eventueel voorstellen. Zij kunnen waaiervormig, knop, naaldvormige zijn, etc. Champignons worden ingedeeld in verschillende manieren en het is moeilijk om over alle verschillende soorten van classificaties praten, echter in dit artikel zullen we een blik op de belangrijkste classificaties van de verschillende champignons types. Lees meer over soorten schimmels.
Ander type Paddestoelen
Paddestoelen kunnen worden ingedeeld in scores van manieren, zoals de wetenschappelijke manier, enz. Hier zullen we snel paddenstoelen indelen in vier categorieën:
Eetbare paddestoelen
Shaggy Mane (Coprinus comatus); Dit is een van de meest kenmerkende paddestoelen als zijn ruige manen geïdentificeerd kunnen worden, zelfs vanuit een rijdende trein en zijn de grootste groep van eetbare paddenstoelen. Ook gekend als pruik advocaat, deze paddestoelen hebben caps die de aanwezigheid van ruige functie, binnen en van buiten bruinachtig schalen met witte kieuwen. Gevonden in het voorjaar, zomer en herfst, zijn deze paddestoelen soorten zijn heel delicate en verkruimel echt gemakkelijk. Omdat ze nogal delicaat, moeten ze worden geplukt en gegeten dezelfde dag.
Bearded Tooth (Hericium Erinaceus), ook bekend als Pom Pom paddestoelen, deze paddestoelen onder de tand schimmel groep. Ze verschijnen op de bomen en hout en lijken bosjes van wit bont opknoping van de schors. Though frisse witte als ze jong zijn deze paddestoelen gele met de leeftijd. Het beste deel over deze champignons is dat zij geen lookalikes hebben en kunnen worden geconsumeerd zonder de angst voor het eten van sommige giftige variëteit. Bebaarde tand paddenstoelen moet worden gegeten als ze jong, omdat de gelige, oudere smaak behoorlijk zuur.
Oesterzwam (Pleurotus ostreatus); Deze soorten paddestoelen staan ​​bekend om hun oesterschelp-achtige vorm die groeien als planken op de schors van bomen en omgevallen boomstammen. Hun witte, ivoorkleurige vlak, is fan-vormige kap, witte kieuwen en de zachte binnenkant vlees aangetroffen groeien tijdens het voorjaar, zomer en herfst. Ze komen voor in clusters in een overlappende wijze. Aangezien deze paddestoelen zijn makkelijk te kweken, zijn deze begunstigd door commerciële kwekers. Hoewel deze paddestoelen hebben verscheidene lookalikes, geen van hen schadelijke, maar misschien net onaangename smaak. Lees meer over de verschillende soorten eetbare paddestoelen.
Giftige paddestoelen
Jack-o'-Lantern (Omphalotus Olearius); Deze pompoen gekleurde champignon gevonden in de herfst, gloeit in het donker. In feite zijn sommige van deze paddestoelen zenden ook een enigszins groenige glow 's nachts. Echter, laat je niet misleiden door haar lokken uiterlijk. Zij kunnen kijken, ruiken en proeven mooi, maar dit gloeiende schimmels giftig zijn en bevatten een toxine muscarine genoemd. Bij inslikken, dit toxine bijdraagt ​​tot overmatig speeksel secretie, zweet en tranen. Stel je huilen na het eten van deze paddestoel! Bovendien is het ook leidt tot misselijkheid, maagkrampen, braken, lage bloeddruk, ademhalingsmoeilijkheden en onregelmatige hartslag. Hoewel deze paddestoelen onder de giftige categorie, ze zijn niet levensbedreigend zijn voor gezonde volwassenen. Toch gaan niet voederen van deze paddestoelen aan mensen die je niet bevalt.
Verderfengel Mushroom (Amanita virosa); Deze paddestoelen zijn wit, met een kap, stengel en kieuwen en dragen schijn voor het eetbare paddestoel soorten. Echter, deze paddestoel bevatten een toxine genaamd 'amanitin' dat 24 uur duurt te manifesteren haar aanwezigheid in de vorm van symptomen. Het zorgt niet alleen voor misselijkheid, diarree, buikkrampen en indien niet behandeld, kan leiden tot onherstelbare schade aan nier of lever. Er zijn ook gevallen gemeld van doden in het gebied na consumptie van deze paddenstoelen. Dus wees voorzichtig en blijf weg van deze misleidende witte champignons.
