Saturday 26 November 2011

Man Waxen

Wordt vaak gezegd dat vrouwen snelle zijn de gebieden die eerder werden beschouwd het domein van een man veroverende. Als het gaat om aandacht te besteden aan de fysieke schoonheid, de vice versa ook waar. Eerder waren vrouwen die vroeger uren doorbrengen voor de spiegel en schoonheidssalons dat perfecte look krijgen zodat ze oogt aantrekkelijk haar man. Nu met vrouwen economisch zelfstandig geworden, en mannen niet langer in staat om op te treden als hun leveranciers en verzorgers, het enige wat voor hen onder de aandacht van een moderne vrouw te zoeken is te verfraaien zelf. En de eerste stap in dit proces van het maken van jezelf aantrekkelijk is ontharen.
Er zijn verschillende methoden om je lichaamshaar te verwijderen, zoals waxen, elektrolyse, scheren en laser ontharing. Maar de meest populaire en goedkoopste uit deze in het verwijderen van haar van de man is mannelijk waxen. U kunt zelf waxed op een salon of u kunt het ook proberen thuis. Here is een stapsgewijze guide om body hair remove van een man in de mannelijke waxing techniek.
Mannelijke Waxen Procedure
Om dit te doen wassende thuis, moet u een wassende kit, een schaar en katoen strips. Zodra u klaar bent met deze, kunt u de wassende procedure te starten.
Stap 1: De eerste stap in het lichaam van ontharing, is om een ​​douche te nemen of het gebied dat moet worden geboend schoon te maken. Zodra u gereinigd DE HUID, VERMIJDT eventuele room of moisturizer niet gebruiken over de huid gebied dat moet worden waxed as waxen droge huid is gemakkelijker dan waxen één gehydrateerde huid.
Stap 2: Begin met het selecteren van een deel van uw huid op een moment. Ik zou aanbevelen hetzij van de mannelijke borst waxen of mannelijke maag waxen omdat deze de huid are in het front en dus makkelijker te wassen. Voor mannelijke terug waxen, zul je de hulp nodig van uw partner of een vriend als je niet in staat zullen zijn om die huid gebieden te bereiken.
Stap 3: Harsen is makkelijker wanneer de lengte van het lichaam haar niet meer dan een vierde van een duim. Sinds meerderheid van haar op het lichaam van een man zijn vrij lang, ze moeten ingekort worden tot deze omvang. U kunt gebruik maken schaar voor het knippen van de lichaamsbeharing. Hoewel het gaat om een ​​veel tijd vergen, maar het zal waxen eenvoudig en licht zonder pijn.
Stap 4: Met geknipt haar, bent u nu klaar voor mannelijke ontharing. Wax moet worden gemaakt hete voorafgaand aan haar verzoekschrift op de huid. Voor dit, houden een kom vol water op de kachel. Laten bereiken het kookpunt, nu plaats de wax fles in de kom. Zorg ervoor dat het water niet de was in te voeren.
Stap 5: Zodra de was warm is, trek hem uit het fornuis. Neem nu een mes en toepassing van de wax op de huid gebied uit waar het haar moet worden verwijderd. Breng de was in de richting van het haar. Leg de katoenen stroken op de was en maken het stokje op de huid door het toepassen van druk met de handen.
Stap 6: Als het doek is geplakt op de huid goed houd het uiteinde van het doek, die in de tegenovergestelde richting van de haren en met een klap met kracht trekken. Zo'n actie moet ervoor zorgen dat het haar is getrokken uit de wortel.
Stap 7: als mannelijke waxen kan heel pijnlijk zijn ja, om de huid te kalmeren en om hobbels die op de huid te voorkomen, van toepassing ijs packs op de vers gewaxte gebied, eens het haar zijn verwijderd. Daarna dep ze droog en breng een moisturizer. Herhaal hetzelfde proces in andere delen van de huid te voor de complete body harsen.
Lees meer over:; Bijwerkingen van Wassende; ontharingsmethoden; Laser Ontharing; Hoewel wassende kunt de meeste van het haar, uit alle delen van de huid, waxen ingegroeide haren is niet mogelijk. Ook bij een poging mannelijke waxen thuis, vermijd de genitale zones, en krijgen ze alleen geboend door een professional bij een salon. Waxen geeft je een schoon uitzien als het haar niet meer terug te komen voor ten minste drie weken. Post waxen, kunt u pronken met je sexy lichaam op een strand of een zwembad en maken de vrouwen zwijmelen over je heen.

No comments:

Post a Comment