Sunday 6 November 2011

Zelfgemaakte Face Wash

Reizen is een must voor de meesten van ons. Wijten aan industrialisatie en andere redenen heeft de vervuiling verhoogd tot zodanig dat zij heeft niet alleen gevolgen onze innerlijke lichaam maar ook onze huid, waaronder het gezicht. Iedereen van jullie moet hebben ervaren de lagen van vuil en stof op het gezicht eind de lange vermoeiende dag. Alleen zeep is niet voldoende om duidelijk. Face Wash kan een goede substitutie de reguliere zepen zijn. Gezicht te wassen helpt om het gezicht te reinigen door het verwijderen van vuil en ook hydrateert it. Vergeleken aan zepen, gezicht wassen bevat minder chemicaliën en dat is waarom het is een betere keuze. Er zijn verschillende soorten skins zoals droge huid, vette huid, gevoelige, enz. gezicht wassen moet worden gekozen op basis van het huidtype. Er zijn ook speciale facewashes voor acne. Volgende zijn een paar zelfgemaakte gezicht wassen recepten voor alle huidtypes.
Zelfgemaakte gezicht wassen voor verschillende huidtype, ik ben twee face wash recepten voor elk huidtype te geven, kunt u proberen ze allebei! Meer informatie over natuurlijke huidverzorging.
Zelfgemaakte Face Wash voor de vette huid # 1
Ingrediënten; 7oz yoghurt; 1 eetl. citroensap; 1 eetl. honing; Process; Voeg citroensap en honing om yoghurt en goed meng. Nadat het is blended goed, start toepassing ervan aan het gezicht. Gelijkmatig aanbrengen op het gehele gezicht, met inbegrip van de 'T' zone. Hoewel de toepassing van het gezicht te wassen, massage in een cirkelvormige beweging. Wegspoelen met warm water.
Homemade Face Wash voor de vette Skin # 2
Ingrediënten; 1 theel. fijngemalen amandelen; 2 druppels oranje essentiële olie; 2 eetl. yoghurt; 1 eetl. honing
1 kiwi vruchten; 1 eetl. abrikoos of amandelolie; 1 eetl. oranje water; proces; Bereid puree van kiwi, voeg oranje water, yoghurt, amandel en gemalen amandelen. Blend totdat het vormt een crème. Voeg oranje essentiële olie toe en meng. Breng het in het gezicht in een cirkelvormige beweging zodat het doordringt in de huid resultaten in de juiste huidverzorgingsproducten. Afspoelen met warm water.
Zelfgemaakte Face Wash voor de gevoelige huid # 1
Ingrediënten; 1 deel zuiveringszout, 2 delen gemalen havermout, proces; Mix havermout en bakpoeder en voeg ½ theelepel van warm water. Wrijf zachtjes op het gezicht, in een cirkelvormige beweging. Afspoelen met warm water. You can koelkast dit mengsel voor verder gebruik ook. Niet voeg water als u wilt opslaan, water voeg alleen vóór applicatie.
Zelfgemaakte Face Wash voor de gevoelige huid # 2
Ingrediënten; 1 theel. yoghurt; 1 theel. honing; proces; Toevoegen honing om yoghurt en goed meng. Van toepassing op het gezicht en laat het voor ongeveer 10 minuten. Was na 10 minuten met warm water. Indien de honing is harde, kunt u warmte it up. Verwarming zal glad harde honing. Yoghurt zal niet alleen schone het gezicht, maar ook nature exfoliëren het.
Zelfgemaakte Face Wash voor de droge huid # 1
Ingrediënten; 2 eetl. volle melk; 1 theelepel. amandelolie; 1 theel. honing; Process; Toevoegen melk, olie en honing in een kom en meng goed samen. Van toepassing op de huid voor ongeveer 2 minuten, in een cirkelvormige beweging. Masseer zachtjes. Afspoelen na het aanbrengen met de hulp van warme vochtige doek en water.
Zelfgemaakte Face Wash voor de droge huid # 2
Ingrediënten; 100 g groene linzen, 10 gm kurkuma poeder; 50 gram gram bloem, 10 gm fenegriekzaden; Melk room; proces; Blend fenegriekzaden samen met gram bloem, in een mixer. Toevoegen melkroom om het poeder en gelijkmatig op het gezicht toepassing. Massage in een cirkelmotie en afspoelen met warm water. U kunt opslaan het poeder en net melkroom toevoegen terwijl toepassen. U kunt gebruiken dit gezicht wash dagelijks, in plaats van een zeep.
Homemade Face Wash voor Acne # 1
Ingrediënten; ¼ eetl. havermout; 2 theel. zuiveringszout; Water; Process; Mix havermout met met zuiveringszout, voeg water, een theel. op een moment. Houden toevoegend water tot vormt een dikke pasta. Je gezicht wassen is klaar. Toepassing deze crème hele gezicht en verlof voor ongeveer 5-8 minuten. Afspoelen met warm water. Toepassing eenmaal of tweemaal in een week. Meer op natuurlijke acne kuren.
Homemade Face Wash voor Acne # 2
Ingrediënten; 3 druppels vitamine E olie; 7 druppels lavendel essentiële olie; 3 eetl. jojobaolie; 3 druppels geranium essentiële olie; 8 druppels tea tree essentiële olie; proces; Meng alle ingrediënten en leg ze in een 2 oz. glazen fles. Goed schudden vóór gebruik. Toepassing op het gezicht gelijkmatig en afspoelen met warm water. Vergeet niet om je gezicht schoon met water de toepassing van de face wash, zodat je maximaal effect te krijgen. Dit gezicht wassen recept behandelt niet alleen acne, maar ook maakt de huid gezond. Meer op zelfgemaakte gezichtsmaskers voor acne.
Dit was alles over zelfgemaakte gezicht te wassen. Samen met het gebruik van gezicht wash, ook niet vergeten om algemene gezichtsstructuren verzorgen, zoals toepassen een goede moisturizer en wassen minstens tweemaal per dag.

No comments:

Post a Comment