Sunday 13 November 2011

Stappen naar de planning van een Huwelijk

Hebben gekregen over uw inzet problemen en met de beslissing om te trouwen (lees gekregen ingeschakeld), denk je dat alle belangrijke beslissingen van het leven hebben eindelijk gemaakt en alles wat overblijft is het plan van de bruiloft. Hebben gekregen over en overwin je 'bindingsangst' dat is waarschijnlijk een van de moeilijkste dingen ooit, jongens als ik denk dat de planning voor een bruiloft gemakkelijk zal zijn (een taart lopen om precies te zijn). Hoe moeilijk kan dat zijn? Toch? Wacht maar tot je beginnen met de planning voor de bruidstaart! Deze opvatting punt krijgt een drastische schok wanneer u zitten met uw verloofde en bereken de raming van geplande de 'droom wedding' door haar en krijg de complexiteit van de taak weten! Dit artikel zal toelichten de stappen om het plannen van een bruiloft voor jongens, die van plan zijn een proactieve rol te spelen in dit grotendeels vrouwelijke gedomineerd baan! Lees meer over hoe je een bruiloft te plannen.
Ik zie die vraag kristalliseren in je geest. Waarom jezelf onderwerpen om het vervelende werk van het plannen van een bruiloft, als je verloofde en haar gezelschap van bruidsmeisjes hebben genomen over de job zo graag? De reden is omdat het uw bruiloft ook, hoor! Hoewel je zal moeten uiteindelijk toegegeven aan de koppigheid en guile van de vrouwelijke geest, je tenminste kunt proberen om ontworstelen dingen een beetje en doe wat dingen uw manier die dag! Dit is de eerste van verschillende dingen die u samen plan in de toekomst als koppel. Uw initiatief in het nemen van een actieve rol (kunnen) verminderen de stress van je verloofde, die zal de helft van haar tijd in zorgen te maken over haar bruidsjurk te brengen! Dus, laten we zien wat zijn de stappen om de planning in het bijzonder een bruiloft voor jongens!
Stappen om een ​​Wedding Planning for Guys; De eerste en belangrijkste van de stappen om een ​​bruiloft voor jongens van plan is de voorbereiding van jezelf voor de bruiloft. Je hebt besloten om voor te gaan en je bent er voor gaan, maar als de dag nadert, kunt u beginnen te voelen de kriebels. Maak je geen zorgen, dit gebeurt met iedereen. Het een definitief einde te maken aan klinkende uw enige leven voorgoed. Zullen de dingen nu anders zijn. Klaar zijn om te denken als 'Wij', in plaats van 'ik', als je verloofde en je vrouw-to-be moet overvloedig duidelijk gemaakt hebben reeds. Ook klaar zijn voor een enorme financiële drubbing die waarschijnlijk zal drain een groot deel van uw spaargeld tot datum! Echter, gelukkig, het is zeker de moeite waard! Hier noem ik de stappen voor het huwelijk planning, waarin de man daadwerkelijk kan worden betrokken en spelen een belangrijke rol en zijn exclusief de stappen die in het algemeen vallen in het domein van de expertise die uw verloofde.
De besluitvorming over de Venue; Dit is een van de belangrijkste besluiten als het gaat om het plannen van een bruiloft, die u moet deelnemen inch Je kan een strand bruiloft plan als dat is wat je altijd hebt gedroomd. Verkennen alle mogelijkheden en opties en smalle down een lijst van podia. Vervolgens uw bruiloft begroting plannen en andere logistieke noodzakelijkheden zal smalle uw keuze verder omlaag. Geavanceerde huwelijk planning kan maken meeste scenario mogelijk en podia beschikbaar!
Eten Menu; Dit is het aspect van een bruiloft, waar absoluut uw advies zal worden genomen aan het beraad. Als u don't get om uw bruiloft menu, wie beslist beslissen? Zorg ervoor dat uw favoriete gerechten zijn inbegrepen!
De band; Dit is iets wat een eenvoudige beslissing als je twee delen van dezelfde soort smaak in muziek. Als u niet worden klaar voor de gevecht! Het is het beste maar als je gaat voor een band die een beroep op beide van u, als de bruiloft dans en muziek de toon van het hele evenement in te stellen. Zorg ervoor dat u uw band zo vroeg mogelijk, omdat ze doorgaans drukke schema.
De Gasten; De stoelindeling van de gasten is iets wat zal beste worden besloten door uw betere helft. Alleen vrouwen kunt begrijpen de subtiliteiten van wie gestoken moet worden naast aan wie en voor wat reden. Vergeet niet de 'ex-factor'. Zien erop toe dat haar ex-vriendje of vriendjes uitgenodigd te krijgen, zodat ze weten wie ze koos en waarom!
Huwelijksgeloften; Het allerbelangrijkste! Als je niets anders recht, kan u vergeven maar niet als u niet tot de maatstreep wanneer het aankomt op huwelijksgeloften! Uw geloften hoeft niet spectaculair. Oprechtheid en eenvoud van de geloften zijn de twee dingen die een beroep op haar!
Beste Man; Deze keuze is geheel jouwe. De beste man moet worden de meest vertrouwde van je vrienden, dat is je beste vriend, wie je weet als de rug van zijn hand. Hij is degene die zal de jongen die je praten als je de kriebels krijgt of het gevoel om weg te lopen op de trouwdag!
Meer lezen op:; huwelijk planning en tips voor de voorbereiding; Wedding Planning Checklist; Wedding Planning op een Begroting; Dus dit was wat advies over stappen om de plannen van een bruiloft, die u over zal gaan praten voor de rest van je leven. Een laatste stukje advies. Kijken naar het grote foto en de kleinere stukken zal plaats vallen. Klaar te zijn voor een van de meest verrijkende ervaringen van je leven!

No comments:

Post a Comment