Wednesday 30 November 2011

Punk korte kapsels

'Punk' was een soort muziek genre in de jaren 1970. Binnenkort in de laatste jaren, het veranderde in een soort modetrend die in het algemeen opgenomen droeg een zwarte lederen kleding of jassen, opknoping kettingen rond de taille, het dragen van gescheurde en gescheurde jeans, en met rommelige kleurrijke haar. Dit waren de onderdelen van de kleding die werd gedragen door punk muzikanten in hun tijd. Tegenwoordig is er een meerderheid van de mensen de voorkeur aan sport punk korte kapsels.
Punk korte kapsels
Als het aankomt op tot punk kort haar voor mannen of vrouwen, er is geen set van kapsels die uitsluitend bedoeld zijn gedragen door alleen jongens of meisjes. De reden is dat een van deze punk korte kapsels kunnen worden sported door beide geslachten. Er zijn veel verschillende soorten korte punk kapsels en stijlen die normaal worden gedragen door de jongere generatie. Samen met de patronen en stijlen van het haar, kunt u ook kiezen welk type van kleur voor je haar, als punk kapsels zijn allemaal over naar kleurrijke, gekke, stijlvol en uniek. Van enkele heel meest voorkomende kleuren zijn rood, groen, blauw en roze. Deze kapsels kunnen ook gemakkelijk worden gemaakt thuis of in een concern, het is allemaal gewoon een kwestie van spelen met je haar in een maffe manier. Laten we bespreken een aantal van de meest beroemde punk korte kapsels voor vrouwen en mannen. Lees meer over punk kapsels voor mannen.
Soorten van Punk korte kapsels
Pop Punk Kapsel; Een pop punk kapsel is een goede korte punk kapsel voor zowel mannen en vrouwen. Dit kapsel bestaat uit een goede volume van haar op je hoofd, snijden aan weerszijden van het haar rond het oor-line, en houden het haar op de andere kant ontspannen, voor het oor en oog van de andere kant. U kunt het haar zonder kleur-of kunt een haarkleuring klus te klaren.
Mohawk; De meest populaire punk kort haar voor meisjes en jongens is de Mohawk kapsel. Als u wilt een Mohawk dragen, moet je de zijkanten scheren van je hoofd, een goede haargel van toepassing op de rest van het haar, die nog in het centrum, en ze spike up. Dit surpluspercentage kan worden gedaan op korte haren alsook lang haar, als je per voorkeuren.
Reverse Mohawk; zoals de naam al doet vermoeden, dit kapsel is gewoon het tegenovergestelde van wat je zou doen om een ​​Mohawk hebben. In plaats van de lijn van stekels op het midden van je hoofd, moet u de haren scheren op de middellijn en het haar te houden rond het aangeprikt. This kapsel zou echter goed uitzien alleen als een jongen het draagt.
Andere Goede Punk korte kapsels; Horror punk is een kapsel dat vergelijkbaar is met een Mohawk, en heeft betrekking op het haar worden gekleurd jet zwart of donker blauw, en gegeleerde in een verticale zin van het centrum lijn. Een eenvoudige en korte punk kapsel is de originele punk kapsel waarbij het haar is gekleurd in paars, roze, rood, of oranje tinten en spiked. The skate punk haarstijl is ook een van de meest gedragen korte punk kapsels. Het gaat om het haar te snijden in een ongelijke wijze en lengte, spiked, en gekleurd op de haarpunten. A fauxhawk is een eenvoudige punk kapsel waarbij de haar is niet geschoren aan de zijkanten, maar het centrum haar is spiked behulp van een haargel.
Lees meer over:; Cool Punk Kapsels - Haar ideeën voor Punks; Punk Kapsels voor Meisjes; Punk Kapsels voor Guys, dit zijn slechts enkele van de algemeen gewenste punk korte kapsels voor jongens en meisjes. In punk kapsels; enige dat telt is de kleuren die worden gebruikt en patronen waarin je haar is ingesteld.

No comments:

Post a Comment