Green-spored Lepiota (Chlorophyllum molybdites); gevonden in de zomer en herfst tussen onkruid op suburbane gazons, weilanden en weilanden, deze paddestoelen hebben een minder ronde dop en uit te breiden tot hun cap vlakker volledig. De buitenkant van de paddestoel is droog en wit met bruine vlekken dat in schalen te ontwikkelen in het midden van de dop. De kieuwen van de paddestoel is aanvankelijk wit, echter wordt groen om aan groengrijs als het rijpt. Deze champignons zijn giftig als ze bevatten eiwitten of amino-zuren die niet kan worden getolereerd door ons spijsverteringsstelsel. Consumptie van deze paddestoel types zou strekken tot misselijkheid, diarree, braken, buikkrampen, enz. binnen de komende anderhalf uur. Aangezien deze gemeenschappelijke paddestoel soorten die gevonden zijn op grasvelden in de VS, moet men voorzichtig zijn om ontwortelen en zich ervan te ontdoen, opdat uw kinderen of huisdieren per ongeluk opeten.
Paddenstoelen
Enoki / Enokitake of Winter Mushroom (Flammulina velutipes); Deze lange, witte, draad-als paddestoelen met kleine witte knopjes aan het einde zijn gewoon te mooi om te eten. Na een milde smaak, kunnen deze champignons worden geworpen in salades, gebakken of zelfs gebruikte grondstoffen voor crunch in sandwiches. Wat is er nog meer opmerkelijke aan deze mooie paddestoelen zijn dat ze worden geladen met geneeskrachtige eigenschappen. Het kan worden gevonden om de anti-tumor en anti-lymfoom activiteiten. Bovendien heeft onderzoek ook uitgewezen dat deze paddestoelen kunnen het immuunsysteem, lagere cholesterol en hoge bloeddruk te verlagen boost. Lees meer over paddestoelen: voedingswaarde van champignons.
Maitake, duivin van het bos, of Sheepshead Mushroom (Grifola frondosa); Maitake: 'dansen in het Japans en is de verwachting dat deze paddenstoelen hun naam kreeg omdat de ontdekking van de champignons was iets om over dans. Deze champignons zijn vaak gevonden in de zomer en het najaar aan de basis van grote eiken en andere loofbomen. Vandaag de dag zijn deze paddestoelen op grote schaal gekweekt voor hun heerlijke smaak en geneeskrachtige eigenschappen. Deze paddestoelen niet versterk dan alleen het immuunsysteem, maar ook profiteren het lichaam met hun antibacteriële, antivirale, anti-tumor activiteiten. Zij fungeren ook als bloedsuiker-moderator en cholesterol verloopstukken. Lees meer over Maitake paddenstoelen voordelen voor de gezondheid.
Turkije-Tail Mushroom (Trametes versicolor); Deze paddestoelen dragen schijn aan de staart van een kalkoen en have dopjes met een verscheidenheid van kleuren zoals bruin, buff, kaneel of roodachtig bruin. Ze beschikken over de aanwezigheid van tegengestelde concentrische zone van de kleur, waardoor de champignons een zonate look. Het oppervlak van de kap is fluweelzacht of onduidelijk zijn. Hoewel een van de meest voorkomende paddestoelen in Noord-Amerikaanse bossen, deze paddestoelen groeien op een dode te loggen of decomposing hout. Deze paddestoelen zijn anti-oxidant, anti-bacterieel, anti-tumor en antivirale eigenschappen. Bovendien, ze vormen ook een doeltreffende lever en nieren tonics.
Lees meer over:; Tips voor de kweek van champignons, champignons: Calorieën in paddestoelen, diverse soorten paddestoelen hebben meerdere geneeskrachtige eigenschappen en werden gebruikt in Chinese medicijnen voor eeuwen. Echter, moet men zeer voorzichtig te zijn te worden geconsumeerd onbekend mushrooms types. De giftige soorten kunnen zelfs je leven, dus wees alert en zorg ervoor dat de paddestoelen je eet veilig is!

No comments:

Post a Comment