Saturday 5 November 2011

Hoe hardhouten vloeren Schoon

Hardhouten vloeren ziet er fantastisch uit, en bieden elegantie en een vleugje luxe in uw huis. Maar hun instandhouding en het onderhoud is wat weerhoudt de meeste mensen van het krijgen van hen zetten inch U hebt waarschijnlijk gehoord het gezegde 'niets goeds komt makkelijk', die ik zal gebruiken om te benadrukken dat, terwijl zij kan een beetje extra aandacht, de beloningen ze zijn het waard. Als je, zoals ik, je ook graag including natuurlijke elementen in uw huis, dan heeft u waarschijnlijk denken gewoon de invoering van de extra inspanning. Als u zich afvraagt ​​hoe hardhouten vloeren natuurlijk schoon, weet dan dat zand en vuil zijn de elementen die langzaam zal ruïneren de afwerking van uw vloer. Om deze reden moet u de vloer schoon van grit en stof dagelijks of zo vaak als nodig, zodat het vuil wanneer vertrad, niet het oppervlak schuren en ruïne de finish. Gebruik een zachte, fijne borstelharen bezem te vegen de vloer, en vacuüm eenmaal per week om opzuigen stof dat verzamelt tussen planken. Lees over het schoonmaken van hardhouten vloeren natuurlijk.
Type Hardhout Flooring; De finish van uw vloer zal bepalen welke methode u kunt gebruiken om hardhouten vloeren reinigen. Dit de hebben hardhout oppervlak-verzegelde vloeren, ze meestal verzegeld met urethaan, polyurethaan of polyacryl, waardoor ze vlek en water-schade bestendig. Deze vloeren mag nooit gewaxt en moet worden gereinigd met schoonmakers die niet verlaten een film of residu. Als uw hardhouten vloeren die gelakt, gelakt, shellacked en onbehandelde vloeren, ze zijn meestal niet bestand tegen vocht, lekkages en slijtage, wat betekent dat ze extra zorg nodig. Lees meer over soorten hardhouten vloeren.
Reinigen Hardhouten Vloeren
Een eenvoudige oplossing van water en zeep is fantastisch voor het reinigen van hardhouten vloeren. Echter je moet voorzichtig om uw vloeren blootstellen aan een minimale hoeveelheid water, dus als je dip de mop in sopje, verzekeren u wring deze helemaal uit, en vervolgens mop in de richting van de houtnerf. Wanneer je klaar bent, veeg eenmaal meer met schoon water. Je kon ook beneden te krijgen, en gebruik een spons om de vloer schoon.
Terwijl het gebruik van water wordt afgeraden, als je wilt weten hoe je hardhouten vloeren met azijn en water schoon, het combineren een half kopje witte azijn met een liter warm water, en mop uw vloeren wit deze oplossing. Mop de vloer in snelle sweeps, zodat het niet doorweken up het water. Gebruik dan een handdoek of droge mop om de vloer droog te vegen, en laat de vloer drogen. Lees meer over het reinigen van hardhouten vloeren met azijn.
Gebruik een hardhouten vloer schoner is het verwijderen van slijtage of hiel merken. Bepaalde reinigingsmiddelen zijn aanbevolen voor bepaalde vloeren, en alle ONE behoeften doen is squirt op een klein op een doekje en zachtjes de gebrandschilderde spot wrijf mee. Een ander stuk van advies is niet te ammoniak schoonmakers of olie zeep te gebruiken op een houten vloer, omdat zij de finish en de prestaties van uw vloer bederven. Als u op zoek bent naar manieren hoe hardhouten vloeren zonder chemicaliën schoon, duik een vochtige spons in sommige zuiveringszout, en wrijven van de scuff ter plaatse mee. Lees meer over hardhouten vloer vlekverwijdering tips.
Lees meer over:; Tips voor het reinigen van hardhouten vloeren; hardhouten vloer Cleaners; hardhouten vloer Care - Hoe om te zorgen voor hardhouten vloeren; Ongeacht hoeveel zorg je neemt, krijg je sommige vlekken op uw vloer op een punt van de tijd of de andere . Te reinigen afstand vet, get it stollen door toepassing een zak bevroren erwten om het, en vervolgens schraap het eraf met een scherp instrument. U kunt gebruiken een truc vaak gebruikt op doek, waarvan sommige absorberend papier inhoudt plaatsen om over de vlek, en vervolgens strijken het. Gebruikt men opborrelend geesten opstijgen crayon krabbels, en een oplossing van water en oxaalzuur voor fruit vlekken. Deze tips moet je vertrekken met genoeg kennis van hoe hardhouten vloeren schoon te maken na het verwijderen van tapijt, voor het enige verschil is een beetje extra elleboog vet en sommige verwijderen van vlekken. Echter, als de vloer ziet er oud en versleten na het verwijderen van het tapijt, moet u wellicht screening en overschilderen overwegen.

No comments:

Post a Comment